Cz süütemoment
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Cz süütemoment
Lugu siis selline, et läheb kuumaks ära ja siis enam ei lähe põõrdesse, ja jõud kaob ka ära, olen igasugu asju proovinud ja teinud ja nüüd tahaks üle vaadata kas süüde on ikka õige, sest olen siit lugenud, et see võib ka sellised vead tekitada. Kuid probleem on selles, et ei tea mitu milli enne surnud seisu tuleb cz 125 motoplatiga need kriipsud kohakuti ajada, tahtsin üürida cz raamatust, aga seal on kõik tundmatus keeles ja ei saa aru, kahjuks. Äkki keegi teadja mees oskaks aidata.
-
-
Teema algataja
-
segu ikka õhk, kütuse suhtes ehk siis mis peadüüs sul on? ja 95-te ära küll kasuta...ikka 98 kohe kindlasti. Ja mootorsae õli on paha paha. kasuta ikka korralikku täissünt-i või kastoorõli, õli hind peaks ikka olema üle 100kr liitri et see korralik õli oleks. need addinol super mix-id ja asjad ei kõlba kohe mitte kuhugi, keeravad alumised kepsu laagrid metsa lühikese aja jooksul.
-
Teema algataja
Õli ei tohiks küll selles asjas rolli mängida. Kui õli on vale siis muutub aint mootori hääl.
Ma millegi pärast arvan et endal ka sama jama. Oled kindel et probleem seisneb selles kui kuumaks läheb, sest ma jooksin hommikul käima ja sain paar kümmend meetrit sõita kui ka jõud ära kadus. Anna teada kui oma omast jagu saad
Ma millegi pärast arvan et endal ka sama jama. Oled kindel et probleem seisneb selles kui kuumaks läheb, sest ma jooksin hommikul käima ja sain paar kümmend meetrit sõita kui ka jõud ära kadus. Anna teada kui oma omast jagu saad
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.