midagi mõtlemapanevat...

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

midagi mõtlemapanevat...

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

:( Peida siukesed pildid kuhugi hästi kaugele,sellest küll noored algajad inspiratsiooni ei ammuta
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Re: midagi mõtlemapanevat...

Lugemata postitus Postitas ural »

Siit kohe hea nõuanne, Ärge otske pesukotte või vw. Lähevad kole kergelt katki Pilt
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

opaa ilus, huvitav oleks näha sellest ratturist pilti, kas kraabiti pahtlilabidaga pesukoti pleki küljest maha?
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

andriano

Ma usun,et see mootorratturhiir lendas kuskile kaugemale võssa aga autojuht sorry-r.i.p.

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

a huvitav on just see et bike jäi suhteliselt terveks võrreldes peugeotiga :? bike sõidab veelgi kilomeetreid mida auto kohta just öelda ei saaks
We ride together, we die together...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

rollerist kirjutas:
bike sõidab veelgi kilomeetreid mida auto kohta just öelda ei saaks
krt ma siiralt kahtlen, et siit peale bike tagaratta midagi asjalikku saab :?

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Heameel on tõdeda, et rattur ei ole süüdi :D Parema käe reegel ...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Tondu kirjutas:
Heameel on tõdeda, et rattur ei ole süüdi :D Parema käe reegel ...
äkki oli ratturil "anna teed" märk, punane foorituli vms?

rollerimees

Lugemata postitus Postitas rollerimees »

njaa, päris hea laks. Näha on et vähemalt pool purustustest ei tulnud muidugi sellest bikest.
Kasutaja avatar

iff666
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas iff666 »

kardan, et mõlemad nii bike kui pesukott lähevad mahakandmisele.

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

to NoLimits
Pead Sa nüüd kõik ilusa siis ära rikkuma?
:D

Tziklivend

Lugemata postitus Postitas Tziklivend »

See on kindlasti lavastatud värk.Miks ma ei näe verd kuskil?Sellise laksuga poleks inimesest midagi järgi jäänd.Võibolla olen ma pime? :lol:
Kasutaja avatar

Hanna
Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar

Lugemata postitus Postitas Hanna »

Tziklivend kirjutas:
See on kindlasti lavastatud värk.Miks ma ei näe verd kuskil?Sellise laksuga poleks inimesest midagi järgi jäänd.Võibolla olen ma pime? :lol:
:shock: Ai-ai-ai, lavastatud või mitte, aga valus ikkagi vaadata!!! :cry:
Life is like a dick. When it get's hard, fuck it!
Kasutaja avatar

jurka
Tsikkel: Yamaha FJR1300

Lugemata postitus Postitas jurka »

"Parem sada joodikust sõpra,kui üks tige naine.."

raiz

Lugemata postitus Postitas raiz »

no see vaatepilt nüüd küll tuju paremaks ei teinud.kas ta siis ei teadnud et ära vaidle 18 rattalisega (no peaaegu nii suur oli see vastane)jäkk:(
Kasutaja avatar

andriano

Veelkord siis,midagi mõtlema panevat.Süüdi ei pea alati olema mootorrattur ja tema sõidukogemus...enamalt ohustavad meid kaasliiklejad,kellel on perse all rauakolakas neljal rattal!
Turvalist liiklemist soovides!
Pilt
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

deeeem no ei saa olla, krt jak kas mingeid ilusaid pilte pole siis olemas et selliseid vaja vaadta, krt tuleb tasakaaluks kohe ilusate piltidega teema teha, a la ratturi elu ilusad küljed mitte see horror
Loud pipes save lives!!!

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

njaa... et näitad neid pilte oma kallimale, siis tirid kiivri pähe ja ütled, et ma nüüd lähen...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

üksikute detailide põhjal julgen väita, et tegemist on 85.a. FJ 1100 :evil: :evil: :evil:

t*** enda ratast küll niimoodi kokku harjata ei tahaks :evil:

Rattur

Lugemata postitus Postitas Rattur »

Soultrain kirjutas:
deeeem no ei saa olla, krt jak kas mingeid ilusaid pilte pole siis olemas et selliseid vaja vaadta, krt tuleb tasakaaluks kohe ilusate piltidega teema teha, a la ratturi elu ilusad küljed mitte see horror
Vastupidi!.. kui vaadata, millega kaasratturid liikluses silma paistavad siis tundub, et enamusele meist on need "ilusad pildid" lausa püsivalt silma võrk-kestale ja kuhugi ajukeskusesse sisse keevitatud... kahjuks.. :(
Leidub idikaid, kes elavad deviisi all: "Ela kiirelt ja sure noorelt - jääb kaunis laip sust maha.. "..
Paraku.. just hukkunud tsiklistid oma maiste jäänuste kauniduse üle küll reeglina uhkust tunda ei saa - surgu nad nii rnoorelt kui tahavad. Eks toodud pildireadki ole kinnituseks sellest. :(
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

