Politseil uued tsiklid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
canis lupus
Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2

Politseil uued tsiklid

Lugemata postitus Postitas canis lupus »

Kõigile teadmiseks, et politseil on uued tsiklid - Honda CBR1100 XX Super Blackbird'i, hõbehallid - mitte politsei värvides. Täpset arvu ei tea, kuid kui eelmine reede hakkasin Tartu minema siis ühte nägin Tallinnas ja teine oli pärast Paidet tee ääres passimas. Nii et olge tähelepanelikud.

Kõike paremat soovides

Blackbirdy omanik

Jänx
Tsikkel: Kawasaki KLE 500, BMW 800GS

Lugemata postitus Postitas Jänx »

ise nägin Tallinnas eelmine reede ka ühte ATVd politsei sedametega ja vilkuritega :shock:
mudas on lahe

-metsik-

Lugemata postitus Postitas -metsik- »

No ja mis siis.miks peaks olema tähelepanelikud?

Faustinna

Lugemata postitus Postitas Faustinna »

Tegelikult maksab tähelepanelik olla juba sellepärastki, et neid politseisid üleüldiselt on viimasel ajal juurde tulnud ja nad on eriti aktiivseks muutunud...peaaegu iga päev olen neid märganud tee ääres...
Faustinna@üritab kiirust hoida normi piires

-metsik-

On see siis paha ,et politsei oma tööd teeb?Arvan,et mõnigi a`la "pea taga istmel" jääb selletõttu ära,et politseid rohkem näha.
Kas te liiklete politsei pärast korralikule ja täidate LE määrusi.
Ise ikka ka mõne trahvi kiiruse eest saand,a politseid ma küll siin ei süüdista,ise tegin st.ise vastutan.

Faustinna

Lugemata postitus Postitas Faustinna »

Keegi polegi ju süüdistanud :o
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

-metsik- kirjutas:
On see siis paha ,et politsei oma tööd teeb?Arvan,et mõnigi a`la "pea taga istmel" jääb selletõttu ära,et politseid rohkem näha.
Kas te liiklete politsei pärast korralikule ja täidate LE määrusi.
Ise ikka ka mõne trahvi kiiruse eest saand,a politseid ma küll siin ei süüdista,ise tegin st.ise vastutan.
Ei proovin koguaeg normaalne olla.
Isegi eksimuste vilju saanud maitsta.

-metsik-

:wink:
Viimati muutis -metsik-, 20 Dets 2006, 20:07, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Ma võin küll öelda, et kui ma ei kardaks politseile vahele jääda, siis sõidaks ma tsikliga suurema osa ajast väljaspool asulaid 140-180km/h. Autoga üle +20 lubatust tavaliselt ei sõida.

Asulates kihutamist ma heaks ei kiida, aga kuna Eestis on nii vähe häid kurvilisi teid, siis vahestu tuleb ette ka piiranguga alas natuke suuremaid kiiruseid.
Stark Varg EX

kr0om

Lugemata postitus Postitas kr0om »

8)
Viimati muutis kr0om, 15 Mär 2007, 22:06, muudetud 1 kord kokku.

-metsik-

:wink:
Viimati muutis -metsik-, 20 Dets 2006, 20:06, muudetud 1 kord kokku.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

politseinikud võiksid ka vabal ajal kah aravetele või sauga rajale tulla. :) Praktiseerima jne, oleks ka tsiklimeeste aupaklikus suurem.
Webist nägin, et Saksamaal on kohe politseinikel oma racing team, sõidavad kohalikus sarjas gixxeritega ja päris korralikult.
Samas blackbirdiga ilmselt vähemalt kardirajal suurt midagi teha pole ...
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

mihkel99

Lugemata postitus Postitas mihkel99 »

Jänx kirjutas:
ise nägin Tallinnas eelmine reede ka ühte ATVd politsei sedametega ja vilkuritega :shock:
Näinud ka Pärnus politsei ATV'd, sama pidas kinni ka paar tuttavat rolleristi, pääsesid hoiatusega vist...
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

stonefree kirjutas:
Webist nägin, et Saksamaal on kohe politseinikel oma racing team, sõidavad kohalikus sarjas gixxeritega ja päris korralikult.
njahh... esimeses 20-nes neid näha polnud...

