kriimud??
Moderaator: Moded
-
rolero
Teema algataja
kriimud??
kas auto parandus värv(see väike pintsliga) sobib rolleri gondli kriimude parandamisks???Millega oleks hea parandada?
Sa arvad... seal peax olema... ma arvan ka ,et mu rolleril on F16 värv peal.. a võib juhtuda ,et pole...! ei ole vaja panna mõtetuid mõtteid..!Kuubik kirjutas:Ma arvan kyll ,sest rolleril kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] peaks ju autovärv peal olema.
Vastus on see ,et pahteldada saab auto pahtliga, ja värvimiseks sobib hästi ,mudelautode värv(se väikstes purkide) sobib ka metalli värvimiseks.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Nüüd siis tead =)korgits kirjutas:Ma ei teadnud ,et mudelautode värv on nii korralik ja ilmastiku kindel .....
slinki kirjutas:Vastus on see ,et pahteldada saab auto pahtliga, ja värvimiseks sobib hästi ,mudelautode värv(se väikstes purkide) sobib ka metalli värvimiseks.
slinki, kas sa mõtled leksaani(lexan) värvi? See on üsnagi kindel, ilmastikule (pori,vihm) peab vabalt vastu...Korralikkus oleneb ikka sellest kah kui palju ja mitu kihti pihustad, väga hea värv on see tegelt!
-
Nitrobreath
Teema algataja
-
xzburnoutzx
- Kontakt: