Nüüd juba järg ka meie omadeni jõudnud

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
Intruder

Nüüd juba järg ka meie omadeni jõudnud

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Tere!
Annan teile sellisest kurvast sündmusest teada nagu, et täna õhtul kuskil tunnike tagasi (18:00) keeras intc'ule kes sõitis nõmmemäest üles ette turvafirma FALCK auto mis hakkas ootamatut vasakpööret sooritama.
Kahjuks intc tsikkel ja auto kohtsid.
Falcki masinal parempoolne esiots vigastatud. Intc'u ratas ka parajalt katki. Eluvaim õnneks sees ja kondid terved.
Ilmselt peaosaline komnteerib ise, kui soovi on.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ossa :shock:
Kahju, tõesti kahju.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

Ahheron

Lugemata postitus Postitas Ahheron »

Minu kaastunne :shock:
Eh, liikluskultuur... üldse on need turvafirmade autod liiklused kuidagi väga ülbed kohati.
Kasutaja avatar

Mirko
Tsikkel: Suzuki SV1000S

Lugemata postitus Postitas Mirko »

Krt, mootorratastega kohe üldse liikluses ei arvestata. Midagi tuleks ette võtta :x
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

.

Lugemata postitus Postitas Kuki »

Sõitsin sealt mõne hetke hiljem mööda, ratas oli nutuselt pikali ja kiivrid vedelesid maas...Ints ajas asju ja samal ajal falcki mehed ei söandanud autostki välja tulla, et asju korda ajada:S

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

fakk, mis toimub? tsikliga ei saa enam üldse liikuda, ilma, et mingi jorss sulle ette keerab või? kuidagi liiga tihti juhtub viimasel ajal siukseid asju. palju nüüd siin asi jälle kiiruses on, kes seda teab...

Intc

Lugemata postitus Postitas Intc »

Kohtusin siis jah eile Falgi patrullautoga, kes hakkas autode vahelt vastasuuna vööndist vasakpööret sooritama. Minu kiirus oli kuskil 40km/h (Nõmme mäe lõpus ei saa minu tsikliga rohkem kiirust ollagi).

Tegin ilusa õhulennu ning maandusin pea peale. Tsiklil esialgu kahjusid ei oska öelda, kuna ei tea kas raam murdis mootorit ka..

Üllatavalt palju oli pealtnägijaid, kes appi ruttasid ja oma abi pakkusid..Igaljuhul tänud neile, sest muidu oleksid kiivri kahjustused suuremad olnud :twisted:

Tänud muidugi Intruderile ja N'ule, abiks olemisel..
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Intc kirjutas:
Tegin ilusa õhulennu ning maandusin pea peale
:shock:
Palju õnne sünnipäevaks!
Suzuki GSX 750 Inazuma

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Kiivri kahjustused suuremad olnud? Ehk seletad. Ei saa pihta hetkel.
Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

No pakuks, et kiiver võib täiesti kogemata falcki auto esiklaasi kukkuda vms. Õnnetusi juhtub.
Aivar

Intc

Lugemata postitus Postitas Intc »

Kukkudes oli esimene mõte, et kui siit püsti saan, siis löön kellegil pea lõhki...kuid siis tulid inimesed ja sigin-sagin ja see mahalöömise mõte ununes...kuidagi rahulik oli peale kukkumist (hea et puust mööda lendasin ja et tagant autot ei tulnud jne)....

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Jaa jah ma ka seda arvasin, nagu ükskord rallikal läbi akna lennutati, kui see ära kooles. eks ta ole jah, kui esimene mõte on piku hambaid panna, siis selleasemel, et kallale toormata, joosta enne mõni samm hoovõtuks vastas suunas, ja kui siis ümber pöörad, siis juba olek natuke teisem, ja mõtted ka paremad.
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

