Kõik harrastajad ringrajale Pärnusse 28.mai!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2430
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kõik harrastajad ringrajale Pärnusse 28.mai!!!
28. mai 2006.a. Pärnu ringrajal EST-RING
J U H E N D
ÜLDKORRALDUS
1. Treeninglaagri organiseerib ja viib läbi AMÜK „SLIK“.
Kontaktisik: Rainer Riidamets (tel. 52 54 440)
2. Treeninglaagri vanemkohtunik - Jaak Kanniste
sekretär - Irene Vaino
EESMÄRK
1. Anda võimalus sõita motoringrajal ühes sinna kehtestatud reeglistikega nendel kellel harilikult selline võimalus puudub,
2. Propageerida motosporti.
OSAVÕTJAD
1. Osa võivad võtta kõik täisealised vaimselt ja füüsiliselt terved motospordihuvilised, noortele on nõutav registreerija klubi ja lapsevanema nõusolek,
2. Registreerimisel sõlmitakse korraldaja ja osavõtja vahel omavastutuslepingud,
3. Kõigil osavõtjatel on kohustus osaleda võistlejate koosolekutel ja läbida tehniline kontroll,
4. Osavõtutasu on 300.- krooni mis tasutakse registreerimisel kohapeal.
LÄBIVIIMINE
1. Ohutuse huvides toimuvad kõik sõidud EST-RING väikesel rajaosal,
2. Treeningsõitudel jagatakse osavõtjad gruppidesse vastavalt oskuste tasemele,
3. Kvalifikatsioon- ja võistlussõitudes jagatakse osalejad klassidesse vastavalt oskuste tasemele ja võistlusratta kubatuurile.
AJAKAVA
08.00- Registreerimise algus (ringrajal)
09.00-10.00 Koosolek-seminar osalejatele
10.00- Tehnilise kontrolli algus
11.00 Treeningsõitude algus
Sõit päripäeva
11.00-11.15 Mootorrattad (nõrgem grupp) sõiduõpetajaga
11.20-11.35 Mootorrattad (tugevam grupp)
Sõit vastupäeva
11.40-11.55 Mootorrattad (nõrgem grupp) sõiduõpetajaga
12.00-12.15 Mootorrattad (tugevam grupp)
Sõit stardiharjutustega
12.20-12.35 Mootorrattad (nõrgem grupp)
12.40-12.55 Mootorrattad (tugevam grupp)
13.00-14.00 LÕUNA
14.00-14.15 Võistlejate koosolek
14.20-15.15 Warm up + kvalifikatsioonid (nõrgemad grupid)
15.20-15.30 Warm up + kvalifikatsioon (tugevam grupp)
15.40-16.00 Võistlejate koosolek
16.10-17.00 Võistlusstardid (nõrgemad grupid)
17.10-17.30 Võistlusstart (tugevam grupp)
18.00-18.30 Parimate autasustamine, võistluse lõpetamine
Ajakavas võib esineda muudatusi (ilmastik, osalejate arv jms olud)
-
- Kontakt:
Sry, tegin uue posti kuna tegu siis ametliku teadaandega.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Fazer@tõsiselt pissed off, et osaleda ei saa

-
-
Slickid
tulen pühapäeval käruga, kui kellelgi on huvi 120 (esi), 180 ja 190 (taga) mustrisse lõigatud slickide vastu, siis andke teada. saan peale tõsta ja ära tuua.
Sverre
-
- Kontakt:

hetkeseisuga paistab korralik hulk rahvast tulema (mitte ainult eestist) ja seetõttu eks ikka aina rõõm
et siis laupäeva õhtused tulijad - welcome, oleme ise kohal ja köök annab süüa, juua, diskot ka juba alates õhtust...
pühapäeva hommikused tulijad - ärge siis pärast käredat laupäeva õhtut sisse magage

ärge unustage, et regamisel on nõutav pildiga dokument
miskit mureks või küsida siis minu tel 55 12336; Riidakas 52 54440
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kommionu kirjutas:ehhee... Miski punt autosid (Motikad kastides ja kärudes) stardivad 28.05 ~8-8.15 Pääsküla statoilist - sauga poole....
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kahju nendest vendadest kes näitasid gondlile asfaldit.
Ühel vennal läks siis asi eriti persse...kõik tsiklil puruks.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Nägu ainult sellest päikesest, mis meile anti, põlenud.
Ilmataadile suur tänu. Samasuur tänu korraldajatele kah.

