Saapaid vaja

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Jaffimees
Tänatud: 4 korda

Saapaid vaja

Lugemata postitus Postitas Jaffimees »

Tere!

Soov osta uued saapad, milliseid foorumlased soovitavad?
Hinnaklass ca 200EUR ja ebayst.
Suunitlus on sinna rinka poole, ennem olid Alpinestars SMX-d, väga head saapad aga natuke vedelad olid jalas(kanda sai suht vabalt liigutada). Slaiderid kadusid ära ja luku kinnitõmbamise link murdus ka ära. Eks nendega ole aastaid sõidetud ka juba.
Jarko
Jawa 350
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Sidi Vertigoga olen ise sõitnud ja igati ok-d... kannatavad kukkuda jne http://beta.album.ee/album/30006344/50019961
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

tramm66 kirjutas:
Sidi Vertigoga olen ise sõitnud ja igati ok-d...
Sidi ja Alpinestars ikka suht erineva liistuga (s.t. sobivad suht erinevatele jalgadele)... Eestlase lampjalgadele julgeks ikka Alpinestars saapaid soovitada... Sidi liist on on tunduvalt kitsam kui Alpinestarsil.
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Ise oman praegu Sidi Vertebraid ja üllatus-üllatus, minu sooskäimise lampjala otsa istusid kui valatud. :D Aga eBayst tellimise juures on see jama, et proovida ei saa, ja miskipärast kiputakse just tsiklisaabaste valmistamisel saapanumber suuremaks kirjutatama... omal on jalg nr 43-44, aga tellitud 45 kippus veelgi väike olema...
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Soetasin endale eelmisel suvel Sidi FlexForce saapad ja olen siiani väga rahul. Numbrijutt on õige, mulle sobis saabas nr 47 :shock: siiani teadsin et jalg umbes 45 või 45½ on. Kusjuures ma ei ütleks et liist kuidagi paha oleks . minu lesta otsas on mugav.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Soetasin ka suvel Motokeksusest Sidi FlexForce SRS saapad, head saapad on, istuvad hästi. Hind on ka seal hea, kohati isegi liigagi hea, selles mõttes, et jube kiiresti ostetakse ära. ;)
Kui tavalised saapad on mul enamasti 44, siis need olin sunnitud 45 ostma, väiksemad ei läinud lihtsalt jalga. Julgen soovitada, seal on hea valik SIDI krossi-, enduuro- ja baigisaapaid.
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

SIDI on hea.

kitsam liist kui Alpinestarsil on õige jutt, seega kõigile ei pruugi sobida.

Käi kindlasti Motokeskusest läbi - võid saada soodsamalt kui ebayst kui biker kaart kaasas ja jutt ka jookseb (Vertigo 3k või veidi peale näiteks)

Mudelitest näiteks
Race Carbon (aga ilmselt pole uuena eriti saada kuna enam ei toodeta)
Pilt

ja

Vertigo / Vertigo Corsa
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Kommionu

pacaan kirjutas:
Käi kindlasti Motokeskusest läbi - võid saada soodsamalt kui ebayst kui biker kaart kaasas ja jutt ka jookseb (Vertigo 3k või veidi peale näiteks)
Vertigo / Vertigo Corsa
Oled sa ikka kindel et MOTOKESKUSEST?

Eelmisel talvel sai motomarketist Sidi Vertico Corsad suisa 3KEEK-siga...

Pilt
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

kindlad on ainult surm ja maksuamet :ner:
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

Gre
Tsikkel: Husqvarna TE610 IE

Lugemata postitus Postitas Gre »

Kas keegi oma kogemustest oskaks kommenteerida konkreetset O`Neali saabast.

Pilt
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Gre kirjutas:

Pilt
Konkreetselt M10 kohta ei oska öelda muud, kui O'Neali keskmine mudel ja peaks oma hinda igati väärt olema. Endal on kasutada Element mudel ja ei oska paha sõna öelda, selle raha eest on saabat küll. Siiani üks klamber katki läinud (plastik) ja mõned naelad :? saapanina kaitsest väljatulnud, mille olen asendanud kruviga. Kindlasti on Sidi ja Alpinestar'i saapad vast mugavamad, kuid ka oluliselt kallimad. Ma ei teagi, kes Eestis neid müüb, juhuks kui peaks mõni pingutusklamber purunema, seega osta midagi kohe koos saabastega tagavaraks.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Gre kirjutas:

Pilt
Äkki põhjendad, miks just see saabas?

