Minul praegu meilid igatahes sisse ei tule .
Edit: mingi jõle pika viitega siiski tulid.
See vist ongi viimasel ajal interneti omapära. Järjest tihedamini tuleb ette, et meilide liikumine isegi Eesti piires võib ulatuda mõne või isegi mõnekümne tunnini...
Minuarust viimasel ajal on õhtuti Biker.ee leht megaaeglane. Tänaseks päädis see mitmekordse:
503 Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache/2.0.59/DataZone SP 2.0 (Unix) Server at biker.ee Port 80
Ma olen sama täheldanud, alguses kodus, mötlesin, et Elion imeb, aga krt tööl gigase lingi otsas sama. rsk, pole naljakas Teenusepakkuja ennast üle müünud serveriga?
zone on viimasel ajal üldse nii mõttetuks teemaks muutunud. mul on seal paar klienti suht suurte mahtudega ja no nende mailiteenus ikka imeb 120'ga suht tihti...
tere, vana teema aga, mail ei tööta. Kasutan webmaili, sisse logib, kirju sai vastu võtta, aga saata ei õnnestu.
Failure sending message: AUTH
Just nüüd kui kõige rohkem vaja mili kasutada.
Kas kellegil teeb samuti nii hetkel, või see siis ainult mul miskine kama?
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Nüüd töötab ja paremini kui varem. Versiooni uuendamisega oli üks põnev linnuke juurde tekkinud, mis oli vales kohas.
Ilmselt esimene ja kõige märgatavam muudatus on, et kolmekordselt kuvatud attachmendid on jälle ühekordsed.
Saad biker.ee maili ümber suunata G-mailile. Arved tõmmatakse automaatselt gmaili ning kui vaja kirja saata, saad valida kumma maili alt saada. Nii öelda remote mailindus. Vaadata saad gmaili seadete - kontod ja importimine alt
"Jälle" maas on ilmselt natuke liialdatud. 21.07 õhtune katkestus oli tingitud sellest serverikeskuse konditsioneerid ei pidanud sellele ilmale vastu ja läksid puhkusele. Kui temperatuur tõusus serveri jaoks kriitiliseks (server ei saanud piisavalt jahutust), siis läks ka server mõneks tunniks puhkusele. Katkestus oli umbes 3h.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.