Kanna varustust!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 164
- Tsikkel: Yamaha R1, KTM 530 EXC
Kanna varustust!!!
Kui linna pilti vaadata siis paljud sõidavad lühikeste pükstega ja tee särkidega. Millest küll mõeldakse et nii sõitma minna. Eesti liikluses ei pea enam ise süüdi olemagi et liiklus õnnetusse sattuda. Mina sain oma õppetunni kätte ja enam ilma varustuseta ei sõida. Sõita saan alles järgmine aasta, pole just kõige parem hooaja algus või mis???
Kui keegi veel ei ole aru saanud et tuleb ikka varustust kanda siis selline näeb välja minu jalg praegu:
http://www.foto24.ee/album/20161/s8
Õppige teiste vigadest selle asemel, et neid ise teha!!!
pükse kuni peatumiseni lohisevad.
aii sealt tuleb mõnusat kõrbenud liha lõhna

kahjuks pole aga endal hetkel sellist käepärast.
-
- Tänatud: 1 kord
nagu see ärplev neeger?etv 1000 kirjutas:Siin kohal võiks ülespanna ka ka mõne magusa video kuidas bike mehed wheeliet tehes 120 km pealt ennest sellili tõmbavad ning kandes lühikest särki ja
aii sealt tuleb mõnusat kõrbenud liha lõhna![]()
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Veel üks aga terve internet on täis selliseid videosid.
-
ma sõidan alati nahktagiga, olgu 30 kraadi või rohkem. Niikaua kui liigud pole viga midagi. Lisaks võid ju suveks perforeeritud nahast tagi osta.-Reload- kirjutas:Millist varustust soovitate suvel kanda![]()
Tagiga hakkab ju palav
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 697 korda
- Tänatud: 458 korda
Ja neeger saigi "valgeks"!Oil-Cooled kirjutas:nagu see ärplev neeger?etv 1000 kirjutas:Siin kohal võiks ülespanna ka ka mõne magusa video kuidas bike mehed wheeliet tehes 120 km pealt ennest sellili tõmbavad ning kandes lühikest särki ja
Tegelikult head paranemist ja tegelikult on inimkond kiiremaks edasiliikumiseks rattad ja mootori leiutanud!
edu
-
- Tänatud: 5 korda
Kannan sellist ja 30 kraadi pole ka probleem.-Reload- kirjutas:Millist varustust soovitate suvel kanda![]()
Tagiga hakkab ju palav
http://www.louis.de/_4040487396f1183d80 ... dviews.php
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

võrkjope (mesh jacket).-Reload- kirjutas:Millist varustust soovitate suvel kanda![]()
Tagiga hakkab ju palav
Esmalt on keeruline harjuda sellise asja ostmise mõttega, aga pärast ei jõua ennast ja usinaid tootearendajaid ära kiita.
Algul olid nad nii ja naa, aga praegu tehakse neid väga korralikke.
Ei taha reklaami teha, aga vt. nt. RevIt! AirForce ja Air jopesid.
Mina sõidan linnas alati tagiga (nahast). Korra on see mind ka suurematest kriimustustes ja võibolla isegi luumurrust päästnud. (kaitsmed ikka kenasti sees).
Krt nagu eided palav palav- kas ei käi lukud lahti ? Mina lasen nii randme ümbert kui ka eest vähe lukku lahti ja tuul käib kenasti läbi. Fooritaga seistes pole nii kui nii vahet. Kui väljas körvetab siis on kuum seista nii tagiga kui tagita

Päikest ja ohutut sõitu

Ronrix
See sama natuke luku lahti laskmine, võib teel lohisedes saatuslikuks saada. Varrukas kerib end üles, käevars ja küünarnukk jäävad kaitseta. toim võib sellest pikemalt rääkida.ronrix kirjutas:Mina lasen nii randme ümbert kui ka eest vähe lukku lahti ja tuul käib kenasti läbi. Fooritaga seistes pole nii kui nii vahet. Kui väljas körvetab siis on kuum seista nii tagiga kui tagita
Ronrix
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
Kui kui tagi vähe lõdvemalt ümber käe siis täiesti võimalik, et koorib üless.
Eks igaüx teeb omad järeldused.