parem oleks vist kallim sellset piltide seeriast teadmatuks jätta.
kuigi tänaval liigeldes on oht ju tegelt olemas ja veel missugune.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ei-ei, ärge nüüd selliseid rataste arvule tuginevaid järeldusi kohe tehke. Mina olen sõitnud alates 1981 kahe-, nelja-, kuue- ja kümnerattaliste aparaatidega ja mingil ajaetapil paar aastat isegi roomikutega. Tsiklite puhul on ikka peavaluks suht raske märgatavus ja nii mõnigi kord ka kiiruse prognoosimatus kaasliiklejatele. Kui on tegemist ikka aparaadiga, mis peab ristmikule jõudma alles 20 sekundi pärast ja kihutamise tõttu võib kohale jõuda 10 sekundi pärast ning tegelikult jõuab 5 sekundi pärast, no siis saabki selliseid pilte teha. Kellelgil vist on ligipääs mingitele andmetele - huvitav oleks analüüsida, mitu õnnetust 100 auto kohta aastas ja mitu õnnetust 100 tsikli kohta aastas esineb. Ma julgeks väita, et tsiklitega juhtub õnnetusi suhtarvus vähem kui autodega - täpselt nii nagu statistiliste andmete kohaselt on maailma ülekaalukalt ohutuim transpordiviis lennutransport ning kogu maailma lõikes vaadatuna toimub maanteedel iga päev 2.maailmasõda.
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

spinnal õige jutt aga samas kui nüüd tõesti vaadata kalli tallinna, viimastel aastatel märkan sellist asja just tallinas, sõidustiili, mis on kohutav, loomulikult on neid kes liiguvad korralikult ja neid on ilmselt sadu kui mitte veel rohkem kordi rohkem aga siis tuleb üks loll ja tõmbab jälle mainele vee peale nagu tilk tõrva meepotis. selles mõttes et kui nüüd vaadata seda kuidas mõni mees shortside ja t-särgi peal R1 sadulas istub ja siis foori alt tagarattal stardib ja nõeludes üritab ilmselt debiilsuse maailmarekordit teha siis no kurb tõsiasi aga see on küll selle mehe oma süü kui tuleb tee teispoolsusesse ette võtta ennem kui habe korralikumalt kasvama hakkab. nagu öeldakse kui sõidad nii nagu homset päeva ei tulekski siis tõenäoliselt ei tulegi, samas ajab tõsiselt vihale see et kui see mees on ennast kabelisse sõitnud ja kui veel mõni õnnetu autojuht juhtub selles osaline olema siis teine mees peab elu lõpuni süümepiinadega edasi elama
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

ei oska öelda kuidas olukord õnnetuste suhtarvudes praegu on. fakt on aga see et kurvalt lõppevate õnnetuste osakaal lihtsalt on suurem mootorrataste puhul. minu mäletamist mööda kaheksakümnendate lõpus kuskilt artiklist (äkki oli selline hüva ajakiri nagu tehnika ja tootmine) sai loetud, et n. liidu statistika järgi, suhtarve silmas pidades, juhtus mootorratastega 4 x rohkem liiklusõnnetusi (küllap mõeldi kurvalt lõppevaid)

tervist ja turvalist sõitu soovides
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

toim kirjutas:
n. liidu statistika järgi, suhtarve silmas pidades, juhtus mootorratastega 4 x rohkem liiklusõnnetusi (küllap mõeldi kurvalt lõppevaid)
T&T oli väga hea ajakiri jah, aga no n.liidus ei olnud tsikkel tihti mitte armastatud hobiobjekt vaid hädapärane alternatiiv autole. Kui nüüd veel meelde tuletada, mis mõõtu oli vene viinapits ( eesti keeles tuntud põhiliselt väljendi "teeklaas" järgi ) ja selle kasutussagedus keskmise liikleja poolt ning arvestada, et kosmilisi kiirusi vene ratastega ei saanud jne. siis on tolleaegsed andmed päris usaldatavad. Ma loodan küll, et olukord on praeguseks meie teedel nende suhtarvude suhtes paljuski muutunud. Muidugi seda huvitavam oleks värskeid suhtarve näha - no et kas ikka on muutunud.
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Nowhere kodukal ( http://www.hot.ee/nowhere/frames_ee.html ) on selline alateema kui artikleid, seal on jutt kokkuvõttest mootoratastega juhtunud õnnetustest. Tõsi uuring on tehtud Ameerikas ja seega tuleb meile ülekanda teatud mööndustega, kuid mõtlema paneb ta siiski.
Tõsi on, et paljud elavad justkui sooviksid homme surnud olla (ja mitte ainult tsiklimehed). Ja tõsi on see, et paljud kogemata ei märka tsiklit (kogenematus, hajameelsus, vanus jne) ja hullem variant on veel see, et paljud ei soovi tsiklit märgata :evil: .
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”