Tasub vaadata ka SIDI uut odavamat mudelit Charger, Motokeskuses on mõned juba olemas. Igatahes parem, kui see O'neali tavaline saabas.

CRD

Lugemata postitus Postitas CRD »

Proovisin ka kõikvõimalikke saapaid nii Eestis kui mujal, lõpuks sobivad ainukesena jalga ikka SIDI Vertigo saapad, millised Motokeskusest ostsin.

Tunduvad head!

Jalg ka muidu mul 44-45, aga tsiklisaapad tuli 47 võtta.

Netist ma küll saapaid tellida ei soovita, enne kui täpselt samasuguseid ja samat numbrit proovida pole saanud...
Kasutaja avatar

saqu

mx77 kirjutas:
Tasub vaadata ka SIDI uut odavamat mudelit Charger, Motokeskuses on mõned juba olemas. Igatahes parem, kui see O'neali tavaline saabas.
See nagu "tavaline pesupulber ja meie pesupulber" jutt :D :D
Sidi Saber veel odavam, kui hind tähtis. ($195), Charger $350 ja O'NEAL M10 $135.
Eks hea asja eest peabki rohkem maksma, kuid kui harrastaja sõidab, siis usun, et odavama otsa saabas kaitseb ka normaalselt, ei ole võibolla nii mugav ja vastupidav, kuid usun, et kaitseomadustelt ei ole vahe nii suur kui hinnas. Kui vahendeid on, võib loomulikult osta ka veel kallimaid, on uhke tunne ikkagi. :D
SAQU

WR400F
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

saqu kirjutas:
mx77 kirjutas:
See nagu "tavaline pesupulber ja meie pesupulber" jutt :D :D
Sidi Saber veel odavam, kui hind tähtis. ($195), Charger $350 ja O'NEAL M10 $135.
Eks hea asja eest peabki rohkem maksma, kuid kui harrastaja sõidab, siis usun, et odavama otsa saabas kaitseb ka normaalselt, ei ole võibolla nii mugav ja vastupidav, kuid usun, et kaitseomadustelt ei ole vahe nii suur kui hinnas. Kui vahendeid on, võib loomulikult osta ka veel kallimaid, on uhke tunne ikkagi. :D
No neid taala hindu ei tasu vaadata, meil saab Crossfire ka 4 tuhhiga kätte, mis jänkistanis makasab $400, ehk siis kohalikus rahas peaks olema 6100.
Samas kui M10 osta USA-st selle hinnaga, siis eestisse jõudnuna peaks hind olema miskit 2800 (umbes).
Siis on juba mõttekam otsida Berik'u saabast, mis peale turuletoomise põrumist on igal pool väga odavalt saada, aga on siiski high-end saabas. Ja ärge tulge mulle rääkima. et suvaline $140 saabas on sama hea kui $300+ saabas.
Kasutaja avatar

saqu

mx77 kirjutas:
[No neid taala hindu ei tasu vaadata, meil saab Crossfire ka 4 tuhhiga kätte, mis jänkistanis makasab $400, ehk siis kohalikus rahas peaks olema 6100.
Samas kui M10 osta USA-st selle hinnaga, siis eestisse jõudnuna peaks hind olema miskit 2800 (umbes).
Siis on juba mõttekam otsida Berik'u saabast, mis peale turuletoomise põrumist on igal pool väga odavalt saada, aga on siiski high-end saabas. Ja ärge tulge mulle rääkima. et suvaline $140 saabas on sama hea kui $300+ saabas.
Polegi öelnud, et sama hea. :wink: Läheb vist käest ära jälle, aga sa ei täpsusta ikka mis see "headus" tähendab? Kas kaitseomadusi, mugavust, vastupidavust või väljanägemist. Olen ka eelmises postis öelnud, et kallimad on vast mugavamad, vastupidavamad, kuid mitte 3 korda rohkem kaitset pakkuvad, kuna maksavad 3x rohkem. Selge et USA hinnad ei ole need, millega sa kauba siin koju viid, kuid hinnatase teise teise saapaga võrreldes peaks jääma ikka sarnaseks ka Eestis, kui mõlemad müügil oleks. Pole üldse tahtnud vaielda, küsiti lihtsalt arvamust omast kogemusest. :D
SAQU

