5 Silindrit koos ning ühtemoodi!
Moderaator: Moded
5 Silindrit koos ning ühtemoodi!
Lugu siis järgmine:
Täna peale mingi 8km-st sõitu suri roller lihtsalt välja, aga peale seda läks kohe uuesti käima ja sõidsin kilomeetri koju (selline väljasuremine toimus korra enne seda ka). Läksin siis võtsin kohe väljas silindri maha ja mis ma seal näen kolvil kriimud peal kuid mitte suured ning silindril ka nati(silindri ja kolvi saan soolhappe ja liivapaberiga ise korda, aga ei tea veel mis seisus on rõngad). Masekas peal ja ei suuda Rauliga leida vastust probleemile MIKS?
Kõige suurem jama on see, et meil on 1. augustil rolleriklubi reis Saaremaale.
Täpselt sama jama juhtus mõni aeg tagasi Raulil, Silveril ning Maniakil lausa kaks korda kuid milles probleem???
Milles võib jama olla...? Silindriteks on olnud Polini ja Malossi sport (üks neist 50-e) ning kõigil rolleritel on olnud õhkjahutus ning kasutatud on täissünteetilist õli ja sissesõidu tegin vähemalt mina täiuslikult ning kokku 400km.
Läbisõit oli minul selleks ajaks üle 1000-e kilomeetri ning 5-e liitri bensiini kohta panin 100ml õli ja segasin korralikult ära (sissesõidu ajal 200ml 5-e liitri kohta)
Mina sõidsin sissesõidu ajal 98-ga ning edasi 95-ga kas probleem võib olla selles..???
Segu paigast ära...? Segu oli minul niimodi paigas, et töötas korralikult jnejne.. aga vahest suri kohapeal välja.
Aga miks ainult meil.. kas asi on meis või milles??? Mida meie valesti teeme...???
Jube masekas on peal ning loodan, et te oskate midagi soovitada ja aitate niipalju kui teie võimuses
Kõiksuguse abi eest olete tänatud enamuste Pärnu rolleristide poolt ning loodan, et leiame üheskoos probleemi! (loodetavasti väga kiiresti)
Täna peale mingi 8km-st sõitu suri roller lihtsalt välja, aga peale seda läks kohe uuesti käima ja sõidsin kilomeetri koju (selline väljasuremine toimus korra enne seda ka). Läksin siis võtsin kohe väljas silindri maha ja mis ma seal näen kolvil kriimud peal kuid mitte suured ning silindril ka nati(silindri ja kolvi saan soolhappe ja liivapaberiga ise korda, aga ei tea veel mis seisus on rõngad). Masekas peal ja ei suuda Rauliga leida vastust probleemile MIKS?
Kõige suurem jama on see, et meil on 1. augustil rolleriklubi reis Saaremaale.
Täpselt sama jama juhtus mõni aeg tagasi Raulil, Silveril ning Maniakil lausa kaks korda kuid milles probleem???
Milles võib jama olla...? Silindriteks on olnud Polini ja Malossi sport (üks neist 50-e) ning kõigil rolleritel on olnud õhkjahutus ning kasutatud on täissünteetilist õli ja sissesõidu tegin vähemalt mina täiuslikult ning kokku 400km.
Läbisõit oli minul selleks ajaks üle 1000-e kilomeetri ning 5-e liitri bensiini kohta panin 100ml õli ja segasin korralikult ära (sissesõidu ajal 200ml 5-e liitri kohta)
Mina sõidsin sissesõidu ajal 98-ga ning edasi 95-ga kas probleem võib olla selles..???
Segu paigast ära...? Segu oli minul niimodi paigas, et töötas korralikult jnejne.. aga vahest suri kohapeal välja.
Aga miks ainult meil.. kas asi on meis või milles??? Mida meie valesti teeme...???
Jube masekas on peal ning loodan, et te oskate midagi soovitada ja aitate niipalju kui teie võimuses
Kõiksuguse abi eest olete tänatud enamuste Pärnu rolleristide poolt ning loodan, et leiame üheskoos probleemi! (loodetavasti väga kiiresti)
Yamaha Neo's 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dwa
Just nimelt ma võtsin õlipumba lausa vahelt ära ning segasin bensiini sisse iga 5-e liitri kohta 100ml õli peale sissesõitu!
Yamaha Neo's 

