Otsisinminagi igalt poolt infot. Unic Moto lehellt ei leidnud midagi. UnicWeb-i lehelt samuti. Saatsin sinna infopäringu ja sain ühelt kasutajalt infi, et Kuldes Börsis oli olnud vastav kuulutus. Sealt ei oleks osanud otsidagi. Aga paistab, et ikkagi toimub.
Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel!
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase".
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase".
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Nihh, mul pisuke plaanide muutus, minuga võib saada homme Tallinn-Keila-Tagadi-Saku.
Eks ma mingil ajal lähen Sakust ka Tallinna, aga vaja mõningad tööd maja ehitusel ära teha ennem.
Kui kellegil on soovi helistage 5231168 juni kella 22-ni
Pead küll ei anna , ja ametlikku aega ei tea, aga mingit juttu kuulsin , et 9 paiku vist hakkab miskit pihta , üks osaleja kellega rääkisin pidi mingi 7-8 kohal olema . Ise kulgen ka mingi 9-10 paiku sinna ...
Noh usinamad ostjad on parema kauba kallal kuskil 6-st hommikul ikka:)
Nohh, nii vara ma ei viitsi tõusta ja ega mul midagi erilist vaja ka pole, sääreväristajale uusi kontakte.. aga tegelt tahtsin niisama uudistama minna.
Ikka toimub. Juba aastaid toimunud Iga oktoobri esimene pühapäev ja iga mai esimene pühapäev. Aga see on tõsi jah, et parimad tehingud tehakse juba päiksetõusu ajal ja kaugemalt nurga müüjad juba laupäeva õhtutul kohal. Ise ka kola müüma, aga laisa inimesena üritan miksi 8 aegu enda kohale ajada pühapäeval.
Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.