käigukast jupsib 125 cz
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
käigukast jupsib 125 cz
lugu selline et loobib vahest käike välja ja teine käik ei taha hästi sees püsida tuleb kaks naxu tõmmata siis kolmas käik ja väike nax alla siis saad teise.Muidu liigub nagu loom olen annud täiega piitsa lasnud iga käiguga peenex.
8)Muidu lõhkusin kasti lahti aga mingeid hulle kulumisjälgi kyll polnd timmisin nats võlli ja käiguvahetaja vahelist ühendust läx paremax kyll aga vahel harva natsa ikka kollitab
olex tänulik mõne vihje üle

endal sama jama vahest, kui teiselt kolmandale vahetan, selleks et ta välja ei viska pean ilusti ja tugevasti kolmanda sisse tõmbama(kasutan iga käigu juures sidurit kas see teeb midagi halba sikklile? siduri kasutamine see nagu rohkem harjumus teiste sikklitega sõitmisest).
Parem hilja kui mitte kedagi!
Mini > Jawa638 > Mini > Cz125 > Cz125 > Pocket Bike > yamaha 125
Mini > Jawa638 > Mini > Cz125 > Cz125 > Pocket Bike > yamaha 125
-
mis mõttes poolautomaat...et vajutab ise sidurit kui käiku vahetad???? Ma võibolla sain valesti aru millestki, aga igatahes kui te poolautomaadi all mõtlete seda siis eksite. CZ125-el on lihtsalt tavaline kast üpris tugev iseenesest. Ma ka kasutan sidurit kogu aeg lihtsalt nii harjumuseks saanud juba, sidur liigub nii kergelt ka sellel, aga jah iseenesest käike üles vahetades ilma sidurit käigukasti eriti ei lõhuta...rohkem allavahetamisel, ja päris rammida ka pole mõtet, siis keerab perse.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Re: käigukast jupsib 125 cz
ainult 2 käik hüppab välja jahharts kirjutas:lugu selline et loobib vahest käike välja ja teine käik ei taha hästi sees püsida tuleb kaks naxu tõmmata siis kolmas käik ja väike nax alla siis saad teise.Muidu liigub nagu loom olen annud täiega piitsa lasnud iga käiguga peenex.![]()
8)Muidu lõhkusin kasti lahti aga mingeid hulle kulumisjälgi kyll polnd timmisin nats võlli ja käiguvahetaja vahelist ühendust läx paremax kyll aga vahel harva natsa ikka kollitab
siis on asi käigukastis sa võtsid ta lahti ja peale seda enam ei töödanud
sa panid kuhugi valesse kohta seibi või ei pannudki
see viga on ma arvan vähemalt
Karupoeg puhh kirjutas:mis mõttes poolautomaat...et vajutab ise sidurit kui käiku vahetad???? Ma võibolla sain valesti aru millestki, aga igatahes kui te poolautomaadi all mõtlete seda siis eksite. CZ125-el on lihtsalt tavaline kast üpris tugev iseenesest. Ma ka kasutan sidurit kogu aeg lihtsalt nii harjumuseks saanud juba, sidur liigub nii kergelt ka sellel, aga jah iseenesest käike üles vahetades ilma sidurit käigukasti eriti ei lõhuta...rohkem allavahetamisel, ja päris rammida ka pole mõtet, siis keerab perse.
Mis jura te ajate,et käikke tuleb siduriga vahetada.Ma ei saa aru kuda need käigud siduriga ülttse sisse lähevad oht on selles kui siduriga käikke vahetad,et siise jääb mingi kaks käikku korraga ja ongi hambad maas.Käigud jooksevad sisse siduritta libetamalt nii ei jää kaks käikku korraga siise.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.