p***
Moderaator: Moded
-
piiks
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
See kõlab siin diskrimineerimisena sexuaalsete kalduvuste põhjal.Kommionu kirjutas:ei.. nahkpüksid võivad olla, aga KINDLASTI MITTE LIIBUKAD JA MUSTAD... isegi jutustada/läheduses viibida ei julgeks sellise tegelasega, kellel sellised püxid jalas on...Mari Öö kirjutas:[mind pole veel p*** peetud, aga tean mitut heteromeest, kes pükste osas on vankumatud nahavastased
Ja muidex... DAINESE suisa teeb ka spetsiaal kombekaid/pükse sellistele mootorattur/p***...
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
kõlab või? huvitav millest sa seda järeldad..?piiks kirjutas:See kõlab siin diskrimineerimisena sexuaalsete kalduvuste põhjal.Kommionu kirjutas:Ja muidex... DAINESE suisa teeb ka spetsiaal kombekaid/pükse sellistele mootorattur/p***...
Kui oleksin miskine teenindustöötaja ja keelduksin siis nendega (mustade...liibuvate..nahkpükstega) suhtlemast.. vat siis ehk oleks diskrimineerimine...
Praegu lihtaslt ju tutvustan enda suhtumist asjasse....
noh ja kui keegi.. sellise http://www.streetfighter.ee/p***.htm püksiga ikka vastu tuleks, siis tekkib ikka tahtmine suisa jooksu panna....nimeta siis seda kuidas tahad... mina nimetaks seda hoopis p***...
hoopis Homofoobia[2]- hirm homoseksuaalsuse või homoseksuaalseks muutumise ees.
http://www.aenigma.ee/saurus/foobia/foobia-txt.htm
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
mina ei nöe midagi halba kui asi praktilisusele suunatud, mida nahk kindlati on. Ei ole mina veel näinud et ratturit nahk oleks p*** kohe teinud. Selline liigitamine ei ole kohane,kunagi klligitati ka mind pikkade juuste pärast samasse klassi või siis tüdrukuks, ise seda kuidagi ei tunudnud. pärast väiksest külast(Põltsamaa) välja saamist ei ole seda keegi maininud, ja põltsamaale tagasi minnes ei olnud ka enam probleeme, kuigi natike vaadati ikka teise pilguga pikajuukselisi. Ma arvan see mingi kinnise silmaringi probleem, toletantsust rohkem inimesed.
Erti aka Erz
Honda AT RD07
Honda AT RD07
-
Mari Öö
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
no ütleme siis nii. kui Treffil või Bikeri kokkutulekul või mujal motokohas kohtan nahkpükstes meest - respect. kui Decoltes või Vibel või mujal poppides kohtades, siis otsib pilk tahtmatult seda pepulukkuErz kirjutas:mina ei nöe midagi halba kui asi praktilisusele suunatud, mida nahk kindlati on. Ei ole mina veel näinud et ratturit nahk oleks p*** kohe teinud.
muidu p*** väljaelamiseks suurepärane koht: www.udu.ee/stuff/***e
Täpselt naelapea pihta... just seda ma mõtlesingi..Mari Öö kirjutas:no ütleme siis nii. kui Treffil või Bikeri kokkutulekul või mujal motokohas kohtan nahkpükstes meest - respect. kui Decoltes või Vibel või mujal poppides kohtades, siis otsib pilk tahtmatult seda pepulukku
muidu p*** väljaelamiseks suurepärane koht: www.udu.ee/stuff/***e
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.