Kymco Agility 50!
Moderaator: Moded
Kymco Agility 50!
Kes oskas mind aidata ja ütleks mis ma talle tegema pean. :S Roller ajab musta suitsu ja ei käi korralikult. Vahetatud õhupuhasti ... karbuss puhastatud ... mis veel teha. :S ??
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
No vajutan gaasi ja hakkab tossama... suht madalatelt pööretelt juba... Ja üle 50km/h ei lähe... vanasti läks ikka 70km/h välja... Üle 50km/h on nii, et nagu läheb ja siis järsku võtab jälle hinge kinni ja tõmbab kiiruse alla... selline tunne nagu keeraks süüte korraks välja ja siis sisse tagasi. :Sholma kirjutas:Mismoodi ta sul tossama hakkas? Lihtsalt heast peast?
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Sellest oleksid pidanud alustamagi. Sinna see koer maetud ongi suure tõenäosusega. Nimelt liiga suur düüs. Vii roller nende kätte tagasi ja lase korda teha.Aksel kirjutas:Ise ma ei ole midagi teinud... poes vahetati düüs ära
Viimati muutis Kirs, 03 Okt 2006, 22:17, muudetud 1 kord kokku.
Garantii on 2 aastat ja selle kahe aastaga on läbisõiduks antud 6000km :S Kui see 6000 km on juba 4 kuuga läbi sõidetud siis on garantii läbi kah...Aleks kirjutas:imelik esindajaAksel kirjutas:Aga point selles, et rolleril pole enam garantiid, kuna sõidetud juba ~7700km ... garantii oli 6000km. :S
kogu maailmas kymcol on 2 a. garantii ilma läbis.piiranguta
Noo siis kui nad düüsi ära vahetasid pesid nad õhupuhasti bensiiniga läbi siis kuidagi sõitis... aga tossas küll jah ... peale seda düüsi vahetust ma olen ~2000km sõitnud. Nüüd siis ostsin uue õhupuhasti ja oh imet... roller ei sõidagi. :S.
Hetkel koonus ja sõidab, aga ühte voolikut ei oska kuskile enam toppida, see tuleb kuskilt mootori juurest silindri kandist ja ennem ta läks sinna originaal õhupuhasti karbi külge, kus karbi all on üks voolik, millel on punn ees ... aga samas hetkel ma ei saa sellele punni ette panna, kuna ennem käis see asi läbi õhupuhasti ja sai õhku kah sealt voolikust.
Kes oskaks öelda mis voolik see seal pildil on, mis on punaste nooltega märgitud? http://www.karde.ee/Rollu.JPG Sooviks teada mis ma selle voolikuga pihta hakkan, kui ma koonuse peale panin. Ennem oli ta õhupuhasti alla karbi külge ühendatud nii, et ülevalt sai ta õhku ja all oli voolik millel pidin teatud aja tagant mingit vedelikku välja laskma mis sinna tekkis.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mootori tuulutusvoolikuga on tegemist. See võib täiesti vabalt ilma õhupuhastisse minemata olla. Vii kuskile mootori alla vooliku ots lihtsalt.Aksel kirjutas:Kes oskaks öelda mis voolik see seal pildil on, mis on punaste nooltega märgitud? http://www.karde.ee/Rollu.JPG
Tänan ... eks ma siis sõidan nüüd nii nagu ta on.holma kirjutas:Mootori tuulutusvoolikuga on tegemist. See võib täiesti vabalt ilma õhupuhastisse minemata olla. Vii kuskile mootori alla vooliku ots lihtsalt.Aksel kirjutas:Kes oskaks öelda mis voolik see seal pildil on, mis on punaste nooltega märgitud? http://www.karde.ee/Rollu.JPG

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.