CZ 125 kas tasub või ei tasu osta
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
CZ 125 kas tasub või ei tasu osta
Mul on lähiplaanis osta cz 125. Kas see on ka hea masin, ma mõtlen et kas peab kogu aeg parandama või ei pea. Ise olen 15 aastane ja suhteliselt vähe 125 sõitnud. Eriti ise 125 mootorit ei jaga
Tere!
Juttude järgi laguneb cz rohkem kui teised 125 cc rattad, aga see eest on ta võimsam. Czi ülalpidamine on suht kallis. Kasulik oleks vist iga hooaja lõpus kapp-remont teha. Seda värki olen mina vähemalt kuulnud. Las teised czi omanikud kommenteerivad.
Ps! Osta parem jawa
laguneb vähe ja läheb edasi ka korralikult 
Juttude järgi laguneb cz rohkem kui teised 125 cc rattad, aga see eest on ta võimsam. Czi ülalpidamine on suht kallis. Kasulik oleks vist iga hooaja lõpus kapp-remont teha. Seda värki olen mina vähemalt kuulnud. Las teised czi omanikud kommenteerivad.

Ps! Osta parem jawa

Sven.
ise oman nyyd siis cz-i, olen masinaga ylimalt rahul parandama ei ole pidanud veel, jõudu on tal võrreldes jawaga 4 korda rohkem, vähemalt niimodi tundub, ennem oli kaa jawa 638, ei anna cz-iga võreeldagi cz-il poole parem juhitavus ja räigelt parem minek, bensiini võtab kaa enam vähem sama palju kui jawa mul vähemalt võtab, jawa võttis mingi natuke vähem võibolla aga mitte märgatavalt, aga igal juhul osta endale cz. ilgelt soovitan.
Parem hilja kui mitte kedagi!
Mini > Jawa638 > Mini > Cz125 > Cz125 > Pocket Bike > yamaha 125
-
Teema algataja
Re: CZ 125 kas tasub või ei tasu osta
mul on mudu pakkuda ka üks cz 125Mopeds.fänn kirjutas:Mul on lähiplaanis osta cz 125. Kas see on ka hea masin, ma mõtlen et kas peab kogu aeg parandama või ei pea. Ise olen 15 aastane ja suhteliselt vähe 125 sõitnud. Eriti ise 125 mootorit ei jaga
palju osi kaasa ja paljud osad on vahetatud
-
Teema algataja
-
Teema algataja
pakkuda on väga heas korras (vahetevahel hyppab esimene käik välja aga see ei häiri:D) cz 125 palju uusi osi hind 4800.- kui soovi on siis lisa mind oma msni või võta yhendust es-i teel jam_master_666@hotmail.com <MSN
Parem hilja kui mitte kedagi!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
kes ytles et krossikaga ei saa talvel sõita;)R1s7o kirjutas:parandama pead sa seda kindlastiAga ega see nii hull ka ei ole, ma arvan et osta tasub küll, sest ega see kogu aeg ka ei lagune ja saad ikka sõita kah...iseasi, et talv on tulekul ja praegu pole enam midagi eriti teha sellega...
oli endal ka plaan Z osta aga pärast yhte ringi raadi rajal muutus mu ostmise mõte täielikult , ei tundunud kohe yldse võimas ratas võimalik et s**t Z või sis oli asi selles et eluaeg jaapani ratas p*rse all olnud...kuid põllu peal sõitmisex kõlbab kyll

-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.