precision'i pitbikede äriprojekt!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Garantii, käib minu kaudu.Jah ma olen 15 ja mul on keskharidus(veel).Aga mu isa maksab kaardiga ja mul on endasse usku ja ei ole ka mingi pettur.MA annan teile lepingud(ost-müük) ja teie saate mulle helistada niikui miskit on.M avõin ka saksa numbri anda , siis kui ostetud, et saaksite talle helistada, öeldes mu nime või lepingult selle numbri, mille ma teile paljundan.
Ja mehed, vanuse pärast pole kpll vaja kritiseerima hakata.Ma nüüd nii loll ka pole.Kommionul pole ka ju mingit firmat.Ka saksast aga temalt te julgete osta, miks nii?
Ja mehed, vanuse pärast pole kpll vaja kritiseerima hakata.Ma nüüd nii loll ka pole.Kommionul pole ka ju mingit firmat.Ka saksast aga temalt te julgete osta, miks nii?
-
Teema algataja
Sõnastan enda ümber siis, ma ütlesin et ma olen piisavalt loll inimene selleks, et ma lähen poodi siin samas tallinnas, maksan tuhat krooni rohkem sinu pakutud hinnast poemüüjale ja olen asjaga ikka rahul, ehkki maksin sellest 1000 krooni rohkem kui sinu kaudu ostes oleks läinud.
Viimati muutis Soultrain, 25 Apr 2006, 12:31, muudetud 1 kord kokku.
Loud pipes save lives!!!
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Vaata selles ongi probleem, et iga üksiku garantii juhtumiga tegelemine otse Saksamaaga muutub mõttetult kulukaks. Ja mina küll ei usu, et see sakslane minu kõne peale kohe siia lendab ja minu mopi korda teeb. Samuti puudub minul usk, et sina suudaksid kiiresti (meil ju sõiduhooaeg väga lühike) seda teha. Ehk minu soovitus - ära parem paku nendele moppidele garantiid. Su hind on garantiiga müüdavatest asjadest piisavalt odavam, et ka sel juhul huvilisi äkki oleks. Ehk - ära anna lubadusi, mida sa pärast ei suuda täita. Samuti on normaalseks ettemaksu protsendiks 10%-30%, mitte 85%.precision kirjutas:Garantii, käib minu kaudu.Jah ma olen 15 ja mul on keskharidus(veel).Aga mu isa maksab kaardiga ja mul on endasse usku ja ei ole ka mingi pettur.MA annan teile lepingud(ost-müük) ja teie saate mulle helistada niikui miskit on.M avõin ka saksa numbri anda , siis kui ostetud, et saaksite talle helistada, öeldes mu nime või lepingult selle numbri, mille ma teile paljundan.
Edu sulle siis äri alustamisel! Ja üks soovitus veel - ära tule siia ärplema ja mütsiga lööma. See ei tule kohe kindlasti su ärile kasuks...
I rest my case now
Lp. Hr. precision.
Enne kui hakkad siin eesti Nokiat aretama ja äri ajama, tee endale selgeks palun üks asi, Tasuta Lõunaid Ei Ole Olemas.
Kõik see mis tuleb sinu jutu järgi mega odavalt, sellel tuleb pärast sinna asjasse kordi rohkem sisse taguda kui asi väärt on. See peavalu selle garantiiga ei ole juba seda ratast väärt.
Enne kui hakkad siin eesti Nokiat aretama ja äri ajama, tee endale selgeks palun üks asi, Tasuta Lõunaid Ei Ole Olemas.
Kõik see mis tuleb sinu jutu järgi mega odavalt, sellel tuleb pärast sinna asjasse kordi rohkem sisse taguda kui asi väärt on. See peavalu selle garantiiga ei ole juba seda ratast väärt.
