Kahtlane mootorratta müügikuulutus!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 81
- Tsikkel: r6 03(rimakas)-S1000RR
- Tänatud: 2 korda
Kahtlane mootorratta müügikuulutus!!!
Tere, loodan et tegin teema õigesse alafoorumisse.
Igaljuhul teema on seoses selle rattaga: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Ratas on ligi 2 korda turuhinnast madalam. Helistades teavitati, et dok puuduvad ja et ratas on ostetud USA ebay ja transporditud eestisse "varuosadena" Pakuti isegi hinnaks 45k. Huvi pärast küsiks, et kas seda on üldse võimalik registrisse saada ja kui suure tõenäosusega see varastatud on. Kas kuskilt saaks vin koodi alusel ka ratta ajalugu uurida? Imelik tundus endale ka veel fakt, et müük toimub läbi tallinnas paikneva "sõbra" isiklikult ei usu, et selle ost enda head kaasa tooks, aga ootaks teiste kommentaare. + Oleks tore, kui keegi selle ratta ajaloost midagi teaks, sest siinsele kasutajale " sebastien" pakuti sama ratast väitega, et see on toodud Itaaliast.
Re: Kahtlane mootorratta müügikuulutus!!!
ARK ja Interpol on pädevad sulle vastama.
Mulle tundub, et keegi on mingi petuskeemi välja mõelnud.
Imelik on ka see, et pildil on bikepics logo.
http://www.janmartransport.ee/moto
Isegi USAst legaalselt toodud rattal on dokid, kuigi arvele võtmisega võib problasid tekkida - tüübikinnitus Kui ikka üldse dokumente pole, siis ...
Vin koodi saad kontrollida ARK-s, helista ja uuri järgi.
Hans
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Kui sa nüüd hoolikalt vaatad siis see pilt polegi ju eestis tehtud, meil ei esine selliseid prükkareid
väike lisa Ercki 'le ka, see on juba teiselt saidilt võetud nimelt http://www.bikepics.com/kawasaki/zx10r/ võib-olla kui väga palju otsida leiad sama ratta sealt
Hans kirjutas:Isegi USAst legaalselt toodud rattal on dokid,
Loomulikult USA-st varuosadena toodud asjal EI OLE registreerimis dokumente...
Endal siin hoovis mitu autot, milledel registreerimis dokumente EI OLE... On vaid ostuarve koos piirivalve pitseriga ja tollideklar...
Mustik kirjutas:Tere, loodan et tegin teema õigesse alafoorumisse.
Igaljuhul teema on seoses selle rattaga: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Ratas on ligi 2 korda turuhinnast madalam. Helistades teavitati, et dok puuduvad ja et ratas on ostetud USA ebay ja transporditud eestisse "varuosadena" Pakuti isegi hinnaks 45k. Huvi pärast küsiks, et kas seda on üldse võimalik registrisse saada ja kui suure tõenäosusega see varastatud on. Kas kuskilt saaks vin koodi alusel ka ratta ajalugu uurida? Imelik tundus endale ka veel fakt, et müük toimub läbi tallinnas paikneva "sõbra" isiklikult ei usu, et selle ost enda head kaasa tooks, aga ootaks teiste kommentaare. + Oleks tore, kui keegi selle ratta ajaloost midagi teaks, sest siinsele kasutajale " sebastien" pakuti sama ratast väitega, et see on toodud Itaaliast.
lollus on mingit ajalugu uurida tegemist on hämara asjaga ja sa saad selle odavalt kätte.
samas kui varastatud asja omada ei taha siis ära puutu
VWman kirjutas:ARK ja Interpol on pädevad sulle vastama.
hea vastus.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
unetu kirjutas:väike lisa Ercki 'le ka, see on juba teiselt saidilt võetud nimelt http://www.bikepics.com/kawasaki/zx10r/ võib-olla kui väga palju otsida leiad sama ratta sealt
Kusjuures vaatasin kõik 2005aasta zx10r pildid läbi, ei leidnud. 86 lehekülge pilte ja umbes pooled pildid olid ühest ja samast rattast saja erineva nurga alt:D
janis kirjutas:unetu kirjutas:väike lisa Ercki 'le ka, see on juba teiselt saidilt võetud nimelt http://www.bikepics.com/kawasaki/zx10r/ võib-olla kui väga palju otsida leiad sama ratta sealt
Kusjuures vaatasin kõik 2005aasta zx10r pildid läbi, ei leidnud. 86 lehekülge pilte ja umbes pooled pildid olid ühest ja samast rattast saja erineva nurga alt:D
See võib 2004 aasta piltide all ka olla.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Ja võitja on selgunud http://www.bikepics.com/pictures/1159691/ Oligi 2004 piltide all

Aga minge keegi Tallinnast vaatama. Nii huvipärast.
proton kirjutas:Aga minge keegi Tallinnast vaatama. Nii huvipärast.
