koonus õhufilter

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
margoz

koonus õhufilter

Lugemata postitus Postitas margoz »

plaan talvel endale uus õhufilter peale panna, põhjuseid on kaks
1) vana karbil on kahel kruvil vint maas
2) tahaks midagi natuke võimsamaks teha.

ja siis küsimus et mida see k&n õhufilter üldse juurde annab? ja kas üldse tasub panna?
ja milline filter sobiks minarelli mootorile? sellel on ju filter sinna tagaistuja jalatoe alla pandud (ma ei tea kas kõigil aga minu betal on ja aeroxil peaks ka olema) mitte nagu näiteks honda sfx vario. peal.

SANDO

Lugemata postitus Postitas SANDO »

ma ei sa ültse aru kuidas koonusfiltriga mootor töötab, sama hea kui sõidad ültse ilma filtrita.....kui filtri poroloon on mega õhuke ju ,sealt kõik pask sisse läheb...
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

Mul ka plaanis panna koonus sest originaal õhufiltri kopsikul kinnitused katki. Ma ka tahaks rohkem infot koonusfiltrite kohta ja mis firmasid kiita
Viimati muutis Rollerboy, 07 Nov 2004, 21:11, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

6hufilter pidi sipakene kiirendust parandama :roll:
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

tavaliselt tasub siiski koonust panna ainult 70 kuubikulistele.Hingab lihtsalt paremini.Muidugi muudab ka häält natuke "isasemaks"

Teema algataja
margoz

aga kas sellega mõnda ohtu ei kaasne, näiteks mootori tööhäireid või koguni üldse mittetöötamist? :?
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Bensiini kulu peaks ka vist tõusma koonus filtriga või panen ma väga mööda?

(ennast huvitab kuna hetkel on piiraja õhu filtris sees veel )

Teema algataja
margoz

on üldse keegi endale selle koonusfiltri pannud? mis juurde tuli? palju oleks muidu normaalse koonusfiltri hind? ja kus neid üldse osta saab?

mutz

Lugemata postitus Postitas mutz »

koonusõhufilter suht mõttedu asi minu arust kuna ta nii õhuke ja lahtine siis vihmase ilmaga tõmbab sitta täis. Ja betal peaks juba küllalt "mehine" hääl ja minek olema. Muidu hinnad algavad kuskil 380 kr ja osta saad justmike käest :!:

Teema algataja
margoz

häälepärast ma küll nüüd seda ei kavatse panna. pigem ikka selle pärast et äkki ta annab midagi juurde.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

margoz kirjutas:
häälepärast ma küll nüüd seda ei kavatse panna. pigem ikka selle pärast et äkki ta annab midagi juurde.
minekut annab ta ka natuke juurde;) ma müün enda oma;) vaata ostu ja müügi poolele,...;)
30cccmine Yamaha Aerox

M4rt

Lugemata postitus Postitas M4rt »

reaalselt ei anna koonusfilter võimsusele mitte midagi juurde, pigem võib tekkida probleeme kütteseguga, mis liiga lahjaks jääb...

Teema algataja
margoz

miks seda siis üleüldse paigaldatakse? lihtsalt ei oleks ülebm? nii tuleb ju välja :?

Wildrider

Lugemata postitus Postitas Wildrider »

kas selle koonusega sellist kammi ei või juhtuda et sealt liiga palju solki sisse lääb ja kinni tõmbab? :roll:
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

kindlasti ei filtreeri rolleri koonusfilter nii hästi kui tavaline, kuid metsa see rollerit kohe kindasti ei keera, tuleks ettevaatlikum olla vihmaga sõitmisel, et mootorisse vett ei satuks. Ma usun, et koonusfiltril või üldse perfomance filtril on mõtet ainult siis kui roller on mingil moel tuunitud. Koonusfiltri paigaldamisel tuleks panna ka mõni number suurem düüs, siis on asjal ka mõtet, et segu jääks normaalseks(nõela tõstmine EI AITA, sest see muudab ainult segu siis kui gaas ei ole põhjas) Kui panna originaal rollerile koonusfilter siis vaevalt, et seda võimsusevõitu keegi tunneb. Kui koonusfilter annaks +5% võimsust oleks see juba ülihea tulemus, reaalsuses vaevalt seda juhtub.

Evil-Avalanche

Lugemata postitus Postitas Evil-Avalanche »

Ostsin mingi poolaastat tagasi Doppler õhufiltri ja see ikka tegi hääle päris mehiseks (Inimesed hakkasid kohe tänava peal vaatama) :twisted: ..ja nyyd on ikka paljud kysinud, et mida sa siin mootori juures tuninud oled... aga jah tglt ple mootori juures midagi teinud peale õhufiltri ja sumpa muutmise ... :D

Teema algataja
margoz

aga minekuosas tuli midagi juurde ja kuidas hooldamisega on?
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

ma arvan et hooldatakse nagu tavalist õhukadki spets filtri õliga ja pestakse spets pesu vahendiga ma ei tea kuidas neid pappi filtreid vms ei tea ma mis materjalist ta on nende kohta ma ei oska üelda kuidas hooldada
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

mina puhastan näiteks õhufiltreid puhta bensu sees ja pärast lasen filtri õliga üle.

võib ju puhastada mingite spets vahenditega aga minuarust on see mõtetu, bensuga saab sama hästi.

Teema algataja
margoz

mina puhastasin sooja vee ja fairyga :roll:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

õhufiltreid peaks bena sees puhastama - kohe kindlasti mitte fairy sees :lol: , muidugi on ka 6iged õlid millega puhastada aga benaga on k6ige parem hinna kvaliteedi suhe :arrow:
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Mul on ka doppler õhufilter.
Selle filtri juures on hea see, et osa kust ta õhku imeb on rolleriga paraleelselt. Kõik taga ratta pealt viskav pori ei viska kohe filtrisse.
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

xzburnoutzx kirjutas:
õhufiltreid peaks bena sees puhastama - kohe kindlasti mitte fairy sees :lol: , muidugi on ka 6iged õlid millega puhastada aga benaga on k6ige parem hinna kvaliteedi suhe :arrow:
ei kusjuures fairyga ei tohiks olla midagi nii vale pesta, peseb päris normaalselt, ise eelistan siiski bensiini.

Teema algataja
margoz

fairyga väga hea pesta. täeisti puhtaks sai :wink: ja lõhnas ka hästi :lol: :lol: :lol:
Suletud

Mine “Rollerid”