Loud pipes save lives!!!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Ma juba tükk aega imestan, et kus me foorumi "raisakotkad" Sepp ja Nitse on jäänud... Ilmselt kaifivad ilma ja teevad kiiremaid, muidu oleks selle teemaga ammu juba 1:0 tehtud...Soultrain kirjutas:Jah, sa paku Nitsele ja Trammile ka seda ratast, kindlasti kiirendab ka tiba paremini, kui nende võrrid

Iseenesest on ju lahe, et poisil ettevõtlikust on, aga ma ei saa aru, miks peab kohe kärkima ja paukuma hakkama, kui vähe kritiseeritakse. Mõistlikum oleks ju bikerlaste edevust ära kasutada ja endale mõned asjad selgeks lasta teha. Aga ei saa! Ego ei luba! Olen ise tark, ilus ja osav! Ja isa on rikas!
Krt.... ei saa mitte vaiki olla.....precision kirjutas:Kommionul pole ka ju mingit firmat.Ka saksast aga temalt te julgete osta, miks nii?
Njahh... Mingit garantiid sa tegelikuses ikkagi neile ratastele ei saa... Mina olen oma rattad kõik (hulgi)ostnud siit... http://www.gas-scooter.de/shop/index.php ...
Paari rattaga on olnud probleemid (5-el olid akud kannikas ja ühel olid käigud tagurpidi) ja kui olen oma garantiijutuga sinna pördunud on alati 100% kannikasse saadetud!!!
Liigutama ja garantid pakkuma hakkasid nad alles siis kui ma oma raha läbi PayPali tagasi võtsin...
Ei maksa sellise hiina pas?ga tegeleda... Ainult jube peavalu...
Kommionu@hiina_kõnts_peaaegu_müüdud....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
sa vist ei ole väga kaua tsikilibusinessi ajanud? Tegemist ei ole baigiga ja tsikleid ei osteta eelkõige selle pärast, et nad on "kuradi ilusad".Vaata kui kuradi ilus see baik on.
Kui see oleks pask, siis miks pannakse neile mikuni karbussid 100euri kallimatele?
Ja mis on selle lause mõte? Ma ei saa aru, millele panakse ja mis raha eest mikuni karbusse.
isiklikult sinu vastu pole midagi, aga mõistlikele inimestele on iseloomulik mõningane kriitilisus säravalt üliheade pakkumiste vastu, mis on esitatud tundmatute isikute poolt.On teil midagi minu vastu, miks te ei saa aru, et ma ei taha tüngatada vaid proovin luua eestlastele pitbaike kättesaadavamaks. JA odavamalt
Ehk siis sinu mureks on praegu tõestada oma usaldusväärsust ja jätkusuutlikkust, sest tsikkel vajab müüja toetust ka pärast ostu. Passikoopia ja 75% ettemaks ei ole selleks piisavad, et ära tõestada odavama pakkuja eelis.
Ehk siis, vasta palun algatuseks küsimusele: mis on saksa firma nimi, kas tal on veeb? Kes oled sina ja millega sa suudad tõestada enda usaldusväärsust?
-
Teema algataja
Kule kui nad ikka lubavad ja ise shippingu osadel kinni maksavad ja neil koik varuosad ka müügil on, siis miks EI peaks nad garantiid andma!?! Kust sina tead, sa ei ole ju sealt tellinud.ET kui ostan poest mingi TIKO sokolaadi ja see kaka on siis ma teisest enam tuplat osta ei saa we, et see ka kohe s**t? poed on erinevad, teenindus erinev. Kommionu@niieisaaikka
No offence Kommionu aga sel lehel ei ole isegi mitte välimuselt ilusaid asju ju
...mis selle väikese ärika plaanitavatesse mopidesse puutub siis need on väliselt väga atraktiivsed ja kuna eestis on olemas inimene, kes tegeleb ATM-ide toomisega ja kuna see isend peaks olema 100% sama mis need 125-sed ATMid siis on olemas vähemalt koht kus ise raha eest juppe osta, kui midagi peeti läheb...mind ära järjekorda pane 

SM
-
Teema algataja
Kriitikat talun, aga mitte teema solkijaid, oli juba juttu, et mingit ettemaksu ei ole, ka mina ostan endale ühe.Aga motopaksuga on see jama, et kui me talle anname ja tellimiseks läheb ,siis mina pean ju maksama, nii et see variant ei sobiks.Anname mulle, ja millega ma saaks end tõestada.Passikoopia, pluss näost näkku võib ka kokku saada ,kui sellest ei piisa.Annan isikukoddi, maja aadressi vadever.Mida tahate.sang kirjutas:sa vist ei ole väga kaua tsikilibusinessi ajanud? Tegemist ei ole baigiga ja tsikleid ei osteta eelkõige selle pärast, et nad on "kuradi ilusad".Vaata kui kuradi ilus see baik on.