IMO väga lahe on seejuures see, et ka need kellel litsentsi ei ole ja suht algajad(mina sealhulgas) said omavahel rajal ajapeale sõita.
Algajate hulgas oli minu silmis suurüllataja Päärn, kes oma gsx 750 -ga enamusele (ka yks uus CBR 1000 RR

Sõitjate seas oli kõva tegija Nigga, ei saanud aru miks ta hommikul algajatega koos sõitis

Kahju nendest kes kylje maha panid ...
Igatahes sain mitmele sõiduveale jälile ja suve lõpuks tahaks nii 3-4 sek ringil kiirem olla. Selleks tuleb korralikult rehvi kulutada ja Aravete v Rapla rada külastada.
Nii kuu või 2 pärast võiks jälle mingi sarnast toimuda.

TÄNUD KORRALDAJATELE JA VÕISTLEJATELE !!!
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Sai Idasõõrilt laupäeva õhtul vaikselt minema hiilitud ja sellel nädalavahetusel ka Pärnu rinka üritusel käidud. Meeleolu on ääretult hea - mõlemalt ürituselt, ilm oli ka super. Korraldajad küsisid Pärnus, et kas selliste ürituste vastu oleks ka tulevikus huvi, minu vastus: KINDLASTI ON!
Üritusest. Minule isiklikult meeldis, mis oleks võinud olla, on kurvisõidu teoreetiline koolitus, kasvõi paremate sõitjate enda kogemuse jagamine.
Järgmine asi, algul peaks meelde tuletama, et algajad on ikkagi ALGAJAD ja ei maksa kohe esimestel ringidel viimast võtta, et ühesõnaga algul peaks rahulikumalt sõitma, ja mitte kõigil pe***s istuma. Aga ok, algajad peaksid seda ise ka jagama...
Mis mina sellest õppisin oli pidurdamine suurel kiirusel. Minu kiirus näidiku järgi sellel rajal oli maksimaalselt 180 km tunnis. Mina olin nii kiirel rajal mootorrattaga esimest korda, Tabasalu kardirada ei ole selle raja kõrval rada. Minu jaoks oli 180 km/h suur kiirus, ja õppida selliselt kiiruselt pidurdama oli tõesti hea kogemus. Mõni võib ju mõelda, et mis see siis on 180-lt pidurdada, aga point on selles et et eRRi vendade eest ei põgene F-i mees mitte kuskil mujal, kui kurvides, ühesõnaga pidurda võimalikult hilja ja vähe!
Ma tõesti väga tänan sellise ürituse korraldajaid, ütleme nii, et inimene tänavalt sai ka proovida end ringrajal! Ootan huviga järgmist TRAMM66-e ja ta meeskonna korraldatavat üritust.
Lisaks oli meeldiv tutvuda stonefree ja manager-ga, tervitused teile ja teistele sõitjatele.
Kui võimalik, ootaks korraldajatelt veel ametlikke tulemusi. Kui võimlik pange kuhugi üles, enda parim ringi aeg oli vist 46, 159 sek, sellega 1200-ste algajate klassis 5. koht, numbri all 5 kusjuures.

OT: Raigo, mulle meeldib ka, et mõni R1 ja CBR-i vend jäi selja taha

-
Ei oleks oodanudki, et kähkonen ja muud tegelased kohale ronisid. Minu jaoks lõppes üritus suht kähku, teise trenni ajal keerasin tagaotsa alt ära...oma arust soojendasin rehvi:P Lasin ilmselt pöörded liiga alla ja keset kerget paremkurvi tuli jõud äkitselt taha(pöörded tõusid kõrgemale), pill tuleb karjumas hoida ikka, või siis vähe ettevaatlikum gaasiga olla. Ilm oli muidugi külm ka. Praegu valutan siin kätt.
Mehed kes te sõidate gore-texiga, kuigi üritus on omal vastutusel jne. Gore tex ei kaitse teid kiirusel 180km/h, kui peaksite näiteks pidurdusel esiotsa alt ära laskma.
Nii,et põhiline asi...kiirabi kohapeal võiks olemas olla ja gore tex ei ole väga sobilik ringraja jaoks. Väiksemaid viperusi oli aga küll korraldajad saavad neist ise aru

-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kõik harrastajad ringrajale.
Tekkis selline küsimus, kas tulevikus ei oleks võimalik üritusse lülitada ka idapäritoluga rataste klassi, sest need praegusesse rivisse ei kõlba, kuna kõigi näitajate poolest jäävad ida rattad teistele jalgu aga arvan, et paljud selliste rataste omanikud tahaksid ka omavahel rinda pista.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.