Nii huvipärast on ikka vaja kellegi aega raisata, et mõne foorumitarga uudishimu rahuldada? Suht mõtetu arutelu. Vastaks sama andekalt, nagu küsitud: tõenäosus, et on varastatud - 0% kuni 100%. Ratas on võimalik registrisse saada, kuid see läheb mõtetult kalliks. Sellise, ilma dokumentideta ratta reaalne hind on 30000.- , minu silmis.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 224 korda
Rinkale kõlbab küll
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Kontakt:
Kui sõita nii, et keegi kätte ei saa, siis kõlbab ka tänavale
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
SMX kirjutas:proton kirjutas:Aga minge keegi Tallinnast vaatama. Nii huvipärast.
Nii huvipärast on ikka vaja kellegi aega raisata, et mõne foorumitarga uudishimu rahuldada? Suht mõtetu arutelu. Vastaks sama andekalt, nagu küsitud: tõenäosus, et on varastatud - 0% kuni 100%. Ratas on võimalik registrisse saada, kuid see läheb mõtetult kalliks. Sellise, ilma dokumentideta ratta reaalne hind on 30000.- , minu silmis.
No türi kus kukkus nüüd paukuma. Keegi pole seda otseselt sulle öelnud, et mine vaata, niiet ära ulu siin ja räägi enda eest. Mõnel see korra vaatamine ei võtaks äkki nii suurt tükki küljest ära, nagu sul. Kui on suht mõttetu arutelu, siis mine aruta midagi muud kusagil mujal

SMX kirjutas:proton kirjutas:Sellise, ilma dokumentideta ratta reaalne hind on 30000.- , minu silmis.
jep 45k on ilmselgelt palju
samas kui pärast ostu selle politseile peab loovutama siis pole ka odaval hinnal mõtet.
-PitBull- kirjutas:SMX kirjutas:proton kirjutas:Aga minge keegi Tallinnast vaatama. Nii huvipärast.
No türi kus kukkus nüüd paukuma. Keegi pole seda otseselt sulle öelnud, et mine vaata, niiet ära ulu siin ja räägi enda eest. Mõnel see korra vaatamine ei võtaks äkki nii suurt tükki küljest ära, nagu sul. Kui on suht mõttetu arutelu, siis mine aruta midagi muud kusagil mujal
Ida-Virumaal elavad ikka väga tundlikud mehed või Err ühega kukkumine tegi närvikava nõrgaks, et seda paukumiseks ja ulgumiseks pead ? Rääkisingi enda eest ju või mis? Seda minagi, et "niisama huvipärast" vaatamine uudishimulikul motoentusiastil ei võta tükki küljest, kuna tal aega ülearugi. Olen elus nii mõnegi sõiduki müünud ning "väsitavad" on sellised müügid, kus lepid "ostjaga" aja kokku, sõidad mehele vastu ning saad aru, et tegelikkuses polegi inimesel plaani asja osta ning kasutab sind oma uudishimu rahuldamiseks või ma ei tea milleks lihtsalt ära ning raiskab aega. MOTT
Sa soovitad mulle kuskil mujal mingeid muid asju teha, siis ma soovitan sul vähe rahulikum olla. Peace
Sellised "kõvatajad" on tsikli müügi lahutamatu osa. Seesuguseid müüjaid ei kannata ma absoluutselt, kes ütlevad, et kui kindel ostja pole, siis proovisõitu teha ei saa. Noh iseasi, see minu kannatamine mõnele "müügimehe" korda läheb, aga ärge lihtsalt imestage kui tsiklist lahti ei saa.
