2007 tulemused kiirenduses

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Kas EM punktiarvestus on ka juba avaldatud? BHRA sakib see aasta ikka täiega :evil:

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Riia E klassis on väike ülekohus põhjanaabrile - võitja oli ikka Tomi Rahkolainen, Nitse teine, mina kolmas. BMV tulemustes on aga põhjanaaber etapi teiseks ja kokkuvõtte kolmandaks pandud... tglt see ülekohus polegi teab mis väike
:mrgreen:

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Läti punktid pole mitte ainult vahetuses vaid ka valed. Kuna mina võitsin ajasõidud, siis minu võidu korral nagu seal arvutatud, sain ma 100 lisapunkti ajasõitude ja finaali võidu eest, aga soomlane oma võidu eest neid lisapunkte ei tohi saada, kuna tal puudub ajasõitude võit. See selleks, see on väike kala ja saab lihtsalt korda.

Veel suurem nonsens on minu arust Leedu punktiarvestus. Sest praegune seis, kus me meist mitte olenevatel põhjustel ei saanud eliminaatoreid sõita, võib Põder, kes ei vaevunud sinna üldse tulemagi, üldarvestuses veel teiseks tulla :twisted:

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Parandatud tulemused Balti sarja E klassis peaks olema sellised, on kellelgi vastuväiteid??? Nime taga punktid siis Leedu, Läti, Eesti ja kogusumma.

Class E
1 Mati Põlluste 615 564 911 2090
2 Nitse 816 616 516 1948
3 Gerrit Väät 564 513 515 1592
4 Tomi Rahkolainen 0 815 710 1525
5 Nils Laur 513 212 658 1383
6 Kristjan Beljaev 0 0 613 613
7 Eikki Mägi 0 0 514 514
8 Marten Suur 0 0 512 512
9 Imre Laanepõld 0 0 209 209

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Suzumen kirjutas:

Balti Cup
E:
1 Mati Põlluste
2 Nitse
3 Gerrit Väät
4 Tomi Rahkolainen
5 Nils Laur
6 Kristjan Beljaev
7 Eikki Mägi
8 Marten Suur
9 Imre Laanepõld

F:
1 Marek Virves
2 Ain Krist
3 Mikk Kirsimaa
4 Mika Saroma
5 Juha Henri Linqvist
6 Paulius Ruskys
7 Kert Kuuskla
8 Janne Korkikangas
9 Risto Järv
10 Ronny Kärner
11 Ari Koskeranta
12 Ergo daum

EM arvestus
E:

1. Nitse
  2. Gerrit Väät
  3. Heikki Mägi
    F:
  4. Marek Virves
  5. Ain Krist
  6. Mikk Kirsimaa

Ma veel ikka Eikki Mägi olen :D Mitte Heikki :P

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Kas EM lõplik punktiarvestus ka kusagil üleval on?

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Nojah, need pea 3 kuud, mis võistlusest juba möödas on, on kokkuvõtte tegemiseks selgelt liiga lühike aeg. :twisted: :twisted: :twisted:

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Täiesti üllatav... avantüürina ühel võistlusel käidud ja ikka mitte viimane... Isegi selle ürgaegse ratsuga.
Tundub et järgmine aasta peab rohkem osalema ning tuunima on ka viimane aeg hakata... Tramm ae?

K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Steelrider kirjutas:

Täiesti üllatav... avantüürina ühel võistlusel käidud ja ikka mitte viimane... Isegi selle ürgaegse ratsuga.
Tundub et järgmine aasta peab rohkem osalema ning tuunima on ka viimane aeg hakata... Tramm ae?

kle aga siin sulle pakkumine - sõida minu uue ürgaegse rattaga (gsx-r) järgm aasta, esialgne "tunne" lubab ilma igasuguse edasise tuunimiseta 10,3-10,5 aegasid, sellega - kui kõikidest etappidest osa võtaks - peaks kõigi eelduste kohaselt päris hästi 2008 a. konkurentsis olema.