Terv.
Ronrix
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
kunagi lugesin artikli koos piltidega, aga kahjuks ei leia enam üles muidu paneks siia..Kas keegi omab kogemust tekstiilist sõidujope (kaitsmetega) ja pükstega asfaldi peal lohisemisega?Kui suured on nahkriiete eelised asfaldil liuglemisel tekstiili ees?
aga meelde jäi sellest et tavalised teksad, isegi kõige kallimad ja kvaliteetsemad peavad vasti ainult 3-5m lohisemist, spets moto riided tekstiilist aga kuni 20m lohisemist, siin see olenes miskist.. nu ja nahk pidas siis kõige kauem vastu üle 20m oli igatahes.. kiirust täpselt ei mäleta millega teste tehti, aga linnakiirusega vist väga palju ei lohise nii et arvan et selest suuremaga testitud.
jutt seal oli ainult lohisemisest, ehk pidevast kontaktist asfaltiga.. kui hakkad keerlema ja vingerdama siis ehk peavad su hugo bossi teksad kauem vastu aga võid kõikvõimalikud kondid ära murda, kael kaasaarvatud.. aga vot siin juba tulevad mängu kaitsmed mida tavalises tagis pole..

kui miskit eksisin siis parandage, lugesin seda oma 1,5a tagasi..

Mul nimelt on küll õla-, küünarnuki-,selja- ja põlvekaitsmed, paksendused puusadel ja siin-seal veel , aga puuduvad sliderid. Kohad on küll olemas, aga pole vaevunud soetama. Kas oleks põhjust siiski needki külge krõpsata või on see rohkem spordimeeste spetsiifiline rida?
Need ratturite teksased on ka päris huvitavad,lugesin et pidavat ikka poole tugevamad olema kui tavalised.
Hugo teksaseid pole mul olnud au omada.
Kuna sadulas kannan Sinisalo tekstiilist riietust (õla ja käsivarre kaitsmed, mingi poroloon junn seljaulatuses, puusa peal ka miskit), siis on mul loota, et kui peaksin kõhuli käima näiteks linnakiirusel, siis selliseid vigastusi nagu nendel õpetlikel videotel oli näha, ei tohiks mul olla?
Ei tahaks niisama hakata järgi ka proovima, et kas saab pika liu lasta, ennem kui hakkab ihu katki minema.Sellest ka oli küsimus, et äkki mõni on enda peal järgi proovinud.
Jepp täpselt seesama.Oil-Cooled kirjutas:nagu see ärplev neeger?etv 1000 kirjutas:Siin kohal võiks ülespanna ka ka mõne magusa video kuidas bike mehed wheeliet tehes 120 km pealt ennest sellili tõmbavad ning kandes lühikest särki ja
Nii et homme kõik võimalikult jahedas ja mugavas riietuses välja sõitma ja liugulaskma.
Kõige pikema liulaskja saab endale rändkarika mis hetkel veel selle musta venna käes hoiul.
Haiglas arstid nentisid, et korralik varustus/kaitsmed päästsid mind. Nüüd ostsin kaheosalise nahk-kombe ja nui neljaks kui palav, aga nahk alati selga.
Kui keegi veel sügavalt kahtleb varustuse vajalikkuses, võiks teha läbi ühe katse. Palu sõbral sõita autoga ca 50 km/h ja kui sõber hüüab "nüüd", siis hüppa sõitvast autost välja shortside ja t-särgiga. Arvatavalt ei pea sellist katset läbima, vaid saab juba mõistusega aru, et tagajärjed head pole

Benelli TNT 1130
Kas sellist asjandust meie poodides ka müügil on või tuleb Saksast tuua ? Ja mis hinnaklassi see u. jääb ?Freaksmart kirjutas:Kannan sellist ja 30 kraadi pole ka probleem.-Reload- kirjutas:Millist varustust soovitate suvel kanda![]()
Tagiga hakkab ju palav
http://www.louis.de/_4040487396f1183d80 ... dviews.php
+358458693818
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.