Rolleri Helitehnika

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
SiimN

Rolleri Helitehnika

Lugemata postitus Postitas SiimN »

Tere!
Küsimus siis siuke,et kui panna rollerile kõlarid ja automakk,et kus siis seda energiat võetaxe!!Otse akult või miskit muud moodi!!Kõik head nipid ja soovitused on teretulnud!!

Ettetänades!

Siim : :wink:

Teema algataja
mutz

Lugemata postitus Postitas mutz »

otse akult jah...kust siis veel :twisted:

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Niiviisi, panin endalegi kõllid peale .... ütlen üht asja .... automakk on mõtetu panna kuna siis on aku nagu nipsti tühi.
Endal on CD-player ja creative'i kõlarid(bassikas ja kaks satelliiti): ainuke hea valik kuna bassi kõlarisse on juba sisse ehitatud võimendi, nii et player taha ja muusikat jätkub kauemaks ja aku ei saa kohe tühjaks, mängib tunde.
Creativeitel on ka kaitse sees nii et kui akuga hakkad ühendama ja valetpidi ühendad siis kohe kaitse läheb. Ise käisin ostsin 2 uut kaitset igaksjuhuks, 2 tk kokku olid 3 eeq.
Muidugi sõiduajal neid ei kuulata!!! Nagu enamus kipub arvama. Parem pleier põue sõiduajaks. Kohapeal on hea kuulata :wink:
Jõudu!

Terv. Stagga.
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

otsing on selle jaoks .. sellest on siin väga palju räägitud...

Teema algataja
SiimN

Lugemata postitus Postitas SiimN »

Tänud vastajatele!!Eks annan teada,kui midagi on toimunud!!Kellel veel mõnda head ideed pakkuda,andku aga teada!! :wink:

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

õu vandid, mul on 1 tobe küsimus: a milleks on vaja ehitada mobole üldse helisüsteemi peale ???

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

@credo: selleks et tuus olla :P :) aga muidu jah, see üldiselt mõtetu..mul sõber sõitis vahepeal makk seljakotis ringi...

Teema algataja
Kala

Lugemata postitus Postitas Kala »

Ma toppisin ka oma rollule kõllid peale. Võtsin arvutikõlli millel on sisseehitatud võim ja ühendasin sellele taha 250w, 3 ribalise kõlari ja voolu võtsin rolleri aku pealt. Automakki ei tasu panna sest see võtab liiga palju voolu. Endal töötab cd pleieri peal. Ja kusjuures on seda isegi sõidu ajal kuulda. Edu ehitamises ja kui viitsid vaata http://pilt.ee/-zenith- seal üks pilt ka.

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Credo kirjutas:
õu vandid, mul on 1 tobe küsimus: a milleks on vaja ehitada mobole üldse helisüsteemi peale ???
see on neile, kes ei suuda vabal ajal muusikast eemal olla ja kõrvaklappidest lihtsalt ei meeldi kuulata.

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Ma tean paljusid kes panid muusika selle pärast ,et pidudel või niisama sõpradega olles hea kuulata.
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

mul on pioneeri kasettmakk ja 2 110w kõlli.voolu võtan aku pealt.pole katsetanud kaua töötab järjest.ex mingi 3,5 tundi peaks kindlalt vastu pidama.mingit väga julma tümmi mul sealt ka nüüd ei tule aga pidudel ja kogunemistel on ikka hea kuulata küll :P 8)
Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

DerbiPR kirjutas:
Credo kirjutas:
see on neile, kes ei suuda vabal ajal muusikast eemal olla ja kõrvaklappidest lihtsalt ei meeldi kuulata.

muhhhaaahhhaaaaaa... see ON elu põhjus. see nagu joodik, kes ei suuda viinast eemal olla. või siis kui kasvad, ei suuda kuidagi naistest eemal olla ja käid ringi, ots sees ? :twisted:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Paneks ka oma möirgavale Planetsile "tümmi" peale :roll: , viskaks kiivri pähe ja läheks linna peale kaaskodanikke häirima :idea: , ise seejuures ei kuuleks ma muusikat üldse.Küll siis oleksin ma tuus 8) ...

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Lp. eelkõnelejad aga mis siis selles halba on? Võin kihla vedada, et kõik me käisime isegi nooruses mõnda elektrikku pinnimas, et paar meetrit värvilist traati saada ja see siis ümber ereliukase kodarate kerida ja jälle küla/linna peale laiama. Tundub see siis praegu mõtestatud tegevusena? :D

Siin on küsimus lihtsalt vanuses. Meil polnud lihtsalt neid võimalusi - mis praegusel ajal, kindlasti oleks neid kasutanud. Mis imeasju tollastest võrridest võ moppidest ehitati teab igaüks meist rääkida. Ainult, et materjalide valik oli piiratud.
Siinkohal võiks küsida, et miks pole me Jawade / IZHide juurde jäänud, vaid ajame taga veel teravamat, veel kroomimat vms. ratast?
Leian, et see kõik on normaalne areng ja ei näe midagi halba - kuni seda kõike mõistlikkuse piirides kasutatakse. :wink:
Viimati muutis Pihelgas, 05 Okt 2004, 17:07, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mõistlik oleks siiski jääda kiivri sees olevate kõrvaklappidega, kuna sõites niikuinii midagi ei kuule.Samas seegi võib osutuda endale liiga häirivaks.

