kriimud??

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
rolero

kriimud??

Lugemata postitus Postitas rolero »

kas auto parandus värv(see väike pintsliga) sobib rolleri gondli kriimude parandamisks???Millega oleks hea parandada?

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Osta teleturust seda super möksi mis isegi augud ära parandas ja lapiga üle pühkides võtab täpselt kriimu kuju. :twisted: Tegelikult kui ma ei eksi siis peaks ka plastiku parandamiseks mingit möksi või asja olema.

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Ma arvan kyll ,sest rolleril kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] peaks ju autovärv peal olema.
SR 50 R
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Kuubik kirjutas:
Ma arvan kyll ,sest rolleril kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] peaks ju autovärv peal olema.
Sa arvad... seal peax olema... ma arvan ka ,et mu rolleril on F16 värv peal.. a võib juhtuda ,et pole...! ei ole vaja panna mõtetuid mõtteid..!

Vastus on see ,et pahteldada saab auto pahtliga, ja värvimiseks sobib hästi ,mudelautode värv(se väikstes purkide) sobib ka metalli värvimiseks.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Ma ei teadnud ,et mudelautode värv on nii korralik ja ilmastiku kindel .....
slinki kirjutas:
Vastus on see ,et pahteldada saab auto pahtliga, ja värvimiseks sobib hästi ,mudelautode värv(se väikstes purkide) sobib ka metalli värvimiseks.

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

korgits kirjutas:
Ma ei teadnud ,et mudelautode värv on nii korralik ja ilmastiku kindel .....
slinki kirjutas:
Nüüd siis tead =)

slinki, kas sa mõtled leksaani(lexan) värvi? See on üsnagi kindel, ilmastikule (pori,vihm) peab vabalt vastu...Korralikkus oleneb ikka sellest kah kui palju ja mitu kihti pihustad, väga hea värv on see tegelt!

Teema algataja
Nitrobreath

Lugemata postitus Postitas Nitrobreath »

Usun, et "väikestes purkides mudelauto värvi" all mõtles ta neid Humbroli, Revelli vms emailvärve, tohutu toonivalik ja kuni 20 eek tops. Siiski soovitaks päris autodele mõeldud värviparandus kitte vms kasutada.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

kriimude parandamiseks osta autopahtli tuup(50-100eeq) ja detaillennuki värv(150eeq) need on veekindlad ja j22vad v2ga ilusti peale k6igele :arrow:
Suletud

Mine “Rollerid”