WR400F
Kasutaja avatar

Kommionu

saqu kirjutas:
juhuks kui peaks mõni pingutusklamber purunema, seega osta midagi kohe koos saabastega tagavaraks.
OT: Njahh... Kiskusin oma Breznevi aegsetel Alpinestar (TECH 4 vist) saabastel need pingutusklambrid pooleks (Plastikust)... Äkki keegi oskab soovitada, et kuskohast ma uused pingutusklambrid leiaksin?

Ran into problems sending Mail. Response: 421 Sorry, SMTP server too busy right now (50); try again later

DEBUG MODE

Line : 115
File : smtp.php
Kasutaja avatar

Kommionu

mx77 kirjutas:
kätte, mis jänkistanis makasab $400, ehk siis kohalikus rahas peaks olema 6100.
ee... mis kursiga sa arvestad?

400x (Eesti Panga kurss) 11,89450 = 4757,80EEQ
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Kommionu kirjutas:
mx77 kirjutas:
kätte, mis jänkistanis makasab $400, ehk siis kohalikus rahas peaks olema 6100.
ee... mis kursiga sa arvestad?

400x (Eesti Panga kurss) 11,89450 = 4757,80EEQ
Kas sa loodad asju käibemasuta kätte saada või :P
Kasutaja avatar

Kommionu

mx77 kirjutas:
Loomilikult...:shock: aga sa siis ei looda vää? :P
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Kommionu kirjutas:
mx77 kirjutas:
Loomilikult...:shock: aga sa siis ei looda vää? :P
Ma olen lojaalne vabariigi kodanik, ma maksan isegi tulumaksu :D.

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

saqu kirjutas:
Selge et USA hinnad ei ole need, millega sa kauba siin koju viid, kuid hinnatase teise teise saapaga võrreldes peaks jääma ikka sarnaseks ka Eestis, kui mõlemad müügil oleks. Pole üldse tahtnud vaielda, küsiti lihtsalt arvamust omast kogemusest. :D
Sidid (vähemalt Crossfire, teiste kohta info puudub) valmivad Rumeenias, võibolla sellepärast on nad USA-s nii kallid võrreldes kohapeal või Aasias toodetud saabastega. Transakulu, mingid impordimaksud äkki ...
Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad
Kasutaja avatar

Gre
Tsikkel: Husqvarna TE610 IE

Lugemata postitus Postitas Gre »

saqu kirjutas:
Ma ei teagi, kes Eestis neid müüb, juhuks kui peaks mõni pingutusklamber purunema, seega osta midagi kohe koos saabastega tagavaraks.
Seda saabast peaks saama Tallinnas Yamu keskuses. Ainult, et Yamu nime all.
Pilt

Üks asi on kaupluses proovida, aga teine asi on kindlasti motika seljas toimetades.
Siit siis küsimus just MUGAVUSE kohta. Harrastajal on esmatähtis kasutusmugavus, kuna ega nad nii rajut kasutust ei hakka saama, nagu profil krossihundil.
mx77 kirjutas:
Äkki põhjendad, miks just see saabas?
Hind tundub harrastajale selline atraktiivne.
Aga, kui on paha saabas, siis tuleb vaadata midagi paremat.
Võibolla sellised ehk:
Pilt
Kasutaja avatar

CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

Mõtlesin omale osta Alpinestarsi SMX-id, tahan netist tellida aga kas meil ka kuskil poes neid olemas on, prooviks numbri ära ja no kui hinna ka klappima saab siis võiks siin kohapealt osta, netis hind 279$ + transport.

Kas motoexotikal võiks kellegil neid pakkuda olla?

tänud ette abi eest

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”