Mirko kirjutas:
Krt, mootorratastega kohe üldse liikluses ei arvestata. Midagi tuleks ette võtta :x
Paneb need neoonvärvides lipukesed seljatagnt lehvima, nagu väikeste laste ratastelgi. Vähemalt aitab! (; Ma ei kujuta ette, mida see lipp ainult 100+ kph teeb!
Paberitega hull.
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

kuuuljusss kirjutas:
Ma ei kujuta ette, mida see lipp ainult 100+ kph teeb!
kph = kilopeetrit tunnis :roll:

kui kiire ja kõva sagimine käib siis on autojuhtidel ikka mootorratturitest nii pohh, ma ei saa aru mida nad mõtlevad, et küll nad mööda mahuvad vä ? :evil:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

KPH - kilometers per hour
kõik oli õige
primo
Challenge the Adventure.Ride The World

Nitrous

Lugemata postitus Postitas Nitrous »

Pärnus oli ka täna yks bike mats olnud kus bike oli päris puruks ja juht oli kraavis olnud, juhtus see siis tallinna maanteel kohe pärnust välja sõites, ei oska rohkem kommennteeride, tuttav nägi ja rääkis sellest, kaastunne igaljuhul :(
Parem hilja kui mitte kedagi!
Mini > Jawa638 > Mini > Cz125 > Cz125 > Pocket Bike > yamaha 125
Kasutaja avatar

fishbone
Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '

autojuhid

Lugemata postitus Postitas fishbone »

Üldiselt vist ei ole päeva kui keegi sust üle tahab sõita :twisted:

Sõitsin täna Paldiski mnt. I reas. ja teisest reast mersu otsustas..."mis oleks kui väänaks II reast Haabersti Statoili... mõeldud/tehtud. Peab ütlema, et terve mersu külg jooksis silme eest läbi :p sain pidama...

Eks peabki arvestama sellega... et autod ei näe...
Delta-->Yamaha XT600 '92-->Honda Varadero XL1000V '01-->Emmaljunga Mondial Duo Combi '11
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

to kuuljuss: ei aita ka lipukesed. ok, mul lipukest ei ole olnud, olin ise nagu garfield, üleni oranz ja kaugele näha. aga mitte kõigi jaoks. ikka taheti üle sõita... nii et tuleb vist endale ikka mingi oreool ümber tekitada, mis lihtsalt ei lase midagi läbi :lol:

mumm@targutab
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

...... ja veelkord me oleme nähtamatud.
Päriselt noh.......ainukesed kes meid näevad on politseinikud ja sedagi ainult läbi radarisilma vaadates.
Enda tervise ja ratta huvides jätke see endale igavesest ajast igavesti meelde.

Kordame kõik koos (nagu I klassis) MEIE OLEME NÄHTAMATUD !!!

Homme õpime kuidas enamus autojuhte on lollid :D

________________________________-
mängib mainekujundajat (jälle)

Teema algataja
Intruder

offtopic:
Tegelikult aitama peaks...tumesinine sõidukombe, valge vöö ja valge kiiver. Ning stikkel tuleks ka valgeks värvida.
Siis peaks ju piisavalt mendi moodi välja nägema :P
Kasutaja avatar

zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

Enda nähtavakstegemiseks piisab ka sellisest neoonkollasest vööst üle õla ja puusade, nagu Karujänesel oli. Kui ta juhtub seda lugema, võiks inffi anda, kus selliseid saab. Sellise vööga sõites meenutad sa ka politseinikku, arvan, et distsiplineerib autojuhte.

Teema algataja
Intruder

streetmotost saab neid näiteks
ja eks tal mingi mõju ole.
samas kui neoonkollane (nagu õpesõidus) vest ei mõju, siis miks see peaks.

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

mina sain samasuguse vöö miskist jalgrattapoest (a 80-90 krooni). juba küll 3-4 aastat tagasi, aga neid on seal praegugi. ka 2 tk pakendites.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

zombie kirjutas:
ka sellisest neoonkollasest vööst üle õla ja puusade, nagu Karujänesel oli
Hmm. Koidab mingi mälestus siin foorumis loetud ürituse-järelkajast. Üks sündmus oli igatahes see, et keegi sõitis Karujänesest üle. Või siis vähemalt jänesest, kes pärast ülesõitu läks karuks kätte :P .
Kas vöö tekkis enne või peale seda õnnetut hommikut?
Suzuki GSX 750 Inazuma