Ida-Virumaal elavad ikka väga tundlikud mehed või Err ühega kukkumine tegi närvikava nõrgaks, et seda paukumiseks ja ulgumiseks pead
? Rääkisingi enda eest ju või mis? Seda minagi, et "niisama huvipärast" vaatamine uudishimulikul motoentusiastil ei võta tükki küljest, kuna tal aega ülearugi. Olen elus nii mõnegi sõiduki müünud ning "väsitavad" on sellised müügid, kus lepid "ostjaga" aja kokku, sõidad mehele vastu ning saad aru, et tegelikkuses polegi inimesel plaani asja osta ning kasutab sind oma uudishimu rahuldamiseks või ma ei tea milleks lihtsalt ära ning raiskab aega. MOTT
Sa soovitad mulle kuskil mujal mingeid muid asju teha, siis ma soovitan sul vähe rahulikum olla. Peace
Esimeses postituse su jutt küll nii välja ei paistnud, nagu nüüd väidad , aga no nüüd oli hoopis normaalsem jutt
Ei teinud närvikava nõrgaks
ja tegelt ei kukkunud ka. Maapind ise otsustas lihtsalt kõvasti vastu tulla
Peace

Mis seal enam proovisõitu teha, kui juba kindel ostja oled?
Pihlakas kirjutas:Sellised "kõvatajad" on tsikli müügi lahutamatu osa. Seesuguseid müüjaid ei kannata ma absoluutselt, kes ütlevad, et kui kindel ostja pole, siis proovisõitu teha ei saa. Noh iseasi, see minu kannatamine mõnele "müügimehe" korda läheb, aga ärge lihtsalt imestage kui tsiklist lahti ei saa.
Jah, aga kui see maa, mis sa sõitma pead, teeb edasi tagasi kokku 400 kilti ja pole olnud mitte ainult üks kord nii, et kutt teeb sõidu ära ja ongi kogu lugu, siis ei ole eriti huvitav 400 kilti tühja panna, et keegi tsikliga sõita saaks.

Pihlakas kirjutas:Seesuguseid müüjaid ei kannata ma absoluutselt, kes ütlevad, et kui kindel ostja pole, siis proovisõitu teha ei saa.
Teema kisub küll OT-ks, aga
mina ei kannata jälle selliseid, kes ostmise asemel niisama sõita tahavad... Loomulikult annan ma proovisõitu teha, kui sularahapakk minu käes niikaua on - ka kogenud vend võib teatud asjade kokkulangemise tulemusena maoli käia. Kellele ma oma kõverat pilli siis müün? Ostja peaks ise sellest aru saama, et proovisõitu saab vaid juhul kui raha olemas on - loogiline ju!
Teema algatajale - kui sul 49tuh üle on ja kuhugi panna pole, siis saad mu konto nr-i privaga - kulub ära ikka ja boonusena jäävad pollarid ja kohtud olemata... Kui hästi tingid, rahuldun ka eelnevalt teemaks olnud "turuhinna" ehk 30tuhhiga
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
No kurat. Ei taha küll õhutada seadust rikkuma. Aga mingeid aabitsa tõdesid võiks ju teada. Või on teema algataja jumalast rookie.Sellisel juhul ei ole mõtet sellist maantee mürsku osta.
Teema kisub küll OT-ks, aga
mina ei kannata jälle selliseid, kes ostmise asemel niisama sõita tahavad... Loomulikult annan ma proovisõitu teha, kui sularahapakk minu käes niikaua on - ka kogenud vend võib teatud asjade kokkulangemise tulemusena maoli käia. Kellele ma oma kõverat pilli siis müün? Ostja peaks ise sellest aru saama, et proovisõitu saab vaid juhul kui raha olemas on - loogiline ju!
Ma ei mõtlegi, et mingi dressides sibula 70000kr maksva tsikli juurde lased. Ärme nüüd äärmustesse ka kaldu.
ah, aga kui see maa, mis sa sõitma pead, teeb edasi tagasi kokku 400 kilti ja pole olnud mitte ainult üks kord nii, et kutt teeb sõidu ära ja ongi kogu lugu, siis ei ole eriti huvitav 400 kilti tühja panna, et keegi tsikliga sõita saaks.
Kõi Riga D8 müüd, siis pole tõesti mõtet Kurressaarest lennukiga Tallinnasse lennata, et chippo poiss saaks tiiru teha.
Ma jälle juhtusin nägema oma silmadega pealt, kuidas sõbra tsiklit proovima tulnud tüüp kurvi sirgeks sõitis ja metsas lõpetas, tore oli, et välja ka ostis pärast. Isegi kiivrit ei pannud pähe ja lühikese särgi ja dresside väel, vedas, et terveks jäi, sinine silm väljaarvatud
Kukkumisest siis!
Pihlakas kirjutas:Kõi Riga D8 müüd, siis pole tõesti mõtet Kurressaarest lennukiga Tallinnasse lennata, et chippo poiss saaks tiiru teha.
Ilge OT, aga kes/mis on chippo poiss? Ette tänades..
+358458693818
Äkki mõeldi seda venda http://kids.estonian-air.ee/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.