CDI sobivus
Moderaator: Moded
CDI sobivus
Tervist oman kinroad xt50-18 50cc mopeedi bike välimusega.
Kuna hetkel on CDI piiratud ning pole leidnud sinna veel sobivat, kas siis on võimalik nii teha et panna sinna rolleri oma, muidugi tõstaks juhtmed õieti ja kas nii töötab ?
Hetkel läheb sinna 6 juhtmeotsaga pesa 5 juhet on sees, kui vaja saab ka pildi.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ära küll eelmise ´tarkpea´ õpetuse järgi tee! See, et mingil liikuril roosa juhtme lahtiühendamisega piirang maha saab ei tähenda seda, et sama sinu liikuriga toimib. Halvimal juhul saad üldse mittetöötava ratta omale.
Olen üsnagi kindel, et sobib neljataktiliste rollerite CDI ka sinu mopeedile. Erineda võivad pistikud ja siis pead selgeks tegema mis juhe kuhu peab minema.
Microgrupis oli mõnda aega tagasi igatahes saada ´avatud´ CDI-d. Ka juhtmete ühendamisskeem oli olemas. Uuri neilt.
-
Re: CDI sobivus
noo tuttav uuris microst, micro toodete edasimüüa täpsemalt, ja nad ütlesid et rolleri oma ei saa panna, no kurat kui juhtmed õieti panen siis ju töötab
Seal on üldse sellised vennad kes ise ka ei tea mis räägivad :S
-
- Kontakt:
Tuhkur kirjutas:noo tuttav uuris microst, micro toodete edasimüüa täpsemalt, ja nad ütlesid et rolleri oma ei saa panna, no kurat kui juhtmed õieti panen siis ju töötab
Seal on üldse sellised vennad kes ise ka ei tea mis räägivad :S
Kuna ja kellega Sa sellest rääkisid? Elektriasjadega tegeleb üks inimene ning Sinu jutt ei tule kuidagi üldse tuttav ette....
Terv, mul on sinine kinroad bike. Kui mina seal käisin õeldi mulle et seda saab teha, ehk siis minu masinale piiramata CDI panna.
Nüüd käis tuttav, kellele te olevat väitnud, et pole võimalik sellist asja teha !
-
- Kontakt:
Tuhkur kirjutas:Terv, mul on sinine kinroad bike. Kui mina seal käisin õeldi mulle et seda saab teha, ehk siis minu masinale piiramata CDI panna.
Nüüd käis tuttav, kellele te olevat väitnud, et pole võimalik sellist asja teha !
Olen vahetanud küll neid tavalisi CDI-sid piiramata ja süütenurka korrigeerivate (nn tuuning,sport vms) CDI-de vastu. Põhimõtteliselt on võimalik teha kõike, mõni asi tahab rohkem tööd, mönel läheb lihtsamalt, mõni pill vajab lisaks ka teiste juppide vahetust. Hetkel on hooaeg ja meil tööpõld ees lai ja pidev (NB! vt kodulehte, tegeleme selle kaubagrupi maaletoomise, hulgimüügi, garantii ja muu sellega seonduvaga) nii, et selliste puhtalt "isiklikust hobist ajendatud täiendustööde" tegemiseks ei julge nüüd suvel küll aega lubada. Tuletan samas meelde, et kui pillil on eemaldatud piiraja, siis on minul, kui garantiiandjal õigus keelduda tasuta töödest ja sel juhul võivad mitmedki mured kliendi jaoks tasuliseks muutuda. Tööd on meil küllaga ja kui aja-ruumi-jupi-tööriista-vms puudusel mingit tööd tegema ei hakata, siis ei tähenda see teps mitte oskamatust-suutmatust
Kui sellise töö ette võtan, siis teen seda kindlasti oma CDI-ga (lihtsalt oma asjade kohta on mul tehniline info). Kliendi poolt lihtsalt pihku surutud elektrooniliste juppidega ei tiku võimlema.
NB 1 Vastavalt toote sertifikaadile garanteerime kiiruse kuni 45km/h. Kõik ülejäänu jääb kasutaja vastutada.
NB 2 Politseil on õigus karistada eemaldatud piirajaga sõitmiselt tabamisel kui teil pole asjad korras
NB 3 Kui selle töö hiljem ette võtaksin, siis tahaksin sinu käest enne pilli tagasiandmist näha selles teemas õiendust sõnakasutusele "... nad seal Micros ei tea ise ka mida teevad...". See oleks lihtsalt oma sõnade eest vastutamise õppimise eesmärgil. (Eile seletad foorumis kuidas meil midagi ei teata ja täna palud ennast aidata....?)
-
- Kontakt:
Tuhkur kirjutas:1 isikule ühte juttu teisele teist...
Mida pead silmas selle lausega? Ma ei tea isegi kes sa oled ja kellega millest üldse räägiti?
Microgrupp kirjutas:Tuhkur kirjutas:1 isikule ühte juttu teisele teist...
Mida pead silmas selle lausega? Ma ei tea isegi kes sa oled ja kellega millest üldse räägiti?
