Neoon tuled

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
kaks

neon?

Lugemata postitus Postitas kaks »

kas tartus on kaa võimalik panna
ja eelkõige kas se ültse lubatud on(neoon tulesid ma mõtlen)

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

lubatud ei ole kuskil(sõiduajal, parklas seistes võib su roller olla kasvõi jõulupuu...) a ma pakun et paigaldatakse ikka
We ride together, we die together...

rollerist
Kontakt:

aga igastahes pole neoon tuled siin teemaks :!: :!:
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Mis roller kellelgi on ja kui kiirelt jookseb edasi?

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:idea: Äkki keegi üllatax mind kaa, ku Tartus neoone külge pannaxe... :twisted: :?: Mina aretasin enda omad ise.... :lol: 8) :twisted:
Igal juhul see kindel, et näit. Tallinnas tegelevad sellise asjaga tuning. fosgate ja vist ka streetstyle... :twisted: :wink: :roll:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Mis roller kellelgi on ja kui kiirelt jookseb edasi?

Lugemata postitus Postitas varavaht »

@Rollerist:
:idea: Kui ei meeldi....käi jala.... :wink:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

GP1

gp1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

aga kahjuks un piiraja pial
Derbi-The RED power

rollerist
Kontakt:

seega sul on muidu Derbi GP1 :?:
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

un jah
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Kas te siis ei tia... Paned rollerile antitiiva.. tuleb 10 hp. juurde... panen neoonid... tuleb lausa 15...! :lol: Mul on sel juhul 19hp. 8) :P :twisted: :wink: :D
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

Teema algataja
Parody

Lugemata postitus Postitas Parody »

Saatsin mingisse liiklussaatesse kunagi küsimuse neoonide kohta. "Väga austatud" härra Villu Vane vastas seal asjale umbes nii, et kui tootja poolt pole pandud siis igasugused lisatuled on keelatud. Oma arust ma lugesin mingit paragrahvi ka selle kohta. Vane ütles ka veel midagi sellist, et segab teisi liiklejaid :? Igatahes väga põhjendamatud vastused olid seal.

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Mind ntx see segab kui mingi neoon tulede hunnik sõidab mulle vastu millel on hunnik vilkuvaid tulukesi kyljes kus ei saa aru mida ta nyyd tahab kas näitab suunda või pidurdab ...jne ..........peaks teine kord mööda sõitma ja jalaga andma ;) .....Õnneks veel eesti pole nii hullusi variante kus oleks tõepoolest tsikkel neoon tulukesi täis topitud jne .....

Parody kirjutas:
Vane ütles ka veel midagi sellist, et segab teisi liiklejaid :? Igatahes väga põhjendamatud vastused olid seal.

Teema algataja
Parody

Noh meil ikkagi natuke mõislikud inimesed siin Eestis. Eile õhtul näiteks käisime justhmike ja muude tüüpidega kuuekesti Mustamäe tuuril ja ühel meist olid Aeroxil esitule nurkades kaks sinist LED'i ja põhja all sinine neoon ja ma küll ei ütleks, et see kuidagi häirima oleks hakanud. Rolleri puhul lihtsalt kenam vaade (autodest ei hakka siinkohal rääkima :x )

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Jah rolleritele sobib kõik ja seal on kõik väga ilus ning yldse rollerid on pyhalikud asjad :wack: ...EKSOLE

Ma ytlesin oma arvamuse ja MIKS MUDU NAD ON KEELATUD SEADUSEGA SIIS ???? AH ? Selle pärast , et neist kasu ei ole ning häirivad teisi liiklejaid !
Parody kirjutas:
Noh meil ikkagi natuke mõislikud inimesed siin Eestis. Eile õhtul näiteks käisime justhmike ja muude tüüpidega kuuekesti Mustamäe tuuril ja ühel meist olid Aeroxil esitule nurkades kaks sinist LED'i ja põhja all sinine neoon ja ma küll ei ütleks, et see kuidagi häirima oleks hakanud. Rolleri puhul lihtsalt kenam vaade (autodest ei hakka siinkohal rääkima :x )

Teema algataja
Parody

hmmm....tunnen negatiivse tooniga kirjutisi siin :D
waewaaa :roll:

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Minu teada mitte pole lubatud.Ja see mõttetu ka! :D
Viimati muutis Siller, 30 Juul 2004, 11:44, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Parody kirjutas:
ja ühel meist olid Aeroxil esitule nurkades kaks sinist LED'i
Pole miski eriline neooni kummardaja. Aga karlkani8 roller koos neooni ja ledidega on täitsa kena kohe!
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

nu kui ei ole siis ei ole minuarust on ilus.Ja ma tean et se seaduste vastane ... aga vb põleb aind seistes...kui sinuarust mõttetu siis meie arust äge ja ilus .. kuda kellegile

Teema algataja
speedezter

Lugemata postitus Postitas speedezter »

Parody kirjutas:
Saatsin mingisse liiklussaatesse kunagi küsimuse neoonide kohta. "Väga austatud" härra Villu Vane vastas seal asjale umbes nii, et kui tootja poolt pole pandud siis igasugused lisatuled on keelatud. Oma arust ma lugesin mingit paragrahvi ka selle kohta. Vane ütles ka veel midagi sellist, et segab teisi liiklejaid :? Igatahes väga põhjendamatud vastused olid seal.

