Mootorrataste talvekodu
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mootorrataste talvekodu
Pakume võimalust tuua oma mootorratas talveks hoiule, garaazi pinda 750m2. Asume Tallinnas Hiiul. Ühe mootorratta hoiustamise hind 300.-/kuu.
Ps! Hoiustajatel on võimalus müüa oma tsiklit www.tamgarage.com lehel
Meelis
50 199 86
info@tamgarage.com
Ps! Hoiustajatel on võimalus müüa oma tsiklit www.tamgarage.com lehel
Meelis
50 199 86
info@tamgarage.com
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Mootorerataste talvekodu
mõnel alles ikka plaan rikkaks saada....tammevana kirjutas:Pakume võimalust tuua oma mootorratas talveks hoiule, garaazi pinda 750m2. Asume Tallinnas Hiiul. Ühe mootorratta hoiustamise hind 300.-/kuu.
Ps! Hoiustajatel on võimalus müüa oma tsiklit www.tamgarage.com l lehel
Meelis
50 199 86
info@tamgarage.com
ntx kui mul olex vaja koht leida kus talvel ratast hoida... siis ma vaatax mõned omasugused veel ja yyrix terve garaazi 300eegi eest ja sinna mahuks vabalt vähemalt 3 tsiklit!! ja mõtle ise palju peax iga nägu maksma... ja peale selle saax putitada ka veel...
ära koori tsikliste !!!

-
Teema algataja
Rikkaks saamise plaanist on asi kaugel, rendin ise seda pinda samuti e. siis ei ole omanik.
Kurdeti muret, et pole tsikleid hoida kuskil, sai tsiklimeestega arutatud, hinna 300.- kuus pakkusid nad välja ise.
Pakun sellist võimalust, kui ei meeldi võid alati oma tsiklit mujal hoida
Pakutavas kohas ka putitamis võimalus olemas.
Kurdeti muret, et pole tsikleid hoida kuskil, sai tsiklimeestega arutatud, hinna 300.- kuus pakkusid nad välja ise.
Pakun sellist võimalust, kui ei meeldi võid alati oma tsiklit mujal hoida
Pakutavas kohas ka putitamis võimalus olemas.
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Re: Mootorerataste talvekodu
Ma arvan, et seltsimees tegi ausa ja konkreetse pakkumise - 300.-/kuu. Turumajandus - kui pakkumine ületab nõudluse, lähevad hinnad alla või pakkujad pankrotti, vastasel korral hinnad üles. Keegi kedagi sinna talvekorterisse vägisi ei suru, aga kes valmis seda hinda maksma, ju sel siis ka vaja. It's only business.sepp kirjutas:ära koori tsikliste !!!

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Hind nüüd küll jalust maha ei tohiks lüüa. 300 eegi eest kuus tervet garaazhi saada on suht lootusetu... Mul on OMA garaazhiboks (Tallinnas, maa-alune), mille ülalpidamine maksab mulle ~2700 EEK/aasta ehk 225 EEK/kuus. Ei ole eriti reaalne seda 300 EEKiga välja üürida ja siis endaga veel hea tehingu üle paksult rahul olla... kõva 75 krooni kuus jääb investeeringu tootluseks 

-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Usun et selle all võib mõelda ka tsikleid. Putitamis võimalust mõtlen siis.sepp kirjutas:vot selle olexid pidanud kohe lisama.... see suur pluss...tammevana kirjutas:Pakutavas kohas ka putitamis võimalus olemas.
valve,kyte,?
Aga valve ja kütte osas endalgi küsimus. Ning ehk oskaks öelda, et kus Hiiul siis asi paikneb. Ise elan ka Hiiul ja ei oska küll pakkuda hetkel. Kas pilte garaazist pole?Tam Garage Pakub alates 06.06.2005 hobiauto omanikele auto hoidmise ja ehitamise võimalust. Garaazis on võimalik kasutada tõstukit, rehvimontaaži pinki, erinevaid tööriistu, pesta autot ning loomulikult hankida väärt nõuandeid garaazikaaslastelt. Mõeldud on ka autohuviliste mõnusa äraolemise peale, garaazis olemas ka mugavad diivanid, külmutus/õllekapp ja loomulikult värsked autoajakirjad.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
1) yks vend siit foorumist yyrib garaazi õismäel 300eeki kuus ja seal on valve ja kyte ja isegi töölaud!ollo kirjutas:Hind nüüd küll jalust maha ei tohiks lüüa. 300 eegi eest kuus tervet garaazhi saada on suht lootusetu... Mul on OMA garaazhiboks (Tallinnas, maa-alune), mille ülalpidamine maksab mulle ~2700 EEK/aasta ehk 225 EEK/kuus. Ei ole eriti reaalne seda 300 EEKiga välja üürida ja siis endaga veel hea tehingu üle paksult rahul olla... kõva 75 krooni kuus jääb investeeringu tootluseks
2) sõber pässas yyrib garaazi samuti 300eeki kuus ja on ka kyte ja valve!!
nii et 300 terve garaazi eest on täica reaalne hind!!!
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.