KURESSAARE RINKAETAPP KAS OSALEKSID? (oht et jääb ära)
Moderaator: Moded
KURESSAARE RINKAETAPP KAS OSALEKSID? (oht et jääb ära)
Kohe alustuseks ütlen, et tegemist on mitteametliku infoga, kuid praegu on ilmselt viimane hetk midagi selles osas ette võtta. Asi on nimelt selles, et praeguses majanduskliimas ei julge keegi selle (supermoto) etapi korraldajatest võtta endale riski teha lisakulutusi rinkaetapi läbiviimiseks. Põhjuseks kartus, et ei saada kokku piisavalt sõitjaid.
Mina isiklikult leian, et meie rinkahooaja õnnetut seisu vaadates on Kuressaare etapi toimumine elulise tähtsusega. Kui ka seda ei tule, saame sisuliselt öelda, et sel aastal Eesti motoringrada ei ole ning võib tsiklilt rinkagondlid maha keerata ...
Ehk siis haaran õlekõrrest ja soovin teada, palju on reaalselt selle foorumi jälgijate juures neid, kes kindlasti Kuressaare etapil osaleksid.
Meeldetuletuseks: Kuressaare etapp toimuks 24.juuli koos Supermotoga ja seal sõidaksid esialgse info kohaselt klassid Rookie 600, Rookie 1000 ning SST ja SBK. Tegemist on ainulaadse võimalusega sõita ainult sellel päeval üles seatud rajal.
Veelkord: see teema ei ole kriitika korraldajate aadressil vaid soov teada saada reaalset huviliste arvu, teretulnud on lisakommentaarid teie osalemise kohta. Igasugu kriitika ja naljaviskamine majanduse, korraldajate vms. üle paluks jätta läbu teemade alla.
Kui teile ringrada korda läheb, suhelge oma sõprade kaassõitjatega ning andke kiirelt tagaisidet.
Ette tänades,
Eno
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: KURESSAARE RINKAETAPP KAS OSALEKSID? (oht et jääb ära)
veidi teemast mööda kuid piletitulu seisukohast ehk midagi maksab - ise rinkaga ei tegele kuid pileti eest maksva pealtvaatajana tuleksin igaljuhul võistlust vaatama kui lisaks supermotole toimub ka rinka etapp.
Ainult supermoto toimumise korral poleks pealtvaatama minekus enam 100% kindel, kuigi ka see oli eelmisel aastal päris põnev ning see aasta vast veelgi rohkem.
Olen kindel et minusuguseid veel kes võibolla ainult supermoto pärast ei läheks kuid rinkat tahaks igaljuhul vaadata.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Mina lähen igaljuhul vaatama, kohe sportlikust huvist, kuidas suudetakse mahutada 1 päevale 2 erinevat distsipliini, mis eraldi korraldatuna võtavad koos eelsõitudega kumbki terve pika päeva ära. Lisaks peaks sinna mahtuma veel raja kruusast puhastamine ning ümber tegemine. No saame näha! Või siis väga tõenäoliselt ilmselt siiski mitte...

-
- Kaupmees
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 10 korda
Mina osalemas.
r600 ja #165
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Ma tuleks ka vaatama raudselt. Ja oleks nõus piletit maksma.
Supermotole läheks ka.
Mõtlesingi just ükspäev, et kust saab infot Eestis toimuva rinka kohta. Tahaks vaatama minna Pro sõitu pärnusse või kuskile.
Tulen kindlalt vaatama kui rinka ka ikka toimub.
tulen kindlasti vaatama ja piletirahaga ka arvestatud
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Tore ta ju oleks aga tänavaklassi pole nii, et sõita ei saa, kuigi pealtvaatajana olen kohal!
-
- Kontakt:
Keegi ei keela ühekordset litsentsi teha ja Rooke's võistelda.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Ma ostanka alati ühekordesid litsentse. Ja plaanin rookiet sõitma tulla.
Ega raha olegi küsimus aga Rookie jaoks pean ma ennast liiga roheliseks!
Steelrider kirjutas:Keegi ei keela ühekordset litsentsi teha ja Rooke's võistelda.
-
- Kaupmees
Psaiko kirjutas:Ega raha olegi küsimus aga Rookie jaoks pean ma ennast liiga roheliseks!
Steelrider kirjutas:Keegi ei keela ühekordset litsentsi teha ja Rooke's võistelda.
vaadates teie postitusi teemas "rajale sõitma" oled kindlasti rohkem kallutanud kui mina, niiet ma olen tegelikkuses ikka täiesti roheline. Tule sõitma ja ära paanitse, keegi pole mind veel rajalt ära ajanud.