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

600cc igasuguse tuunimata aegu 10,3 ei saa loota veel ca. 5 aastat

Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

tramm66 kirjutas:

600cc igasuguse tuunimata aegu 10,3 ei saa loota veel ca. 5 aastat

Mati - ma ju ei väidagi, et see pill tuunimata on :roll: ja noh - 10,3 on muidugi optimistlik soov 8)

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

On ikka ja seda vägagi liiast... sest kui kellegi saavutus, nimetatud klassis on 10,5 siis järgnev 10,45, on palju-palju raskem tulema, kui see eelnev saavutus... isegi ka sinna lähedalegi. Rääkides 600cc, ikkagi ju alla 11,0-i, mis on paljudele tuunitud ratastele seni kättesaamatu... Rääkimata veel kõnealusest prognoosist... ehk 10,5 omakorda kümnendiku võrra veelgi allapoole. Ma seni pole aru sanud kuidas haritud inimesed oma prognoosides selliseid veksleid välja käivad... tahaks vähemalt mingeidki katsetuste tulemusi kuulda. See selleks - lubasin ka ju mingeid ebanormaalseid aegu seoses 10, xx aja minetamisega ( ehkl saab teoks kui miljon raha, õnne või aega üle jääb) aga käesolevasse teemasse, ehk kui:
a) on esimene stardipauk käinud siis minuarust käibki see reeglite järgi, mis enne eelnimetatud pauku kehtestatud on. Vastasel korral on osalejal õigus keelduda osalemast või selline diskrimineerimine, seaduses ettenähtud korras edasi kaevata, kõrgemalseisvale institutsioonile...
b) ettepanekud parendamiseks või muutmiseks tehakse enne kui otsustatakse kehtestatud reeglite järgi osalemast või tehakse seda pärast osalemist - aga muidugi vaid ettepanekute korras (sest osalemisega on reegleid juba tunnistatud),
c) kritiseerida kõike järgnevat, on loomulikult õigus, mistahes demokraatlikul juhul. Ka kriitika argumenteerimatu pareerimine ei kuulu tänapäeva ühiskonda - see on selge!
d) minupoolt avaldatu, ei ole ka kusjuures üldse mitte tõde ega seadus vaid, demokraatlikus ühiskonnas kasvanud ja selles vaimus ümbritseva isiksuse kujundamise tagajärjel kujunenud omavastutusliku kodaniku mõtteavaldus.
Tänan tähelepanu eest ja tervitustega,

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Vabandan, et oma juttu parandan - asi nimelt komavigades - mitte, et Eesti keel poleks asi, mis ajapikku ununeb, vaid grammatika. Andke andeks, no 36 turjal ja no kaugel see seniilsuski sealtmaalt on... no ja vaadake posti kellaaega ka muidugi :mrgreen:

Viimati muutis tramm66, 30 Okt 2007, 12:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

Suzumen kirjutas:

Vabanda, kuid Sinu pakutud aegu sõitsin ma 2004a natsa moditud 1300 Hayabusaga. Kuid see oli ka selle ratta piir. Alla 10sek ajad tundusid ulme. Sellest ajast on palju vett merre vooland ja nii tehnika kui modimine hoopis teises dimensioonis. Selliseid aegu reaalselt 600-stes on võimelised täna sõitma vaid Trammi ja Nitse ratas (Nitse vaid sellisel juhul, kui dieeti peab ja 20kg alla võtab :D). Ma mõistan Sinu siirast soovi oma ratas kellegile pähe määrida, kuid mingi ausus ja südametunnistus peaks ikka sellisete tehingute juures säiluma :roll:

võtan omaks selle, et väljapakutud ajad on võibolla tõesti liiga ulme.
Aga Ain - kust sa võtad, et ma oma ratast siin kellegile "pähe määrida" tahan ning mind ebaaususes süüdistad? minu pakkumine oli kõige siiramalt anda oma ratas (millega pole veel tõesti kuuse tagant ajavõttu saanud proovida kuna sügis saabus enne) TÄIESTI TASUTA kodanik Steelriderile 2008 kiirendusvõistlustel kasutada anda kuna omal polnud plaani võistelda. Siinkohal võttes arvesse, et härra põhihuvi on rinka ning nagu sa isegi ilmselt väga hästi tead - on rinka ja kiirenduse seaded piisavalt erinevad, et ennast lihtsama võimaluse korral sellest ümberjebimisest enne iga võistlust säästa.

