EMV 4 etapp ringrajas soomes
Moderaator: Moded
EMV 4 etapp ringrajas soomes
tere
kas nimetatud yritusest kellegil pilte ka on priisata,
meenutaks toimunut!!!

Re: EMV 4 etapp ringrajas soomes
cool200 kirjutas:tere
kas nimetatud yritusest kellegil pilte ka on priisata,
meenutaks toimunut!!!
Ma seal miski 800 pilti tegin, aga akulaadija soome unustasin. Kohe kui selle kätte saan, siis Eno paneb osad neist ka üles ma loodan
Sommid ise on täitsa kadunud kuhugi oma piltidega.....
jah, kuna modede valimatu suurpuhastuse käigus ka minu post rentslisse pühiti, siis kordan veelkord:
Sikkalile parimat ja ootame teda rinkale tagasi, mis ilmselt saab küll olema alles järgmisel hooajal.
...pildid üritan homseks üles saada ja panen lingi siia teemasse.
ah ma niisama... osade meeste läbu läks minema, mis oli õige, aga maarja ja minu jutt läks kuidagi sellega seoses kah kaduma... pole hullu. elab üle.
manager2 kirjutas:...pildid üritan homseks üles saada ja panen lingi siia teemasse.
ee, eno, kus need ammu lubatud anni tehtud 800 pilti on?
Maarja kirjutas:manager2 kirjutas:...pildid üritan homseks üles saada ja panen lingi siia teemasse.
ee, eno, kus need ammu lubatud anni tehtud 800 pilti on?
mm, maarja, olen laisk olnud jah ja pildid sorteerimata. praagin osad välja ja täna õhtul lasen üles... ausõna
rajaäärsed fotod ja mõned ka mexicost siis siin:
http://www.foto24.ee/album/37926
ja mõned kallutused kah:
http://www.foto24.ee/album/37930
Selle lingi alt leiab Sikkali lennutunnist pilte
http://ice.1g.fi/kuvat/Moottoriurheilu/ ... ra%202008/
Sikkal jäi ikka ühte tükki?
Ai-ai, valusad pildid.
On siis teada ka millest kukkumine alguse sai? Esimesel pildil on mees ja ratas juba mõlemad õhus.... Hakkas vänderdama ja viskas üle?
Vigastused vast on pärit edasisest peatumisteekonnast, läks rattaga sama trajektoori pidi. Küla pealt oli kuulda, et mees saab ilusti terveks.
Täna avastati et Sikkalil on ka rangluu katki ja selgroos nata midagi nihu.....
spinna kirjutas:Ai-ai, valusad pildid.
On siis teada ka millest kukkumine alguse sai? Esimesel pildil on mees ja ratas juba mõlemad õhus.... Hakkas vänderdama ja viskas üle?
Pole asjatundja, aga ma pakun ka, et nn. ülevise, s.t. tagarehv kaotas pidamise ja siis haakus uuesti.
kas tagarehv ei pidanud või pani jalarauaga kantrisse ja tõstis tagaotsa õhku, sikkal kallutab jubedamalt maha... ega ta ise ka ei tea.
pühapäeval hakkas pärnu tulema nõmmelt, aga enne pässa poodi keeras otsa ringi, vist ei ole hea..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.