kymco agility 50 piiraja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kymco agility 50 piiraja
Tere!
Kes on nõus tulema (kes on varem sellega tegelenud) ja aitama ära võtta piiraja - tasu garaneeritud. Tartu.
Kas ainult seib tuleb välja vahetada või veel midagi?
Palju seib maksab?
Palju bensiini hakkab võtma 100/km peale - uudishimu
tähh
Kes on nõus tulema (kes on varem sellega tegelenud) ja aitama ära võtta piiraja - tasu garaneeritud. Tartu.
Kas ainult seib tuleb välja vahetada või veel midagi?
Palju seib maksab?
Palju bensiini hakkab võtma 100/km peale - uudishimu
tähh
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Minu puhul see kiirus ei oma väga tähtsust. Hetkel sõidab 55km/h. 60km/h oleks normaalne, siis autod ei ralli väga mööda, linnas.krstjn kirjutas:tavaliselt ei vahetata seibi vaid voetaxe see ära. ex natuke hakkab ikka rohkem votma.
Piiraja maha võtmise point on selles, et mootor saaks paremini "hingata".
-
...
ära räägi kui sa ei tea mida sa räägid, kui see jundam lahti võtta, siis seal peaks olema 2 seibi, 1 on paksem ja teine õhem. selle paksema seibi peaksid ära võtma...krstjn kirjutas:tavaliselt ei vahetata seibi vaid voetaxe see ära. ex natuke hakkab ikka rohkem votma.
RS 125
-
Teema algataja
Irw. inimene palub teadjatelt vastust, keegi hakkab rääkima seibi äravõtmisest:S ei no lahe
Minu kymcol oli variaatoris piiraja. Kymcol ei ole seibi, vaid see on variaatori puksi küljes. Variaatori puks tuleb osta uus, öeldes Autoringis - et tahad kymco... variaatori puksi, mis eemaldaks piiraja. Teine võimalus on käiata maha seibi meenutab koht. Maksab 300 krooni kuskil. 100 peale võtab minul 2-2,5 l sajale. - ühe paagiga 180 km/h ära sõitnud.
Ütlen kohe ausalt. Kymco spidokas jooksis enne piirajate mahavõtmist
53km/h/spidoka järgi, - 45km/h gps-järgi
Pärast piirajate mahavõtmist 67km/h - ehk gpsi järgi 54,3 km/H - see kiirus on väga paras. 45 on vähe. - sellega jääb autode ette tolknema.
(ei soovitaks kohe pärast seda täisgaasiga sõita)
Rohkem piirajaid kymcol pole.
(Autoring, kuna elad Tartus)
Minu kymcol oli variaatoris piiraja. Kymcol ei ole seibi, vaid see on variaatori puksi küljes. Variaatori puks tuleb osta uus, öeldes Autoringis - et tahad kymco... variaatori puksi, mis eemaldaks piiraja. Teine võimalus on käiata maha seibi meenutab koht. Maksab 300 krooni kuskil. 100 peale võtab minul 2-2,5 l sajale. - ühe paagiga 180 km/h ära sõitnud.
Pärast piirajate mahavõtmist 67km/h - ehk gpsi järgi 54,3 km/H - see kiirus on väga paras. 45 on vähe. - sellega jääb autode ette tolknema.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Minu teada on küll Kymco Agility 50-l elektrooniline piiraja kh....Urbanstyle kirjutas:Irw. inimene palub teadjatelt vastust, keegi hakkab rääkima seibi äravõtmisest:S ei no lahe
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
Teema algataja
Mis ajast tal muidu elektrooniline piiraja on 
Ma ei tea , ma vurasin kohe t2isgaasiga väga ühtlane kiirendus oli. Nüüd on 67 asemel 62 km/h - nii et jah. Vblla on küsimus hoopis siduri ja survevedrudes
Lihtsalt , mõtlesin, et kui ehk prooviks algul aeglasemini, kas ta siis midagi aitab ... mõelda ju võib

Ma ei tea , ma vurasin kohe t2isgaasiga väga ühtlane kiirendus oli. Nüüd on 67 asemel 62 km/h - nii et jah. Vblla on küsimus hoopis siduri ja survevedrudes

Lihtsalt , mõtlesin, et kui ehk prooviks algul aeglasemini, kas ta siis midagi aitab ... mõelda ju võib

Sinul on asi pigem mootori resursi vähenemise pärast kiiruse langus.Urbanstyle kirjutas:Mis ajast tal muidu elektrooniline piiraja on
Ma ei tea , ma vurasin kohe t2isgaasiga väga ühtlane kiirendus oli. Nüüd on 67 asemel 62 km/h - nii et jah. Vblla on küsimus hoopis siduri ja survevedrudes![]()
Lihtsalt , mõtlesin, et kui ehk prooviks algul aeglasemini, kas ta siis midagi aitab ... mõelda ju võib![]()
Variaatori piiraja (puksi) eemaldamine ei lõhu mitte midagi, sest pöörded jäävad ikka samaks, pigem pikendab mootori tööiga.
Mudakoll
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Pigem mille kallal võetakse on see: ühe paagiga 180 km/h ära sõitnudUrbanstyle kirjutas:Lugeda ei oska --- 100 kilomeetri peale võtab - ajudajudajud
2-2,5l sajale ja paagitäiega 180km ei lähe nagu kokku ju. Paak ju 5l. Ideaalis peaks see number sinu andmeil ju lausa 250km paagitäiega olema ja halvimal juhul 200km.Urbanstyle kirjutas:100 peale võtab minul 2-2,5 l sajale. - ühe paagiga 180 km/h ära sõitnud...
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Agility piirajatest on siin räägitud juba palju varemgi: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... y&start=20
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.