-
- Kontakt:
wsadw
no kuidas sa siis segu õigeks paned või mis iganes ma ei oska enam midagi.. vist.. keerad seal kahte kruvi jnejne et korralikult töötaks ainult ju..???
koonukas ehk koonus??? ikka on..
koonukas ehk koonus??? ikka on..
Yamaha Neo's 

-
koonusfilter rikub mootorit väga kõvasti, lihtsalt sõbralik meeldetuletus. kas kõik need masinad "reguleeris" üks inimene( grupp) kui oligi nii siis on viga teie häälestamises.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
gs
äkki oskad õelda mis võisime valesti teha..? hetkel pean arvuti tagant lahkuma aga väga kaua eemal ei ole.. varsti tagasi ja seletame ja otsime probla edasi..!
Yamaha Neo's 

-
kahjuks ei oska midagi öelda, kuna ei tea mis te seal tegite, aga pakun välja varjandi. korjate rahad kasvõi kokku. lähete kuskile oskaja venna juurde ja lasete masina üle vaadata. ise istuge seal kõrval, siis kui ühe masina pealt selgub et karpas oli kõik valesti, siis saate kõik masinad korda niimoodi. SIMPEL onju 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
fafw
küünal oli osaliselt kohvipruun ning osaliselt tumadam minu mäletamist mõõda... oskaja leiame arvatavasti kah kuskilt aga äkki leiame koos probla enne ülesse.. tahaks nagu täiega Saaremaale minna oma rolleriga.. aga üks asi oli see et sumpa tihen ja sumpa kinnitus olid suhteliselt liiga õlised ma ütleks.. kas nii võib olla.. või see on kah millestki tingitud..?
Yamaha Neo's 

-
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Lugege parem seda tarka raamatut. (olen varemgi seda aegajalt nina alla lükanud) http://www.hot.ee/quercus/a_palu_mootorrattad.zip Seal mootorite erinevatest probleemidest juttu küll. Samuti küünla värvidest. Selle asja lugemine kohe kindlasti mõõda külge maha ei jookse.
Sain ka lõpuks arvuti taha...
Selline imelik needus on meie klubi rolleritel peal millegipärast jah.
Endal oli arvatavasti selles kokkujooksmise süü, et sissesõit oli väga lühike ja segu oli lahja, st karpa oli väga valesti timmitud. Tagant järgi mõeldes oleks võinud ju kohe õieti ära timmida, aga polnud aega ja siis enam ei viitsinud jne jne.
Oskajama venna käest küsitud kah seda värki ja ka tema pakkus välja kas halb õli või lahja segu.
Selline imelik needus on meie klubi rolleritel peal millegipärast jah.
Endal oli arvatavasti selles kokkujooksmise süü, et sissesõit oli väga lühike ja segu oli lahja, st karpa oli väga valesti timmitud. Tagant järgi mõeldes oleks võinud ju kohe õieti ära timmida, aga polnud aega ja siis enam ei viitsinud jne jne.
Oskajama venna käest küsitud kah seda värki ja ka tema pakkus välja kas halb õli või lahja segu.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kui küülna värvus õige, siis ma olen 100% kindel, et selle taga on koonusfilter. Te niikuinii ei hoolitse ei puhasta ja ei õlita ka koonusfiltrit, sellepärast pääsem tolm/liiv sisselaske kanalitesse, ja sealt edasi silindrisse kolvivahele, sellest on ka need jutid/kriimud peal, ja hõredaks muudub üsna kiiresti selmoel.
Muud seletust sellele EI SAA OLLA.
Muud seletust sellele EI SAA OLLA.
Mudakoll
safd
kuule unista edasi mina igaljuhul hoidsid oma karpat ja koonust puhtana ning õlitasin koonust!
Yamaha Neo's 

-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: safd
hm.. et hoidsid.. miks enam ei hoia? ei viitsi jahhevylboy kirjutas:kuule unista edasi mina igaljuhul HOIDSID oma karpat ja koonust puhtana ning õlitasin koonust!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.