Ja tagasi aegade juurde tulles - jah, selliseid aegu on sõitnud Mati ja Jaak, treeningutel/testidel kiireminigi. Midagi ma nende härrade ratastest tean ju ka, siinkohal jätkuvalt (w) mõlemale. Seetõttu arvangi jätkuvalt, et selle vahe aegadevahemiku ülemine ots pole siiski sugugi "ulme" ka nimetatud ratta jaoks ehk siis 10,5 ning sõltub olulisest ka muudest tingimustest peale ratta.

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Tundub et pean endale sihiks seadma nende "ulme" aegade väljasõitmise... vähemalt ülemise otsa. Dieedil olen juba ammu... trenni tegemiseks tsiklile piigid alla :twisted:

K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Sellist varianti katsetaks isegi mõne mehe rattaga...

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Ka Motobox Racing Teamil on plaan midagi sarnast järgmine aasta ette võtta, kui keegi ratast ära just ei osta. Aga mõtteid on palju ja need on segased. Fakt on see, et samas konditsioonis rattaga või mingeid pisikesi muudatusi tehes, me järgmist tervet hooaega minu rattaga kaasa ei sõida. Kuna aga üks eesmärkidest, nimelt uus E klassi rekord jäi tänu Trammi tublile rekordiparandusele saavutamata, siis võib juhtuda, et osaleme testipäevadel quadispordist vabadel päevadel. Ja kui testipäevade tulemused seda lubavad, eks siis tuleb üritada ka mõnel võistlusel tulemust vormistamiseks korrata. Suzumeni jutt on selle koha pealt täiesti õige, et pill suudaks mul palju enamat, kui ma vaid dieeti peaks ja 20 kilo alla võtaks. Kuna ma aga ei taha välja näha selline pikk ja sihvakas nagu Suzumen ise, siis võtame alla kohe hoobilt 35 kilo ja lenksu istub ei keegi muu, kui Janza ise :twisted: Aga see kõik saab juhtuma vaid siis, kui quadi kõrvalt vaba aega jääb ja võistlused ning treeningpäevad ei kattu.

PS. Nigga sõiduoskustes ma ka ei kahtle, aga paraku kaaluvõit teda kasutades oleks suht marginaalne. :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Suzumen kirjutas:
nitse kirjutas:

Kuna ma aga ei taha välja näha selline pikk ja sihvakas nagu Suzumen ise, siis võtame alla kohe hoobilt 35 kilo ja lenksu istub ei keegi muu, kui Janza ise :twisted: Aga see kõik saab juhtuma vaid siis, kui quadi kõrvalt vaba aega jääb ja võistlused ning treeningpäevad ei kattu.

PS. Nigga sõiduoskustes ma ka ei kahtle, aga paraku kaaluvõit teda kasutades oleks suht marginaalne. :bsmile:

Sihvakuse etalon on ikka meie hulgas Mikk (togi)
Aga kas quadid siis füüsika seadustele ei allu ja seal võisteldes võid ennast ka 150kg süüa? :ner:

Erinevalt kiirendusest kahandab quadisport iseenesest kehakaalu optimaalseni, kui aktiivselt teha :)

Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

Suzumen kirjutas:
pacaan kirjutas:

minu pakkumine oli kõige siiramalt anda oma ratas (millega pole veel tõesti kuuse tagant ajavõttu saanud proovida kuna sügis saabus enne) TÄIESTI TASUTA kodanik Steelriderile 2008 kiirendusvõistlustel kasutada anda kuna omal polnud plaani võistelda.