Monstro kirjutas:Psaiko kirjutas:
Ega raha olegi küsimus aga Rookie jaoks pean ma ennast liiga roheliseks!Steelrider kirjutas:
vaadates teie postitusi teemas "rajale sõitma" oled kindlasti rohkem kallutanud kui mina, niiet ma olen tegelikkuses ikka täiesti roheline. Tule sõitma ja ära paanitse, keegi pole mind veel rajalt ära ajanud.
kas Rookist pole keegi ära ajanud või rajalt?
tel.56 452 700
-
- Kaupmees
UMMI kirjutas:Monstro kirjutas:Psaiko kirjutas:
Ega raha olegi küsimus aga Rookie jaoks pean ma ennast liiga roheliseks!Steelrider kirjutas:
vaadates teie postitusi teemas "rajale sõitma" oled kindlasti rohkem kallutanud kui mina, niiet ma olen tegelikkuses ikka täiesti roheline. Tule sõitma ja ära paanitse, keegi pole mind veel rajalt ära ajanud.kas Rookist pole keegi ära ajanud või rajalt?
ei ole kummastki
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kuressaare on ainus Eesti etapp millest kindlasti osa votan. Jaab loota, et see ikka toimub, ma olen kyll nous ettemaksu ara maksma.
Ps. Sorry kirjapildi parast, Kreetalt ei onnestu kuidagi vahem vigaselt kirjutada...
-
Osaleksin kindlasti. Olen nõus tasuma ettemaksu. Ärge jätke palun ära seda üritust.
KX250F '14
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
kindlasti osaleksin, nõus tasuma ettemaksu!!!
ÄRGE KINDLASTI ÄRA JÄTKE SEDA, SEE ON PARIM EESTI SISENE RINKAÜRITUS KORRALDUSE POOLEST JA KINDLASTI PÕNEVAIM KA PEALVAATAJATE JAOKS!!!
Asjaolu, et kaks distsipliini korraga toimuvad, teeb asja pm topelt atraktiivseks ka pealtvaatajate jaoks!!! Seega kulutused tulevad kindlasti korraldajatele tagasi nii suuremas piletitulus kui ka kohapeal kaupmeeste jaoks näiteks suurema tarbijaskonna näol. Motohullud aga saavad superhea päeva täis pidevat kihutamist(kuna rajapeal pidevalt toimub midagi, ei pea niisama passima eriti) ning samuti on varasemalt kohal olnud mingi bänd jne jne jne.
ÄRGE RIKKUGE HEAD ASJA ÄRA!!!
aitab juba sellest masuhullusest ja saagem aru- kui ei investeeri midagi(üldises mõttes) siis ei saa kah midagi!!!
krt...ma nõus isegi ettemaksu ära maksma....aga vaat sõitma ei tule, kui siis pealt vaatama...elik toetaks selle stardiraha võrra püha üritust
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
capten kirjutas:krt...ma nõus isegi ettemaksu ära maksma....aga vaat sõitma ei tule, kui siis pealt vaatama...elik toetaks selle stardiraha võrra püha üritust
Ei usu, et bikerist ülevaate saab, vähemalt pooled ei käi siin ju
Minu hääl läheb pühaürituse toeks.
Tahaks ainult teada, kuidas pealtvaatajad sinna plaanivad tulla, kui ooperipäevad samal ajal
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Maarja kirjutas:Tahaks ainult teada, kuidas pealtvaatajad sinna plaanivad tulla, kui ooperipäevad samal ajal
ooperipäevalised tulevad paljus charter-lendudega (EA reiside peale ei saa väga panustada, äkki meeskond haige või amort lekib või on sipelgad juhtmed ära söönud ), et ju praamipeale ikka mahub
ja selleks ajaks kindlasti on ka uued praamid sõidus, ning graafikud on juba praegu tehtud selliseks, et 3 praami läheb 2 tunni jooksul. Nii et tulge ikka siia! kuigi ma ise suure tõenäosusega ei tule pealtvaatajaks ka vist
no ei ole minu üritus lihtsalt.
Ma võidusõidupädev ei ole, aga pealtvaatajaid toon kimbuga. Ärge jätke asja ära. See on suve parim üritus ja mul otse kodus käes kah!
Maarja kirjutas:Ei usu, et bikerist ülevaate saab, vähemalt pooled ei käi siin ju
Pole hullu, eks ma seda isegi tean keda sõitjatest siit leida võib ja keda mitte.. Aga miski pildi saab siit kätte ikka.
Maarja kirjutas:Tahaks ainult teada, kuidas pealtvaatajad sinna plaanivad tulla, kui ooperipäevad samal ajal
Vanasti olid tsiklid praamile eraldi järjekorras, sai peale ennem autosid.
Tsiklid on endiselt täiesti ametlikult "eelisjärjekorras". Minu mäletamist mööda peaksid liiklusmärgid kah juba varakult üleval olema. Vist oli lausa nii, et üldjärjekorra ritta on tsiklite sõidu keelu märk pandud. Ja ikkagi märkan seal aeg-ajalt tsikliste konutamas. Kuigi lubatud ja vaat et suisa kohustuslik on kõigist mööda kõige ette sõita.
Palun saatke mulle oma nimed, kes kindlad osalejad on kas erasõnumina või siis annika.luige@vw.ee
Tänud ette!
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
kas on juba miskit kindel, et kastoimub või ei Siis teaks praamipileteid bronnida.