Nii mina käisin seal ükskord ja siis üks teine(nimedest ei räägi)
Nii mina, kui ka teine isik küsisid sama asja. Aga ühele räägiti ühtemoodi ja teisele sama asja vastupidi.
-
- Kontakt:
Tuhkur kirjutas:Microgrupp kirjutas:Tuhkur kirjutas:1 isikule ühte juttu teisele teist...
Nii mina käisin seal ükskord ja siis üks teine(nimedest ei räägi)
Nii mina, kui ka teine isik küsisid sama asja. Aga ühele räägiti ühtemoodi ja teisele sama asja vastupidi.
Sa räägid väga ebamäärast nimetud ümbernurga juttu. Elektriasjades räägin ainult mina, teised suunavad selle jutu minule. Või siis räägivad seda juttu mida ma neil olen soovitanud rääkida. Sinu (ma ei tea kes sa oled) jutt ei tundu mulle tuttav, ja see "üks teine isik (nimedest ei räägi)" ei tundu kah mulle tuttav olema... Ausalt öeldes ma ei viitsi enam neid umbisikulisi pajatusi kommenteerida, läheks äkki konkreetsemaks. Minul pole probleemi enda isiku "paljastamisel" internetis, kui sinu jaoks (Sander, kui ma ei eksi) on see "suureks ja ületamatuks" probleemiks siis tule ja otsi mind üles eks annan siis nõu... Ja nüüd loe palun edasist tähelepanelikult:
Microgrupp ei propageeri piirajate eemaldamist. Me soovitame teil seda mitte teha ja ei tee seda ka ise. Ja seda just nimelt sõitjate turvalisuse huvides. Me oleme ka kõik ise lapsevanemad ja samuti oleme ise ka olnud kehtestatud piire ületada tahtvad poisid. Õppige parem rohkem liikluseeskirju ja omandaga praktilisi kogemusi liikluses ilma eeskirju (piiraja!) rikkumata.
Kui ma ka kellegile eraisikuna nõu annan kuidas mõnda piirajatest eemaldada (või muud sellist infot), siis kindlasti ei kiida ma seda heaks, pigem soovitaks sellest loobuda ja ütlen ka veel kord siin ära: Microgrupp põhimõtteliselt ei tegele tootja poolt seatud piirajate eemaldamisega. Ja avatud CDI ei tähenda kohe pillilt piirajate eemaldamist sellega eemaldatakse ainult elektrooniline pööretepiiraja ja asendatakse süütenurka varasemaks muutva CDI-ga. Mõnel pillil võib see olla ainuke aga vastavalt EEC-sertifikaatidele peab neid olema neli kui mälu ei peta.
Sa räägid väga ebamäärast nimetud ümbernurga juttu. Elektriasjades räägin ainult mina, teised suunavad selle jutu minule. Või siis räägivad seda juttu mida ma neil olen soovitanud rääkida. Sinu (ma ei tea kes sa oled) jutt ei tundu mulle tuttav, ja see "üks teine isik (nimedest ei räägi)" ei tundu kah mulle tuttav olema... Ausalt öeldes ma ei viitsi enam neid umbisikulisi pajatusi kommenteerida, läheks äkki konkreetsemaks. Minul pole probleemi enda isiku "paljastamisel" internetis, kui sinu jaoks (Sander, kui ma ei eksi) on see "suureks ja ületamatuks" probleemiks siis tule ja otsi mind üles eks annan siis nõu... Ja nüüd loe palun edasist tähelepanelikult:
Microgrupp ei propageeri piirajate eemaldamist. Me soovitame teil seda mitte teha ja ei tee seda ka ise. Ja seda just nimelt sõitjate turvalisuse huvides. Me oleme ka kõik ise lapsevanemad ja samuti oleme ise ka olnud kehtestatud piire ületada tahtvad poisid. Õppige parem rohkem liikluseeskirju ja omandaga praktilisi kogemusi liikluses ilma eeskirju (piiraja!) rikkumata.Kui ma ka kellegile eraisikuna nõu annan kuidas mõnda piirajatest eemaldada (või muud sellist infot), siis kindlasti ei kiida ma seda heaks, pigem soovitaks sellest loobuda ja ütlen ka veel kord siin ära: Microgrupp põhimõtteliselt ei tegele tootja poolt seatud piirajate eemaldamisega. Ja avatud CDI ei tähenda kohe pillilt piirajate eemaldamist sellega eemaldatakse ainult elektrooniline pööretepiiraja ja asendatakse süütenurka varasemaks muutva CDI-ga. Mõnel pillil võib see olla ainuke aga vastavalt EEC-sertifikaatidele peab neid olema neli kui mälu ei peta.
Kuidas te teate, et hakkan linnas üle 45 sõitma ? Äkki kasutan kiirust kuskil rajal. Igaljuhul ei viitsi ma vaielda olgu nii kuidas on.
Ei mul ei ole mingeid probleeme võin vabalt ennast netis tutvustada.
Sander Toom
01.06.1991
Tartumaa
Veel midagi ?
http://www.rate.ee/users/whitepower1 <- mina
Lõpetame selle mitte kuhugi viiva vaidluse ja teema lukku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.