Ei lugenud Sinu esmasest postituses seda "TÄIESTI TASUTA" kuskilt välja. Kõik pakkumised, mis on tehtud on ikka olnud müügipakkumised. Kuid kui asjalood on nii, nagu sa räägid siis minupoolsed siirad sorryd ja kiidulaul takkaotsa Sulle sellise pakkumise eest (w) Huvitav oleks isegi vaadata, kas uus kasutaja suudab Sinu sõidetud aegu üle sõita :D

no ma arvan, et iga sell suudab iga kell mu uue rattaga üle sõita minu poolt stock mootori ja commanderi 0-mapiga vana rattaga 2007 hooajal parimaks ametlikuks jäänud 10,90-i (arvestamata treeningute ka vähe paremaid aegu) kui ta just hobikorras sumomaadleja pole :lol:

minu jaoks on järgm. aasta huvitav vaadata kas ma oma sõna 10,5 osas suudan pidada või pean ennast lihtsalt tühikargajaks tunnistama :oops: , samuti mida suudab Janza Nitse rattast välja pigistada kui neil jääb aega tegeleda sellega. samuti see KES üldse järgm aastal võistlevad (hetkel nagu F-klass tundub eriti hõre - aga see-eest kiire :))

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Suzumen kirjutas:
nitse kirjutas:

Erinevalt kiirendusest kahandab quadisport iseenesest kehakaalu optimaalseni, kui aktiivselt teha :)

Ja millal see aeg siis sinuni jõuab? Tore oleks näha Jaagu ja Miku ristsugutist (lol) Nägin juhuslikult su naisukest poes. Muljetavaldav ostukorv. Sa peaks magama ka quadi otsas, et sellise toitumise juures kasu oleks :D

Tõsi ta on, et täna näitab kaal 107kg. Kiirendushooaega alustasin 102kg-ga ja lõpetasin 104kg juures. Mis tegelikult mu kiirenduspillile saavutatud tulemuste najal on selge tunnustus! Kuigi tegelikult on see au 100% Janza oma (w) Realistlikus perspektiivis saab must varsti tugitoolisportlane...

Pacaani uuest rattast ei tea ma kahjuks mitte tölligi, aga luban täna julgelt, et kui järgmine hooaeg mõnel võistlusel näitab Pacaan ametlikult 10,500 või kiiremat aega, siis sõidan lugupidamisest tema tulemuse vastu kaasa terve 2009 hooaja kasvõi mingi tossava sõjaaegse teraslinnuga, kui paremat võtta pole, aga teen kõik etapid kaasa. :bsmile:

Täna ma siiski arvan, et Pacaan ei anna omale päris selgelt aru, kui pikk maa on 10,9-st minna 10,5-ni. Sinna vahele jääb mitu linnuteed, palju valgusaastaid ning lugematu arv kalendreid :twisted: Ja 10,300s aja puhul ootab igal võistlusel minu poolt Pacaani box koos cateringiga :wack:

Viimati muutis nitse, 01 Nov 2007, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

ehee - palju õnne Eesti meistrid ja natuke vähem meistrid 2007

600cc
Nitse
Sepp
Eikki

üle 600cc
Virves
Suzumen
Kuuskla

Just avastasin, et punktid välja pandud.... ja suht huvitaval moel - kõik osalejad said 200 punkti... va. mina :mrgreen: Ilmselt karistuseks selle eest, et kuusepuu ees voodiga magasin vaheajal või, et 600cc kiireima ajasõidu tulemuse sõitsin (lol)

23-ndal tulen tõstan topsi tublide terviseks. Kuna tublisi on palju siis tõstan topsi ka loomulikult palju :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Kui kõik on saanud 200 punkti, siis on see selge märk sellest, et MC39 üritus oli korraldatud veel sitemini, kui me siiani arvasime. Ehk neil pole enam mingit logigi alles. Isegi kui eliminaatoreid sõita ei saanud, peaksid ajasõitude punktid kõikidel kohtadel erinema 1 punkti võrra. Mati 216, mina 215, jne, jne.

