Täna 27 mai. Ülemistes Pocketbikedega kihutama, kell 19:00
Moderaator: Moded
Täna 27 mai. Ülemistes Pocketbikedega kihutama, kell 19:00
Täna 27 mai. Ülemistes Pocketbikedega kihutama, kell 19:00 (kui ilm ilus on st. vihma ei saja)
Panin ühtlasi ka poll-i üles, et kes sõidab ning kes pealtvaataja... kindlasti paluks siis nö. "hääletada"!!!!
Ootame siis kõiki eelkõige sõitma ja kui tõesti leiate hea vabanduse a`la "ei mahu siklipeale" siis anname andeks kah.
Pealtvaatajatel paluks fotokad kaasa võtta!
Hind 150.- per sõitja!
Panin ühtlasi ka poll-i üles, et kes sõidab ning kes pealtvaataja... kindlasti paluks siis nö. "hääletada"!!!!
Ootame siis kõiki eelkõige sõitma ja kui tõesti leiate hea vabanduse a`la "ei mahu siklipeale" siis anname andeks kah.
Pealtvaatajatel paluks fotokad kaasa võtta!

Hind 150.- per sõitja!
Viimati muutis madone, 27 Mai 2005, 23:40, muudetud 2 korda kokku.
Kiirus?
Hmm.. Mind muidu huvitaks ,et kui te eelmisel korral käisite seal sõitmas, siis palju need isendid umbes välja läevad? 

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

Re: Kiirus?
Mis see superaju sys arvutas.. 50 kmh keskmiseks vä? Ikka tõsine kiirus!sinisalo kirjutas:Hmm.. Mind muidu huvitaks ,et kui te eelmisel korral käisite seal sõitmas, siis palju need isendid umbes välja läevad?
PS. suhtlesin täna rajaomanikuga ning kutt pajatas, et rattad lähevad veelrohkem edasi kuna on nüüd ilusti sisse sõidetud!!!
+ on jalarauad täiesti ümber ehitatud ning nii kõrgele tõstetud, et saab täiesti mugavas asendis seal istuda ja kallutada nagu ise soovid!!
Nii kui tööpäev läbi kiman koju slidereid ehitama... põlv maas on ikka nii *********** super lahe seal kihutada, et midagi meeletut!
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
... and finally, twelve points goes to k2biK2bi kirjutas:
kui mina tahan mingit hääletus asja juurde siis ei tehta .
aga kui moded tahavad siis teevad sellise nagu ise heaks arvavad.
ma julgen köva häälega öelda et see foorum on ka persse kukkunud.

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

Vaatab, kui rolleriga veel keegi tuleb siis tulen kah vb kohale (sõbra taga istmel:P)
Aga kas tegu on mingi suurema korraldatud üritusega või võtsid foorumlased ise ülesse, et lähme täna kõik sõitma ?
Aga kas tegu on mingi suurema korraldatud üritusega või võtsid foorumlased ise ülesse, et lähme täna kõik sõitma ?
Viimati muutis ken100, 27 Mai 2005, 14:49, muudetud 1 kord kokku.
Re: Täna 27 mai. Ülemistes Pocketbikedega kihutama, kell 19:00
madone kirjutas:Täna 27 mai. Ülemistes Pocketbikedega kihutama, kell 19:00 (kui ilm ilus on st. vihma ei saja)
Hind 150.- per sõitja!
Tere,
kas on ka mingid max mõõdud üle mille peale ei saa (kaal, pikkus)
Imre
(192pikk+100raske)
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
http://www.pilt.ee/photo/312684/6230428/
Bick! Ma tabasin su valetamiselt
Pealtvaataja, naine, eit, plika, nõrk-kuidas tahate Razz No kohe kuidagi ei mahu sinna selga Very Happy
Bick! Ma tabasin su valetamiselt

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.