Nii et ühesõnaga keelatud?

Teema algataja
speedezter

Neoontuled käivad tavaliselt auto-mootorratta all. Aga kui ma panen mingid vilkuvad tuled ntx rolleri ette. Kas see siis on ka kohe neoontulede kasutamine? :roll:

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

speedezter kirjutas:
Neoontuled käivad tavaliselt auto-mootorratta all. Aga kui ma panen mingid vilkuvad tuled ntx rolleri ette. Kas see siis on ka kohe neoontulede kasutamine? :roll:
loomulikult on! ükstapuha kuhu sa neonid, ledid või mis iganes tuled (mis ei ole originaal värvuses) on keelatud! Auto salongi võid disco saali teha, aga rolleril ei saa välja vabandada, et "ma panen salongi neonid", kuna rolleril ei ole sellist asja nagu salongi, seega on rolleri puhul seadusega igasugused tulekesed jmm sõitmise ajal keelatud kasutada

Teema algataja
speedezter

Knolps kirjutas:
speedezter kirjutas:
loomulikult on! ükstapuha kuhu sa neonid, ledid või mis iganes tuled (mis ei ole originaal värvuses) on keelatud! Auto salongi võid disco saali teha, aga rolleril ei saa välja vabandada, et "ma panen salongi neonid", kuna rolleril ei ole sellist asja nagu salongi, seega on rolleri puhul seadusega igasugused tulekesed jmm sõitmise ajal keelatud kasutada
Siis on see jama. Riskantne

Teema algataja
MiniMe

Lugemata postitus Postitas MiniMe »

Minu arust on ka keelatud.
Ma eriti kuigi neoontuledest ei tea,
aga küsiksin siis,
et mille jõul nad töötavad ? :roll:
Aku ikka või ? :oops:
Siit kohe ka teine küsimus.
Kas vanadele vene võrridele-mopeedidele
on võimalik panna mingil imeviisil neoonid alla ?

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

peaks olema kyll võimalik sest mu sõber pani enda endurole neoonid peale..millel ka aku puudub

Teema algataja
MiniMe

Lugemata postitus Postitas MiniMe »

täNuD :D

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

kas isegi strobod on seaduse vastu ???
Kasutaja avatar

apr
Tsikkel: Suzuki Gsx-r600

Lugemata postitus Postitas apr »

jap, mina lugesin kuskilt väga lolli vabandust et kõik mis ei ole auto/rolleri või mis iganes liikuri küljes originaal tõmbab teiste tähelepanud ja võib tekitada liiklusohtlikke olukordi. :D
Honda Mbx80>Suzuki Rg80>Kawasaki KX80>Aprilia Sr>Aprilia Leonardo125>Suzuki Gs500>Suzuki Gsx-r600

kasutaja1

suht nõme ikka ju.. Palju asju jääb kohe rolleri välimuse juures tegematta, sest nagu plaanis oligi par LED lambikest juurde ehitada kui rollu soetatud

Knolps

mul ei ole selle jutu peale muud öelda, kui tehke, aga ärge vinguge, see jätab suht labase mulje, kui iga üks räägib, et ta paneb paar tulukest enda rollerile alla ja hakkab virisema seaduse üle, ega seadus seda teil tegemast ei keela, kui sa rolleri parkima paned, siis võid kasvõi disco saali selleks ajaks oma rollerist teha, kui sõidad, siis seadusega ei tohi mitte ühtegi muud pirnikest põleda (mis ei ole originaal varustuses). Ilus on vaadata, kui rolleril on ilus valgustus pandud, aga nõme on sellist juttu kuulata...
PS: sõidu ajal võid oma pirnikesed ja tulukesed põlema panna kõikides kohtades, kus ei ole märgistatud sõiduki teed. näiteks: põld, mets, koduaed jne...

kasutaja1

Kõik on õige lihtsalt et jah.. Vingumisest on asi väga kaugel, mainis lihsalt et olen sutsuke pettunud et asi katki jääb.. MIs tast ikka ehitada juurde kui kasutada saab haru harva..Edasi ärge enam kommenteergie minu teadet sest tean ise mis teen. ! :wink:

Knolps

hmm, see ei käinud mitte ainult sinu postituse kohta, loodan, et nüüd on kõigil tulukeste teemast siiber ja kõik teavad isegi, kust neid osta saab.
http://www.hot.ee/scootertuning
http://www.oomipood.ee/
j n e . . .
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”