Long Way Down

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Long Way Down

Lugemata postitus Postitas tali »

Alates tänasest siis seikleb jälle (sedapuhku NatGeoWild-i peal) Ewan McGregor koos sõbra Charley Boorman-iga kolm kuud (mai-august 2007 see asi toimus) 1200GS-dega Šotimaalt Kaplinna. Väga muhe road doc, tungivalt soovitav! :) Tänane osa küll juba läbi- vabandan, et ei märganud enne kisa tõsta, aga parem hilja kui mitte keegi :bsmile: ), ent see oli ka alles sissejuhatav osa ning õige mäsu järgmisest korrast lahti lähebki. Algus kell 22 (eesti aeg). Kuna digi tv ei suuda NatGeoWildile õiget kava näidata, siis ei tea, kas see hakkab nüüd olema iga äripäeva õhtuti, või ainult esmaspäeviti. Aga homme samal ajal on juba asi selge. Head vaatamist! 8)

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Teema algataja
tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Re: Long Way Down

Lugemata postitus Postitas tali »

Kell 00.00 hakkas 1. osa kordus (NatGeoWild) :bsmile:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

ma1t

Lugemata postitus Postitas ma1t »

Olen mõlemad sarjad - 'Long way round' ja 'Long way down' otsast lõpuni ära vaadanud ja soovitan seda ka kõigil teistel teha. Loodan et see ei jää nende viimaseks reisiks mis sellisel viisil kajastatud saab. Vaadates muutuvad vist kõik tsiklivennad kadedateks/unistajateks, et mis küll peale hakkaks kui endal sellised vahendid-võimalused oleks. Seega soovitan kõigil tõsistel motomeestel enne vaatamist konsulteerida arsti või apteekriga :bsmile:

mõlemad sarjad on tervenisti torrentitena vabalt leitavad

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Kolmas asi mida vaadata soovitan...või noh hea vaatamine minuarust, on Race To Dakar. Samuti Charley Boorman tegeleb seal Dakaril osalemisega ja selleks ettevalmistus jne.
Aga jah Long Way Round on selline asi mida mina olen vaadanud paar korda aastas...sisestab seda reisipisikut sisse kevadeti. Aga ega Long Way Down halvem pole :)
Hiljuti tellisin endale ka Long Way Round ja Long Way Down raamatud...ootan pingsalt neid nüüd :)
Ja kellele Boormani tegemised meeldivad siis hiljaaegu sai ta valmis sellise asjaga nagu: By Any Means. Iirimaalt Sydneysse erinevate transpordivahenditega...alates väikest purjekast lõpetades suure konteinerlaevaga.

Voge 300 Rally / IBA #33754
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Olen ka vahelduva eduga mõlemad sarjad Discoweryst ära vaadanud. Teeb ikka kadedaks :)
Aga ega eesti mehed kehvemad pole... Sai just tellitud 3 DVD-d Reporteri (EMM klubi) seiklustest, mida jupiti ka saade ise näitas. Usun, et vaatamist jagub päris mitmeks nädalavahetuseks :)

http://motokaup.ee/images/DVD_esikaan.jpg
http://motokaup.ee/images/DVD2.jpg
http://motokaup.ee/images/dvd3.jpg

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

sipsik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sipsik »

No ma ei tea, siin näiteks hoopis teist masti mees: http://www.nicksanders.com
R1-l 19 päevaga ümber ilma, kõrbes ja kus iganes sõitis baigiga. Ei mingeid saateautosid ega poputamist, kusagil rääkis, et isegi vahetustruspereid ei viitsinud vedada kaasa; vanakooli mees sõidab paberkaardi ja kõhutunde järgi, gepsu ei oska kasutada ega usalda.
Elukutseline tsiklil rändur, kes tahab, võib taga koos ka reisile minna alates järgmisest aastast.

bikefan

sipsik kirjutas:

No ma ei tea, siin näiteks hoopis teist masti mees: http://www.nicksanders.com
R1-l 19 päevaga ümber ilma, kõrbes ja kus iganes sõitis baigiga.

Kas R1 polnud mitte osa reisist... Jutt on rohkem 120 päevast... aga see selleks.

Eks igaüks valib ise, mida reisil teha - mõni kihutab lihtsalt silmad ruutus läbi, et püstitada rekord - teine avastab uusi maid, suhtleb inimestega ning kulgeb lihtsalt oma lõbuks... :wink:
Ise küll sellist reisi ette võttes lihtsalt tühja kimada ei tahaks. Siis võin ju ringrajal kah mingi miljon ringi teha - näen sama palju ;)

-Since 2002-
Kasutaja avatar

sipsik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sipsik »

Kui lähemalt süveneda, siis see vend on neid matku teinud mitmeid ja väga erinevaid, too viimane (Ok, eksisin pikkusega) üritus oli vaid üks neist, ja jäi tal tegelikult poolikuks ka.
Miks ma talle viitasin, oli asjaolu, et pärast Boormani-McGregori showd ei ole see business, mis ta ju lõpuks ikkagi on nende inimeste jaoks, kes sellega tõsisemalt tegelevad, enam endine. Et võtame mõne tuntud inimese, kõige parem, kui tegu oleks naisterahvaga (nt Kadi Toom), paneme ta kaherattalise selga ja publissitit kui palju. Aga kas ka sisu?
Seesama Sanders on ise öelnud, et väga raske on nende tohutu meeskonnaga showgruppidega võistelda - nüüd on kõik harjunud, et kaks nädalat pärast sõitu on väljas nii raamat kui teleseriaal/film. Ei olegi enam aega süveneda.

Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

hmmmm... Long way Down jookseb praegugi Discoveril - eile õhtul sai neil saates sõidetud ca 13000km, olid Keenias oma otsaga. Ja kohe seejärel tuleb mingi trip Inglismaalt läbi kogu aasia austraaliani (oli vist Melbourne)välja, krt reklaamis aga ei pannud hästi tähele...deem

Üksik on nõrk...
Kasutaja avatar

Tafka

Lugemata postitus Postitas Tafka »

capten kirjutas:

Ja kohe seejärel tuleb mingi trip Inglismaalt läbi kogu aasia austraaliani (oli vist Melbourne)välja, krt reklaamis aga ei pannud hästi tähele...deem

Pakun, et see ongi see By Any Means.

Voge 300 Rally / IBA #33754
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Long Way Round oli ikka kõva televisioon, seda sai vaadatud mitmeid kordi otsast lõpuni, koopia arvutis sisustas mu aega ka kodust kaugel... LWD omab häid hetki, aga pole justkui päris see, mis oli LWR. Aga see on kindlasti sellest, et mulle meeldib tundra, vesi ja külm kordi rohkem kui liiv ja kuumus. RTD pole näinud - jällegi vist liiv ja kuumus teemaks. Aga kindlasti on see seltskond väärt kõva tunnustust.

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

bikefan

Torpedo kirjutas:

LWD omab häid hetki, aga pole justkui päris see, mis oli LWR.

Täpselt sama mõte minulgi.
Aga mina pean põhjuseks pigem seda, et kogu team autodega on kah pidevalt kaadris. LWR-s oli tiimi näha ikka märksa vähem - lihtsalt kolm meest vs maailm... :)

-Since 2002-
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”