nuh, rammumehed, kus te olete :D
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 627
- Tsikkel: horney Helga
- Kontakt:
nuh, rammumehed, kus te olete :D
Nunii. Käes on siis see hetk, kus ma oma hallollusest olen välja kaevanud, et siin mulle maja lammutamise juures abi pakuti
stoory järgmine: vaja paari meest appi, et kuvaldaga nats lõhkuda ja lagi alla tirida, ühttteist veel. Kui mitmekesi nö peale lennata, siis on asjatamist seal tegelikult ehk ainult 2-3 tunniks, samas kahekesi mütates võtaks see ikka suuuurema aja.
Aeg: laupäev, tallinnast minek ehk siis 10-11 juba
Kontakt: siiasamma või privasse.
mumm

stoory järgmine: vaja paari meest appi, et kuvaldaga nats lõhkuda ja lagi alla tirida, ühttteist veel. Kui mitmekesi nö peale lennata, siis on asjatamist seal tegelikult ehk ainult 2-3 tunniks, samas kahekesi mütates võtaks see ikka suuuurema aja.
mumm

väike kuri mootorrattur
Re: nuh, rammumehed, kus te olete :D
ohhoooo... vaatasin täna uudistest, et tuletõrjujad abistavad vana maja lammutustöödel.... viuhti tuli otsa ja siis kustutamist harjutama....mumm kirjutas:Nunii. Käes on siis see hetk, kus ma oma hallollusest olen välja kaevanud, et siin mulle maja lammutamise juures abi pakuti![]()
mumm
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Kontakt:
selgi. motopaks, meil fuunid olemas ja läbi nende siis oleme ikka levis.
koha endaga on nii, et kui tsikliga tulla, siis 1 variant on 10 kiltsa "mitte-asfaltkattega-teed", 2 variant on kuskil 4 kiltsa "mitte-alfaltkattega-teed", kuid talina poolt tulles 20 kiltsa pikem ring
igatahes. ühendub homme.
mumm
koha endaga on nii, et kui tsikliga tulla, siis 1 variant on 10 kiltsa "mitte-asfaltkattega-teed", 2 variant on kuskil 4 kiltsa "mitte-alfaltkattega-teed", kuid talina poolt tulles 20 kiltsa pikem ring

igatahes. ühendub homme.
mumm
väike kuri mootorrattur
:D
Merka piilub vaikselt altkulmu ja uurib, et võiks ise kah midagi kasulikku eeldatavasti ilusa laupäevaga ette võtta... Palke ei tõsta aga midagi ike ehk leiab...
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
kuvalda seod sappa(kohale jõuab küll kellasepa haamer aga nalja nabani)Motopaks kirjutas:no saarlane on ka tulemas....pääsu pole icc..... ja kui tööd ei ole siis sussutame vorsti![]()
Kuvalda....hmm...tegelikult on aga ma ei kujuta hästi ette, et kuidas ma selle rattale köidan![]()
motopaks
srry ot

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
- Kontakt:
nunii, laupäev möödas. igatahes suured tänud motopaksule ja saarlasele. ja viimasele ka head paranemist
igatahes pildid koos suurte tänudega www.pilt.ee/kala79 all
mumm

igatahes pildid koos suurte tänudega www.pilt.ee/kala79 all
mumm
väike kuri mootorrattur
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.