Kui see oleks pask, siis miks pannakse neile mikuni karbussid 100euri kallimatele?
Ja mis on selle lause mõte? Ma ei saa aru, millele panakse ja mis raha eest mikuni karbusse.
isiklikult sinu vastu pole midagi, aga mõistlikele inimestele on iseloomulik mõningane kriitilisus säravalt üliheade pakkumiste vastu, mis on esitatud tundmatute isikute poolt.On teil midagi minu vastu, miks te ei saa aru, et ma ei taha tüngatada vaid proovin luua eestlastele pitbaike kättesaadavamaks. JA odavamalt
Ehk siis sinu mureks on praegu tõestada oma usaldusväärsust ja jätkusuutlikkust, sest tsikkel vajab müüja toetust ka pärast ostu. Passikoopia ja 75% ettemaks ei ole selleks piisavad, et ära tõestada odavama pakkuja eelis.
Ehk siis, vasta palun algatuseks küsimusele: mis on saksa firma nimi, kas tal on veeb? Kes oled sina ja millega sa suudad tõestada enda usaldusväärsust?
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Lõpuks hakkab inimene ka kurvastusega aru saama, et selleks, et raha teenida tuleb enamus juhtudel kõigepealt OMA rahaga riskida ja see mingiks ajaks välja käia ja kauba alla kinni panna...precision kirjutas:
tellimiseks läheb ,siis mina pean ju maksama, nii et see variant ei sobiks.Anname mulle...
hälvik
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
Saa aru, see ei ole siin Hinnavaatlus. Siin on täiskasvanud inimesed, kes mõtlevad oma peaga ja on kuulnud/näinud ühte-teist.precision kirjutas:Kriitikat talun, aga mitte teema solkijaid, oli juba juttu, et mingit ettemaksu ei ole, ka mina ostan endale ühe.Aga motopaksuga on see jama, et kui me talle anname ja tellimiseks läheb ,siis mina pean ju maksama, nii et see variant ei sobiks.Anname mulle, ja millega ma saaks end tõestada.Passikoopia, pluss näost näkku võib ka kokku saada ,kui sellest ei piisa.Annan isikukoddi, maja aadressi vadever.Mida tahate.
Sinu antavad tagatised ei ole mitte mingil moel tõsiseltvõetavad. Samuti ka sinu pakutud lepingud.
Jäta see äri, siit sa endale sellisel moel kompanjone ei leia.
See on vaid sõbralik soovitus.
Sui generis
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ütle mulle kes tagab selle garantii ning suhtleb tehasega ? Ehk siis kuidas sa tõestad neile ära ,et midagi purunes valmistaja veal ,et oli praak ...jne ? Pole ju Eestis esindajat seega garantiid EI SAA !!! Garantii saab kui lähed saksa .
Miks sa ei avalda internetti aadressit ja firma nime kus sa tellid ???
Neegrid muideks lubavad peale shippingu veel lisaks naised ka kinni maksta
Miks sa ei avalda internetti aadressit ja firma nime kus sa tellid ???
Neegrid muideks lubavad peale shippingu veel lisaks naised ka kinni maksta

precision kirjutas:Kule kui nad ikka lubavad ja ise shippingu osadel kinni maksavad ja neil koik varuosad ka müügil on, siis miks EI peaks nad garantiid andma!?! Kust sina tead, sa ei ole ju sealt tellinud.ET kui ostan poest mingi TIKO sokolaadi ja see kaka on siis ma teisest enam tuplat osta ei saa we, et see ka kohe s***? poed on erinevad, teenindus erinev. Kommionu@niieisaaikka
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
Teema algataja