Tallinn-Tbilisi 2011

Motomatk on see, kui laed mootorrtta varustust täis ja lähed ümbermaailmareisile. Või siis Võrusse. Kui plaanid motomatka ja otsid infot või kaaslast. Just tulid pikemalt tripilt ja soovid oma ägedast matkast mootorratta sadulas muljeid jagada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Tallinn-Tbilisi 2011

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Tere,

tegime Kaukaaslasega sel suvel teoks ammuse unistuse- sõitsime tsiklitel Gruusiasse.
Marsruut: Eesti- Läti- Valgevene- Ukraina- Rumeenia- Bulgaaria- Türgi- Gruusia.
Aega kulus kokku 3 ndlat, kuna võtsime vabalt ja üle ei pingutanud. Keskm. 300km päevas.
Kilomeetreid kogunes 5500.
Tsiklid jätsime sinna ja neile anti Gruusia kodakondsus 3 aastaks. Uus teh pass ja numbrid jne. Siis tuleb jälle riigist välja viia. Gruusiasse tsiklite ajutise sisseregistreerimise kohta saame konkreetsema huvi korral infi jagada.
Ise plaanime sügisel ehk nädalase tiiru Gruusias veel teha ja igal juhul järgmisel aastal pikema matka juba ainult Gruusias ette võtta. Sest meil ju pole vaja enam transiidiga tegeleda!! :D
Igatahes, kui kellegil on teekonna või muu asjasse puutuva kohta küsimusi siis vastame meeleldi.

Ats30 ja Kaukaaslane

PS! Gruusia on super!

Oleks ma tark, ma oleks vait.
Kasutaja avatar

Kaukaaslane
Tsikkel: Yamaha XT600
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 6 korda

Re: Tallinn-Tbilisi 2011

Lugemata postitus Postitas Kaukaaslane »

no, mis muud lisada kui, et Läti, Valgevene, Ukraina, Rumeenia, Bulgaaria ja Türgi on ka suurepärased maad. :bsmile:
a tsikli järgi tahab igatsus maha tappa, juba 4-s padi läks... :roll:

no ja siis veel, et kui keegi soovib sama suunda rataste alla võtta, siis on sitaks häid marsruute välja pakkuda ja igast muid tähelepanekuid jagada. 6-pakk teeb keelepaelad valla alati. ;)

NO GOOD ROADS!

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Kaukaaslane, ma enam 6 pakiga sujuurde ei jõua (enne reisi) kuid homme on selline marsruut algamas kuni bulgaariani, siis selle kohta võid ju mõne hea vihje või tähelepaneku visata, olen üks suur kõrv...

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

Ai krt, sellest tripist tahaks pikemalt lugeda 8)! Endal jääb kahjuks see aasta Gruusia trip ära rahakottisisu vähesuse tõttu :cry:

Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ

Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn

Teema algataja
ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda

Lugemata postitus Postitas ats30 »

kurisookaru kirjutas:

Ai krt, sellest tripist tahaks pikemalt lugeda 8)! Endal jääb kahjuks see aasta Gruusia trip ära rahakottisisu vähesuse tõttu :cry:

Ma ei tea kuidas Kaukaaslasel sulg sellise ilmaga libiseb, minu versioon sellest seiklusest enne talve kirja ei saa. Aga kokkuvõtted on meil omalgi veel tegemata ja see on lähiajal plaanis küll. Pakun välja enda juures (Tallinnast 17km Tartu poole) ühel lähiaja ndlvahetusel nn Gruusia õhtu korraldada. Asjaosalised ja huvilised on oodatud. Üritus toimuks vabas õhus. Saab telkida, grillida, kala suitsetada, ujuda. Eriti erilistel juhtudel ka katuse all ööbida (kohtade arv on piiratud). Väga vaikselt ei pea läbi ajama, lähima majapidamiseni on parasjagu maad.
Uurin millal naine kodust ära läheb ja panen kuupäeva siia üles.

Ats30

Oleks ma tark, ma oleks vait.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”