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Ei mis, kõik on täiesti olemas: http://www.bhra.ee/index.php/page,4voistlus
Ainult E01 numbril pole minu nime taga, muu on ju tip-top korras.

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

See tabel on ju kogu aeg üleval olnud, mida sa Ain sokkisid, et alles eelmine nädal sai Prrr korraldajatelt logi?! Selle trahviks Ain küsi üks mõistlik selgitus asjaosalistelt, et mismoodi saavad kõik tsiklid ühtemoodi saada 200 punkti. Kas me autasustamisel seisime siis loosi alusel we?

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Heh - siis ma oleks ju 1127 punktiga kuues kuna sama punktiskooriga Beljajevil on vähem etapivõite :wink:

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

tramm66 kirjutas:

Heh - siis ma oleks ju 1127 punktiga kuues kuna sama punktiskooriga Beljajevil on vähem etapivõite :wink:

See tuleb joonde ajada ja õiglus majja lüüa. Vana traditsiooni kohaselt tahaks Matiga lõpupeol toopi panna, no aga kamoon, Eesti Meistril ei kõlba ju väljaspool esikuuvikut vendadega ühes lauas viibida, olgu nende rekord nii ulme kui tahes! :wack: :mrgreen: :ner:

Kasutaja avatar

pacaan
Kontakt:

nitse kirjutas:

Pacaani uuest rattast ei tea ma kahjuks mitte tölligi, aga luban täna julgelt, et kui järgmine hooaeg mõnel võistlusel näitab Pacaan ametlikult 10,500 või kiiremat aega, siis sõidan lugupidamisest tema tulemuse vastu kaasa terve 2009 hooaja kasvõi mingi tossava sõjaaegse teraslinnuga, kui paremat võtta pole, aga teen kõik etapid kaasa. :bsmile:

no kanali speedestil kindlasti õnnestub :ner:

aga kui keegi eelnevaid poste luges sellel teemal siis lubasin selle ratta ühele teisele kodanikule juba ju 2008 EM võistlusteks kasutada ja oma ulmeunistusi üritaks esimeses järjekorras täita ametlikul testipäeval ametlikult õigeid aegu näitava ajasüsteemiga välja sõita 8) et siis võistluspiloot ära vormistaks :idea:

aga see kõik 200 punkti teema on küll kummaline jälle (mitte, et mul isiklikult siinkohal mingit vahet oleks aga õiglus maksab kah midagi).

Motoait

Lugemata postitus Postitas Motoait »

Suzumen kirjutas:
pacaan kirjutas:

KES üldse järgm aastal võistlevad (hetkel nagu F-klass tundub eriti hõre - aga see-eest kiire :))

Mul Miku ratta jaoks uus eriti efektiivne bensiinilisand: suhkur ostetud. Peaks jätkuma kogu hooajaks :D

Ega Sa vist muudmoodi minust mööda ei saa jah :twisted:
Aga neljas siis neljas, mis teha! Järgmine aasta näeme, raisk!

Miku

Motoait

Lugemata postitus Postitas Motoait »

Mainin siia ka ära, et minu ratas ka myygis, kui keegi veel peale minu Ainist mööda tahab sõita :D
Täpsem info PM'iga! Teen varsti kuulutuse ka ära, kus kõik kirjas, mis tehtud jne.

Miku

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Motoait kirjutas:

Mainin siia ka ära, et minu ratas ka myygis, kui keegi veel peale minu Ainist mööda tahab sõita :D
Täpsem info PM'iga! Teen varsti kuulutuse ka ära, kus kõik kirjas, mis tehtud jne.

Miku

:twisted: :twisted:
Ehk Ain ise ostab ära?

Simo@Motoait

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”