Politseil uued tsiklid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 105
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
Politseil uued tsiklid
Kõigile teadmiseks, et politseil on uued tsiklid - Honda CBR1100 XX Super Blackbird'i, hõbehallid - mitte politsei värvides. Täpset arvu ei tea, kuid kui eelmine reede hakkasin Tartu minema siis ühte nägin Tallinnas ja teine oli pärast Paidet tee ääres passimas. Nii et olge tähelepanelikud.
Kõike paremat soovides
Blackbirdy omanik
Kõike paremat soovides
Blackbirdy omanik
On see siis paha ,et politsei oma tööd teeb?Arvan,et mõnigi a`la "pea taga istmel" jääb selletõttu ära,et politseid rohkem näha.
Kas te liiklete politsei pärast korralikule ja täidate LE määrusi.
Ise ikka ka mõne trahvi kiiruse eest saand,a politseid ma küll siin ei süüdista,ise tegin st.ise vastutan.
Ise ikka ka mõne trahvi kiiruse eest saand,a politseid ma küll siin ei süüdista,ise tegin st.ise vastutan.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Ei proovin koguaeg normaalne olla.-metsik- kirjutas:On see siis paha ,et politsei oma tööd teeb?Arvan,et mõnigi a`la "pea taga istmel" jääb selletõttu ära,et politseid rohkem näha.
Isegi eksimuste vilju saanud maitsta.
Ma võin küll öelda, et kui ma ei kardaks politseile vahele jääda, siis sõidaks ma tsikliga suurema osa ajast väljaspool asulaid 140-180km/h. Autoga üle +20 lubatust tavaliselt ei sõida.
Asulates kihutamist ma heaks ei kiida, aga kuna Eestis on nii vähe häid kurvilisi teid, siis vahestu tuleb ette ka piiranguga alas natuke suuremaid kiiruseid.
Asulates kihutamist ma heaks ei kiida, aga kuna Eestis on nii vähe häid kurvilisi teid, siis vahestu tuleb ette ka piiranguga alas natuke suuremaid kiiruseid.
Stark Varg EX
politseinikud võiksid ka vabal ajal kah aravetele või sauga rajale tulla.
Praktiseerima jne, oleks ka tsiklimeeste aupaklikus suurem.
Webist nägin, et Saksamaal on kohe politseinikel oma racing team, sõidavad kohalikus sarjas gixxeritega ja päris korralikult.
Samas blackbirdiga ilmselt vähemalt kardirajal suurt midagi teha pole ...

Webist nägin, et Saksamaal on kohe politseinikel oma racing team, sõidavad kohalikus sarjas gixxeritega ja päris korralikult.
Samas blackbirdiga ilmselt vähemalt kardirajal suurt midagi teha pole ...
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Soomes krossi MM'il olles oli seal parklas kah üks selline under cover kirsipunane R1. Vaatasin, et politsei oli ühe kihutaja kinni võtnud, kuna politsei tsikkel seisis tolle kõrval. Aga kõrval seistes märkasin, et punasel kõik tehnika ja vilkurid küljes 

www.motorsport.ee - Where the action is, we're there!
-
- Kontakt:
:/
Täiesti kehvad lood ikka! Vahest vaatad, et siklimees tuleb vastu viskad käppa ka ja siis pöörab ringi ja tagasi ja ütleb et sõitsid 15km/h kiiremini ... Mulle need undercover tüübid ültse ei meeldi. Mitte et ma kihutaksin koguaeg vaid nagu vahest lihsalt läheb märkamatult ka üle.. Loodetavasti on need politseinikud normaalsed
:D

Re: :/
Ma ausalt öeldes kahtlen, et nad su sõidupealt radarisse saavad? Vähemalt praeguse tehnikaga ...Whitebalance kirjutas:Täiesti kehvad lood ikka! Vahest vaatad, et siklimees tuleb vastu viskad käppa ka ja siis pöörab ringi ja tagasi ja ütleb et sõitsid 15km/h kiiremini ...
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Selleks, et niimoodi radarisse saada, pea ment sõitma väga stabiilse kiirusega. Ei ole kuulnud küll, et radarid oleks auto spidoga ühendatud ja arvestaks ise välja politseiauto hetkekiiruse ja radaripoolt mõõdetud kiiruse vahe.artur223 kirjutas:Ma ei oska öelda kuidas motikatega on aga auto saavad nad küll vastutulles radarisse ja kiiruse mõõdetud.
Trahv tehti ka ära aga õnneks või mitte olin mina kõrvalistuja.
Stark Varg EX
>>>Sõidad nii 4-5 km edasi, vaatad: OHOOOO viis politseiautot on tee kinni blokeerinud, pidurdada ei jõua, naksti oledki (heal juhul) auto tagaistmel ning teel pokri.greyhound kirjutas:Huvi poolest selline kysimus, et kas keegi teab Eestis mingit juhtumit kus politsei tsikli eest eest ara on soidetud voi seda teha proovitud? Ja kui pollar tsikliga jargi jouab aga pogeneja ei peatu, siis kuidas see kinni pidamine valja peaks nagema?
Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
korke_aka_300_kisub_shubert_peas_viltu võib sulle sellest lugusid rääkidagreyhound kirjutas:Huvi poolest selline kysimus, et kas keegi teab Eestis mingit juhtumit kus politsei tsikli eest eest ara on soidetud voi seda teha proovitud? Ja kui pollar tsikliga jargi jouab aga pogeneja ei peatu, siis kuidas see kinni pidamine valja peaks nagema?

Pollar ei jõuagi sulle järgi sest nagu me teame ei tohi politsei ju suurtel kiirustel tagaajamist teostadagreyhound kirjutas:Ja kui pollar tsikliga jargi jouab aga pogeneja ei peatu, siis kuidas see kinni pidamine valja peaks nagema?

Karda parem seisvat pollarit kuna nemad võivad käed laiali sulle teepeale ette joosta.
Ja üldse pollaritel sõidavad eest ära ainult ...