Martin767

Lugemata postitus Postitas Martin767 »

No see nähtamatus on ülemaailmne probleem mu arvates. Sai korra ameeriklaste MSF kursusel käidud, seal õpetati sellist asja, et kui sa autoga sõites mõtled näiteks, et kõrvalreast või kõrvaltänavast see auto VÕIB ette keerata, siis rattaga sõites pead mõtlema, et see auto kindlasti keerabki ette.
Mul on tunne, et autojuht otsib vaadates kahte tuld, ühte tuld ei teadvustata :?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Eile 22.06.05 kell 15.05 tegin tsikliga vasakpöörde Tammsaare teelt Sõpruse puiesteele. Liikusin teises reas üsna tihedas autoderivis ja hoides ca. 10-12 meetrist pikivahet. Minu kõrval esimeses reas liikus trolli taga hõbehall VW Golf 72(3)6 AUX. Silmanurgast nägin, kuidas laigulises mundris juht hakkas tõmblema ja otsima kohta ümberreasutumiseks. Sekund hiljem tallas vend gaasi põhja, rabas rooli vasakule (koos selle liigutusega alla ka suunatule lüliti) ja süstis trolli ja minu vahelt mulle ette. Õnnetuseks ei näinud ta aga, et minu ees autod peatusid parasjagu, et lasta inimesi üle tee. Ehk siis vahetult peale mulle ette keeramist vajutas Golfi juht kahe jalaga pidurit. Minu rattale vajalikust ca 12 meetrisest pidurdusmaast oli järgi jäänud napilt 2 meetrit. Kuna mina koos rattaga kaalun pea pool tonni (310+110kg) ei olnud mul lootustki nii kiiresti pidama saada. Tagaratas läks plokki, samuti esiratas ja et mitte end Golfi pagassist leida lasin ratta pikali. Kerge lohisemise ja kukerpalli järel leidsin end muldvallis. Golfijuht vaatas peeglisse ja kadus.

Moraal?

pean veel mõtlema. Hoian teadlikult pikivahet ja ikka leiab mõni nokk, et see vahe on just talle mõeldud. Olen kuulnud nii mõneltki sõbralt autojuhtide (just nn."rullnokkade") uskumatust käitumisest liikluses tsiklistide suhtes. Sihilikud ettekeeramised, vahelekeeramised, trajektoori blokeerimised jms.

Mina võtan asja edaspidi isiklikult. Lükkan oma päevakava pool tundi edasi aga faking tropid saavad õpetust.

Vulcan tahab nüüd kordategemist.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

No vähemalt oled ise terve! See nagu kõige peamisem.. ratta saab alati korda teha ;)

Triip
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Triip »

Limits kirjutas:
Mina võtan asja edaspidi isiklikult. Lükkan oma päevakava pool tundi edasi aga faking tropid saavad õpetust.
Vulcan tahab nüüd kordategemist.
Sellistele raiskadele muu ei mõjugi, kui füüsiline noomitus. Siis on vähemalt Pavlovi refleksi tasemel meeles, et ei kõlba liikluses siga mängida. Kehtib ka nende rallivendade kohta, kes suunatuledest midagi kuulnud ei ole.

Martään

Lugemata postitus Postitas Martään »

Limits kirjutas:
...Minu kõrval esimeses reas liikus trolli taga hõbehall VW Golf 72(3)6 AUX...

Lihtsalt infoks:
Kõige lihtsam on numbri järgi masina omanikku üles leida(mitteametlikult) läbi kindlustuse andmebaaside. Sellele ligipääsemiseks on aga vaja parooli. See parool võib olla näiteks tanklajuhatajatel või isegi müüjatel (kui vastavas tanklas kindlustusi tehakse). Sealt annab juba kasutada tutvusi, või "teenustasu", et vajalikku infot teiste inimeste kaudu kätte saada.

Vähemalt 2 aastat tagasi oli kindlalt nii. Ma ei usu, et nüüdki midagi muutunud oleks.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Varsti saame teha sel hooajal kukkunute kokkutuleku.. :x nendele kel midagi juhtunud pole, osavõtt tasuline! :P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”