Laagri tõmmits Saaremaal
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
reoelanik
Teema algataja - Postitusi: 28
- Tsikkel: Aprilia RSV1000 Mille 1999'
Laagri tõmmits Saaremaal
Tervitus! Kas Saaremaal leidub kellegil laagri tõmmitsat? Vaja esiratta laagrid ära vahetada ![]()
Re: Laagri tõmmits Saaremaal
Esiratta laagreid peaks olema võimalik ka ilma tõmmitsata lihtsalt välja lüüa. Otsi ratta võllist peenem toru või suurem kruvikas millele kannatab pähe koputada ja ongi valmis. Vaevalt need laagrid seal kuigi kõvasti sees on.
-
Loff
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 37 korda
- Kontakt:
Igal rattal ei saa nii! Ma tahtsin ka laagreid hakata vahetama oma Husqvarnal aga tutkit brat. Kahe laagri vahel olev distantspuks ei liigu lihtsalt nii palju ära, et saaks toru või kruvikat laagri sisemisele saalele toetada. Mina tõmmitsata ei saanud. Võibolla oleks saanud ka aga milleks on vaja närve ja ratta detaile rikkuda kui sellek on olemas paremad meetodid ja vahendid.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Bike+ ... Vol+1.aspx
laagri vahetajale asjalik video ja kuskil on ka teine osa olemas,kus näitab laagrite paigaldamist
-
reoelanik
Vaatasin ka mina seda videot, aga lugu ongi nii, et see distantspuks on üsna täpselt sama mõõtu, mis laagergi. Pole kuskil taha hakkamist.
-
Kirs
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Uuri Autofrendist või lase üldse seal laagrid välja võtta, palju selleks ju aega ei kulu. Uued pistad ise sisse.
-
reoelanik
Eks ma oleks homme nagunii, kas Hondast või Autofrendistuurima läinud. Mõtlesin, et igaks juhuks piilun ennem siia.
EDIT: Ei andnud ikkagi hingerahu ja pusisin edasi. Sain puksi keskelt nii palju liikuma, et andis koduste vahenditega laagrid välja lüüa ja nüüd korras.
Tänud sellegipoolest.