Kevad on saabunud!
Moderaator: Moded
Kevad on saabunud!
Nii-nii!
Kui iga-aastasteks kevadekuulutajateks saab alati pidada esimesi hulle mootorrattureid avalikel teedel, siis pean kuulutama tänasega kevade alanuks! (Kui just keegi nüüd ei teada, et ammu juba käes...)
Nimelt oli täna äärmiselt meeldiv näha, kuidas u kella 18 ajal tuli Harku-Laagri mnt-l mulle vastu üks tõsine vana külgkorv!
Aitäh sellele mehele, et mind rõõmsamaks tegi ning pani mõtted kindlustuspoliisi jätkamisele!
Kui iga-aastasteks kevadekuulutajateks saab alati pidada esimesi hulle mootorrattureid avalikel teedel, siis pean kuulutama tänasega kevade alanuks! (Kui just keegi nüüd ei teada, et ammu juba käes...)
Nimelt oli täna äärmiselt meeldiv näha, kuidas u kella 18 ajal tuli Harku-Laagri mnt-l mulle vastu üks tõsine vana külgkorv!
Aitäh sellele mehele, et mind rõõmsamaks tegi ning pani mõtted kindlustuspoliisi jätkamisele!

Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kas oli must külka? Kui jah siis võis olla kasutaja: ishijupp. Ta Harku kandi inimene.
Aga ise külkaga terve talve sõitnud peaaegu:) Veebruari lõpp märtsi algus ei ole eriti aega saanud.
Aga ise külkaga terve talve sõitnud peaaegu:) Veebruari lõpp märtsi algus ei ole eriti aega saanud.
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ei olnud mina... aga huvitav oleks teada kes oli- võiks teinekord koos mõne õlle (alkovaba kui lenksusTafka kirjutas:Kas oli must külka? Kui jah siis võis olla kasutaja: ishijupp. Ta Harku kandi inimene.

Re: Kevad on saabunud!
Hehh,se mu naabrimees,se juba pikemat aega lootis,et lumi sulaks ja väikese tiiru saab teha:)))Kutt oli jumala sillas kui väikene ring oli ära.Karupoiss kirjutas:Nii-nii!

-
- Kontakt:
Ummmm... kes on see naabrimees Harkust? Arvasin juba, et olen Harku ainus korvimeeskmx kirjutas:Hehh,se mu naabrimees,se juba pikemat aega lootis,et lumi sulaks ja väikese tiiru saab teha:)))Kutt oli jumala sillas kui väikene ring oli ära.Karupoiss kirjutas:Nii-nii!

-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
igakevadine eufooria...
ärge palun nüüd hulluks minge, see et lapike asfalti väljas on ja te ühte külakameest kuskil nägite ei tähenda et kevad käes ja hooaeg alanud on. Sellise suhtumise järgi peaks me juba ammu sõitma - mina nägin millalgi nende suurte külmade ajal ka ühte külkameest vabakal (naljakas aga käsi kohe tõusis iseenesest roolilt) - ega see veel tähenda et ma siis oma ratta kohe õue lükkasin....
andke ikka natuke aega, las lumi sulab ja asfalt soojeneb
P.S. Hitchiker kunagi ütles, et veebruaris lähevad mootorratturid lolliks, paistab et see trend jätkub ka märtsis - vähemalt foorumi postitusi lugedes
P.P.S Olege rõõmsad
ärge palun nüüd hulluks minge, see et lapike asfalti väljas on ja te ühte külakameest kuskil nägite ei tähenda et kevad käes ja hooaeg alanud on. Sellise suhtumise järgi peaks me juba ammu sõitma - mina nägin millalgi nende suurte külmade ajal ka ühte külkameest vabakal (naljakas aga käsi kohe tõusis iseenesest roolilt) - ega see veel tähenda et ma siis oma ratta kohe õue lükkasin....
andke ikka natuke aega, las lumi sulab ja asfalt soojeneb
P.S. Hitchiker kunagi ütles, et veebruaris lähevad mootorratturid lolliks, paistab et see trend jätkub ka märtsis - vähemalt foorumi postitusi lugedes
P.P.S Olege rõõmsad
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
Ma tean,et harkus on 2 korvimeest:))Kumb nüüd sina oled,ega sa Jörgeni isa pole?ishijupp kirjutas:Ummmm... kes on see naabrimees Harkust? Arvasin juba, et olen Harku ainus korvimeeskmx kirjutas:Hehh,se mu naabrimees,se juba pikemat aega lootis,et lumi sulaks ja väikese tiiru saab teha:)))Kutt oli jumala sillas kui väikene ring oli ära.Karupoiss kirjutas:Nii-nii!
Arvatavasti olin mina seeefendi kirjutas:igakevadine eufooria...
mina nägin millalgi nende suurte külmade ajal ka ühte külkameest vabakal (naljakas aga käsi kohe tõusis iseenesest roolilt) - ega see veel tähenda et ma siis oma ratta kohe õue lükkasin....

Aga jah kes sõita tahab.....ostke külka:P
Rattatu / IBA #33754
-
- Kontakt:
[/quote]
Ma tean,et harkus on 2 korvimeest:))Kumb nüüd sina oled,ega sa Jörgeni isa pole?[/quote]
Olen küll, kes on see teine?
TO: Pihelgas, mõte hea, ilusate ilmade saabumisel peaks õlled näppu võtma ja endid ära loendama
Ma tean,et harkus on 2 korvimeest:))Kumb nüüd sina oled,ega sa Jörgeni isa pole?[/quote]
Olen küll, kes on see teine?
TO: Pihelgas, mõte hea, ilusate ilmade saabumisel peaks õlled näppu võtma ja endid ära loendama

-
- Kontakt:
Imelik, et ainult ühte sommi nägidluix kirjutas:Reede(2 märtsil) õhtul kell 17.30 nägin Rakveres Soome numbrimärgiga tõsist matkaratast külkaga(BMW) ringi kruisimas.

Olga-ning ! Kruvige rattad kogu ja varsi läheb andmiseks

HONDA NTV 650 Revere
Kmx-yamaha yzf750"streetfighter"Pihelgas kirjutas:rõve OT aga Harkus tundub päris mitu ratturit olevat, äkki teeks kunagi loenduse?
Dasb00t-derbi senda 125"supermoto"
Rass999-derbi senda 50"enduro"
2 korvimeest,nimesid heameelega ei kirjuta,võin mööda panna

Siis on veel 50cc atmiga sõitev tüdruk,3 kawasaki atv,yamaha saan:)Rohkem ette ei tule...
Loendus oleks super!kmx kirjutas:Kmx-yamaha yzf750"streetfighter"Pihelgas kirjutas:rõve OT aga Harkus tundub päris mitu ratturit olevat, äkki teeks kunagi loenduse?
Dasb00t-derbi senda 125"supermoto"
Rass999-derbi senda 50"enduro"
2 korvimeest,nimesid heameelega ei kirjuta,võin mööda panna![]()
Siis on veel 50cc atmiga sõitev tüdruk,3 kawasaki atv,yamaha saan:)Rohkem ette ei tule...

Ise olen ka peaaegu Harku mees. Kawa Z750 kaaslaseks.
Kawasaki Z-fighter