kuidas cpi kaasi trossi parandada?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
nagu karantii remonti ei ole olemas ve???No kui ei ole siis kakud kõik kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] maha ja vaatad kust tross läheb ja siis kui on mingi kõri ka ümber siis tõmbad sealt seest välja näed kas on katki või ei ole.Siis kui paned uue/vana trossi tagasi lased ennem õli ka et ikka hästi liiguks.
-
- Kontakt:
Teibigahellish kirjutas:mina arvan kyll et sa võiksid selle trossi lihtsalt "teibiga" kinni tõmmata
njah aga tegelt kui tross katki pole seal midagi parandada enam, peab lihtsalt uue ostma.

-
Teema algataja
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
jumal küll, te olete kahel jalal kõndivad anekdoodid kõik.
teema algatajale: see on GGGGGGGGGAAS, mitte kaas.
ja palju õnne "rollerit äge tuunida" teemal selle nööri osas. tubli töö! ma arvan, et mine pane nüüd kellegagi joonele oma tuuningpilliga.
teema algatajale: see on GGGGGGGGGAAS, mitte kaas.
ja palju õnne "rollerit äge tuunida" teemal selle nööri osas. tubli töö! ma arvan, et mine pane nüüd kellegagi joonele oma tuuningpilliga.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Njah siis on tõesti keelepolitseid vaja.agnus kirjutas:Aidake.Mul eile õhtul nagu gaas jäi peale.ja enam maha ei taha tulla.Gaasikang liigub küll tagasi algsesse asendisse kui käega paned, aga seespool olev osa mis gaasi annab jääb nagu lõppu kinni vms.
Kas keegi oskab öelda mis värk on?
MIS ASI ON GAASIKANG
kymco4t kirjutas:...
MIS ASI ON GAASIKANG

Kas selleks registreerisidki ennast Biker.ee foorumi kasutajaks, et seda küsida?!
Kahtlen siiski, et sa said aru küll, millest jutt (eks ikka sellest gaasikäepidemest juu?...).
Kas sõnad "gaasirutska", "gaasirull" ja muud samas foorumis tihti kohatavad terminid on siis poliitiliselt korrektsemad?!
Muide! - tsikliajastu alguses oligi sõna otseses mõttes gaasikang olemas. Praegu tuntud pöört-käepide tuli alles hiljem...
.
Sorry, et totaalselt "OT"...
Viimati muutis Mix, 05 Sept 2005, 15:28, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
ma ei saa aru miks te oma jalgrattale igasuguseid vidinaid külge ostate ja bensiini sisse kallate!? VAHET JU POLE!!! Käige jala paremMix kirjutas:kymco4t kirjutas:...
MIS ASI ON GAASIKANG![]()
![]()
![]()
Kas selleks registreerisidki ennast Biker.ee foorumi kasutajaks, et seda küsida?!
Kahtlen siiski, et sa said aru küll, millest jutt (eks ikka sellest gaasikäepidemest juu?...).
Kas sõnad "gaasirutska", "gaasirull" ja muud samas foorumis tihti kohatavad terminid on siis poliitiliselt korrektsemad?!
Muide! - tsikliajastu alguses oligi sõna otseses mõttes gaasikang olemas. Praegu tuntud pöört-käepide tuli alles hiljem...
.
Sorry, et totaalselt "OT"...

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

tegelikult mul on ühel sõbral ka läinud gaasi tross puruks nii et ega ka aerx pole ideaalne.R1s7o kirjutas:Oeh, no näete nüüd, kui palju kära ja pahandust selle gaasi trossi pärast on..
Oleks sa aeroxi ostnud, poleks küll sellist asja juhtnud

http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Re: Irw....
Aga mina arvan, et sellele kahekuuvanusele teemale on tema algataja juba ammu omale sobiva lahenduse leidnud ja pole siin mõtet enam midagi "arvata"...Cpi Hussar kirjutas:ma arvan,et see oleks targem uus osta....