Pilt
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

kais
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kais »

Soomes krossi MM'il olles oli seal parklas kah üks selline under cover kirsipunane R1. Vaatasin, et politsei oli ühe kihutaja kinni võtnud, kuna politsei tsikkel seisis tolle kõrval. Aga kõrval seistes märkasin, et punasel kõik tehnika ja vilkurid küljes :twisted:
www.motorsport.ee - Where the action is, we're there!
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:/

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Täiesti kehvad lood ikka! Vahest vaatad, et siklimees tuleb vastu viskad käppa ka ja siis pöörab ringi ja tagasi ja ütleb et sõitsid 15km/h kiiremini ... Mulle need undercover tüübid ültse ei meeldi. Mitte et ma kihutaksin koguaeg vaid nagu vahest lihsalt läheb märkamatult ka üle.. Loodetavasti on need politseinikud normaalsed :D:D

stonefree

Re: :/

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Whitebalance kirjutas:
Täiesti kehvad lood ikka! Vahest vaatad, et siklimees tuleb vastu viskad käppa ka ja siis pöörab ringi ja tagasi ja ütleb et sõitsid 15km/h kiiremini ...
Ma ausalt öeldes kahtlen, et nad su sõidupealt radarisse saavad? Vähemalt praeguse tehnikaga ...
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

vastaspoolt tuleb tsikli mees 150km/h ja ment ise sõitab 150km/h ja saab radarisse 300km/h :twisted:
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

artur223

Lugemata postitus Postitas artur223 »

Ma ei oska öelda kuidas motikatega on aga auto saavad nad küll vastutulles radarisse ja kiiruse mõõdetud.
Trahv tehti ka ära aga õnneks või mitte olin mina kõrvalistuja.
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

artur223 kirjutas:
Ma ei oska öelda kuidas motikatega on aga auto saavad nad küll vastutulles radarisse ja kiiruse mõõdetud.
Trahv tehti ka ära aga õnneks või mitte olin mina kõrvalistuja.
Selleks, et niimoodi radarisse saada, pea ment sõitma väga stabiilse kiirusega. Ei ole kuulnud küll, et radarid oleks auto spidoga ühendatud ja arvestaks ise välja politseiauto hetkekiiruse ja radaripoolt mõõdetud kiiruse vahe.
Stark Varg EX

greyhound

Lugemata postitus Postitas greyhound »

Huvi poolest selline kysimus, et kas keegi teab Eestis mingit juhtumit kus politsei tsikli eest eest ara on soidetud voi seda teha proovitud? Ja kui pollar tsikliga jargi jouab aga pogeneja ei peatu, siis kuidas see kinni pidamine valja peaks nagema?
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

greyhound kirjutas:
Huvi poolest selline kysimus, et kas keegi teab Eestis mingit juhtumit kus politsei tsikli eest eest ara on soidetud voi seda teha proovitud? Ja kui pollar tsikliga jargi jouab aga pogeneja ei peatu, siis kuidas see kinni pidamine valja peaks nagema?
>>>Sõidad nii 4-5 km edasi, vaatad: OHOOOO viis politseiautot on tee kinni blokeerinud, pidurdada ei jõua, naksti oledki (heal juhul) auto tagaistmel ning teel pokri.
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!

Jaak43
Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500

Lugemata postitus Postitas Jaak43 »

Mina politsei asemel sõidaks mittepeatuja kõrvale ja kõkst jalaga tõukaks (crash) Ei ole vaja lollitada ja seada ohtu nii ennast kui teisi!
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

lättis muideks tehti niimodi et politsei sõitis kõrvale oma bikega ja lihtsalt hakkas suruma kraavi kuni vend jäi hirmust seisma...
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Jaak43 kirjutas:
Mina politsei asemel sõidaks mittepeatuja kõrvale ja kõkst jalaga tõukaks (crash) Ei ole vaja lollitada ja seada ohtu nii ennast kui teisi!
Lähed näiteks oma 150kg kaaluva bikega 300kg kaaluvat kroomi kraavi tõukama? :lol:

Jaak43
Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500

Lugemata postitus Postitas Jaak43 »

Paraku olen ise nn ment, jutuks hea küll aga se üksteise tapmine on nii või naa liiast (slap)

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Jaak43 kirjutas:

Ja kui see põgeneja vastu tõukab? Ja ma arvan et see on ka teiste ohtu seadmine kui kas tsiklit kihutavad 180km/H ja üksteist kraavi üritavad nügida.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

tõukleks jah natuke ja pärast paneks mendi sihvkad püstolikabuurist nahka :twisted:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

greyhound kirjutas:
korke_aka_300_kisub_shubert_peas_viltu võib sulle sellest lugusid rääkida
:mrgreen:
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

greyhound kirjutas:
Ja kui pollar tsikliga jargi jouab aga pogeneja ei peatu, siis kuidas see kinni pidamine valja peaks nagema?
Pollar ei jõuagi sulle järgi sest nagu me teame ei tohi politsei ju suurtel kiirustel tagaajamist teostada :wink: .
Karda parem seisvat pollarit kuna nemad võivad käed laiali sulle teepeale ette joosta.

Ja üldse pollaritel sõidavad eest ära ainult ...
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Suletud

Mine “Vaba teema”