Minu eelmine postitus oli satiiriline ning ärge võtke seda tõsiselt :D
Puht minu arvamus, kuid kas roller on ikka õige koht tõsise helitehnika jaoks :wink: .Lugesin eelmistest postide, et on isegi makk seljakotti pandud - miks mitte :D :piisavalt kõrvadele ligidal ning samas piisavalt vaikne, et mitte segada kaaskodanikke/-liiklejaid.
Ärgem muutugem nokkadeks :D

Edu

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

ega enamus, kes panevad tümmi rollerile, ei kuulagi seda sõidu ajal... Seda kuulatakse ikka kui seisad ja sõpradega juttu ajad, või korvpalli mängid...

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

ehitasin enda predatori pääle ka tümmi.oli ju vaja et õpitajate päeval ja muidu lahe olex kuulata.õhtul 10 ajal hakkasime klassivennaga ehitama ja sai isegi päris norm.tymm koosnes: s30 valjukad, ise ehitatud võim, kaks 6V akut ja cd player. kõigil oli lõbus aga võimu jäi väheks. tean et ühel vennal on 3000 eest tümm peale ehitatud. 8)
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

Teema algataja
create

Lugemata postitus Postitas create »

panin rollerisse s90 bassikõlari ja 2 teravust, muusika tuleb auto makist 4x 50w ja voolu võtan aku pealt, tümm on ülihea:p

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

sooviks teada saada kuidas te neid arvutikõlarite võime toidate? kas lasete voolu läbi atapteri või otse võimu? vast saate aru mida ma teada tahan. :wink:
Kasutaja avatar

benelly
Kontakt:

hmm

Lugemata postitus Postitas benelly »

m6tled kuida arvuti k6lli aku kylge aretada?kui nii siis kisu k6ll lahti ja kus se juhe mis l2heb seinakontakti seal k6lli sees un sihuke karp nagu v6i midagi taolist v6ta se vahelt 2ra ja pane need 2 juhet enne seda karpi aku külge :wink:
Viimati muutis benelly, 07 Okt 2004, 08:46, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
create

Lugemata postitus Postitas create »

margoz kirjutas:
sooviks teada saada kuidas te neid arvutikõlarite võime toidate? kas lasete voolu läbi atapteri või otse võimu? vast saate aru mida ma teada tahan. :wink:
paned adapteri 12v otsa juhtmed aku peale ja teisest otsast tuleb välja 220v :wink:

margoz

benelly kirjutas: m6tled kuida arvuti k6lli aku kylge aretada?kui nii siis kisu k6ll lahti ja kus se juhe mis l2heb seinakontakti seal k6lli sees un sihuke karp nagu v6i midagi taolist v6ta se vahelt 2ra ja pane need 2 juhet enne seda karpi aku külge

naq ma aru saan mõtled sa adapterit? mõnedel on see naq enne seinakontakti ka. aga no ma tahaks teada lihtsalt teada kas see võim kannatab 12 ära? adapteril pole näidatud ka palju ta naq lased voolu sisse. vaatasin et kasutaja kalal siin ülevalpool oli sama võimendi sisse aretatud küsin siis taakäest abi.

Teema algataja
dataxa

Lugemata postitus Postitas dataxa »

Kui tahate muusikat kuulata, siis kuulake klappidega, ei pea ju laskma teistele seda muusikat, mida sina kuulad, aga võibolla teised ei kuula. Teiseks, rolleri peale tümmi panemine on väga mõttetu, kuna see on nii rullnokkade moodi. Autoga inimesed naeravad nende üle, kes sellise lollusega tegelevad. Ostke endale auto ja toppige see tümmi täis.
Lõpetuseks, et igal ühel oma maitse ja see oli minu tagasihoidlik arvamus.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

kui v6imsad k6larid rolleri aku 2ra toetab :roll: :?:

margoz

see oleneb makist ja võimust ma arvan. ja eks ta toetab võimsaid kõlla ka ära aga kui pikaks ajaks :lol:
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

mul on ka see creative arvutik6larite kimpletki systeem peal;)ja ma kuulen s6iduajal jummala ilusti;)isegi 80kmh pealt;);)
http://www.uno.ee/autoline/car/1117/4477/ <---pilt kah;);)
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

motie
Tsikkel: R6 00.a
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas motie »

aga mis siis teed nende helikatega ees kui vihma äkitselt sadama hakkab??
Kasutaja avatar

SFX

motie kirjutas:
aga mis siis teed nende helikatega ees kui vihma äkitselt sadama hakkab??
kannan istme all kilekotte kaasas,kui taevaluugid avanevad panen kilekotid peale;);) aga kusjuures ilma ka ei juhtuks midagi kuna esitex sinna l2heb v2he vett(rool j22b ette) ja teiseks neil need v6rgud peal mis kaitsevad;)
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

jalgade juurde suht m6tetu panna ju?, nii v6i naa ei kuule s6idu ajal midagi:..ja ytlen et m6tekam osta endale v2ike mp3 player 900eeq. kasuta kuidas tahad, s6idu ajal kohapeal seistes.....audio muidugi stiilne :twisted:
Kasutaja avatar

SFX

xzburnoutzx kirjutas:
jalgade juurde suht m6tetu panna ju?, nii v6i naa ei kuule s6idu ajal midagi:..ja ytlen et m6tekam osta endale v2ike mp3 player 900eeq. kasuta kuidas tahad, s6idu ajal kohapeal seistes.....audio muidugi stiilne :twisted:
kle vennike ma kuulen nagu s6iduajal jummala vabalt kuna heli tuleb minu k6rvade juurde ja samuti kuulevad teised ka kes nt t2nava peal k6nnivad.kuna k6ik vahivad j2rele:D:D:D:Daga jah see just k6ige m6tekam,kuna k6ige odavam ja ei riku akut;););)
30cccmine Yamaha Aerox
Suletud

Mine “Rollerid”