Hukkunud rattur 28.07.2007

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Hukkunud rattur 28.07.2007

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Täna üsna hiljuti (12:15-12:30 paiku) toimus õnnetus Paldiski maanteel Hüürust netuke edasi autolammutuse juures ristmikul. Mina nägin maas Yamaha R6 numbriga 36RO (kas keegi teab selle omanikku?), õde, kes minust 15min varem sealt mööda sõitis, nägi ka ratturit ennast, kes enam tsikli selga ei istu. Mina nägin piloodist ainult vastusõitvat reanimobiili, millel ei olnud kuhugi kiiret.

Kes nüüd kellele ette sõitis, seda ma ei oska öelda, aga kokkupõrkejäljed sõiduauto juhiuksel andsid mõista, et tsikkel juba enne kokkupõrget pidurdamisel külje ette ja tõenäoliselt ka maha oli pannud.

Kaasas olnud fotoaparaadi patareid näitasid mulle aga kohe sisselülitamisel trääsa, nii et aparaatide vigastustest sain teha ainult mälupildi.

Igal juhul jõudu ratturile parematel jahimaadel...
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Punane R6 oli?
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Yerba kirjutas:
Punane R6 oli?

Puna-valge, jah.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Nime kah keegi teab?
Kahju :(
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Krt, kohal viibinud päästemeeskonna vanem vannub, et sinine ratas oli...? Ta kahjuks pole rattur, seega jäi ta margi ka võlgu...
P.S. Meeskond kambakesi arvas, et oli ikka Yamaha. Kuna otseselt päästetöödega ei tegeletud, siis isikuga jäi tegelema ainult politsei ja päästjad andmeid ei kogunud.
Viimati muutis pritsu, 28 Juul 2007, 16:49, muudetud 1 kord kokku.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Kas isik on tuvastatud?
pritsu kirjutas:
Krt, kohal viibinud päästemeeskonna vanem vannub, et sinine ratas oli...? Ta kahjuks pole rattur, seega jäi ta margi ka võlgu...
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

puna valge R6, saba valge, must carbon pütt koos punase sildiga.

sinine golf oli tulnud vääna-posti tee pealt, ratas tallinna poolt keila poole peateel.
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

TransAlp '02

srad

Lugemata postitus Postitas srad »

Hukkunud on väga hea inimene, parim sõber, koolikaaslane, töökaaslane, haritud, tark, sõbralik ja maailma heasüdamlikum inimene...
Puhka rahus Maarif
sügav kaastunne elukaaslasele, lapsele, emale ja lähestele...
RIP

Mihkel

Manfeld

Lugemata postitus Postitas Manfeld »

Ride In Peace :!:
Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

jep, Ride In Peace...
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ajakirjanikud on ka juba ekspertideks hakanud? "kihutas otsa"....
suhtumine on ette programmeeritud.

Pehmet mulda.
Suzuki GSX 750 Inazuma

kris-poiss

Lugemata postitus Postitas kris-poiss »

R.I.P

yhuubert

Lugemata postitus Postitas yhuubert »

Keegi on ka õnnetusejärgsed fotod nüüd üles pannud http://www.rahvafoto.ee/
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

No kuulge daamid ja härrad! Pole ilus siinseid mõtteid copy-paste'iga online ajakirjanduse kommentaariumitesse tõsta.
Suzuki GSX 750 Inazuma

NightRider

R.I.P.

Lugemata postitus Postitas NightRider »

R.I.P.
Kasutaja avatar

argoa
Tsikkel: V-Strom
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas argoa »

R.I.P

Pilte vaadates, tundub, et rattur jäi tsikli ja auto vahele. Lohisedes ei saanud tsiklist eemale vast?
Oi, kahju kahju noorest inimesest...
Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Kasutaja avatar

Dillinger

Lugemata postitus Postitas Dillinger »

Minu arust on eriti fukin nõme et need pildid on hinnaga seal väljas. 50 EEK u kellegi elu pildi eest?

ja aru ma ei saa mille järgi välja loetakse et jäi kuhugi vahele? Nendelt piltidelt? Tulge koju.
Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

ride in peace.
olen samas kohas see aasta juba kaks korda olnud suhteliselt ohtlikes olukordades (tarkpeadele ette öelduna, rattaks on yamaha custom, mitte bike - toim.), kus lihtsalt keeratakse ette.
esimene kord kui olin napilt pääsenud paugust, sõites kiirusel 80 km/h teepeenrale ja seal kraavi ning kruusa vahel trikke tehes ka püsti jäänud ja ettesõitnud golfist möödunud (mis hakkas venima kiirusel 50 km/h), siis lihtsalt pidasin onu kinni ja küsisin: MISMÕTTES??? vastuseks tuli, et "tulin just naisega surnuaiast ja olin mõttes, ma ei näinud, kuulasin raadiot, vaatasin teisele poole ja keerasin. aga sa ju pihta ei saanud ja kraavi ka ei sõitnud. et pole viga midagi ju?".
teine kord vastati kohe, et "tsiklimehed saavad ju igalt poolt läbi ning kui ei saa, siis on nende oma viga".
mõlemil juhul helistasin igaks juhuks politseisse ja andsin nende liikumissuuna ja reg. nr. et võimalusel saadaks kontrollida, mis kurat seal rooli taga toimub.
teisel juhul oli ka kange himu midagi katki teha aga mõistus tuli koju õigel ajal.

yamaha15

Lugemata postitus Postitas yamaha15 »

R.I.P
sügav kaastunne lähedastele
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Credo kirjutas:
ride in peace.
olen samas kohas see aasta juba kaks korda olnud suhteliselt ohtlikes olukordades (tarkpeadele ette öelduna, rattaks on yamaha custom, mitte bike - toim.), kus lihtsalt keeratakse ette.
esimene kord kui olin napilt pääsenud paugust, sõites kiirusel 80 km/h teepeenrale ja seal kraavi ning kruusa vahel trikke tehes ka püsti jäänud ja ettesõitnud golfist möödunud (mis hakkas venima kiirusel 50 km/h), siis lihtsalt pidasin onu kinni ja küsisin: MISMÕTTES??? vastuseks tuli, et "tulin just naisega surnuaiast ja olin mõttes, ma ei näinud, kuulasin raadiot, vaatasin teisele poole ja keerasin. aga sa ju pihta ei saanud ja kraavi ka ei sõitnud. et pole viga midagi ju?".
teine kord vastati kohe, et "tsiklimehed saavad ju igalt poolt läbi ning kui ei saa, siis on nende oma viga".
mõlemil juhul helistasin igaks juhuks politseisse ja andsin nende liikumissuuna ja reg. nr. et võimalusel saadaks kontrollida, mis kurat seal rooli taga toimub.
teisel juhul oli ka kange himu midagi katki teha aga mõistus tuli koju õigel ajal.
Selline jutt teeb kõhedaks...
Just enjoy ... nothing less, nothing more

salomon

Lugemata postitus Postitas salomon »

Väga kahetsusväärne sündmus. Sügav kaastunne omaksetele kogu Galaxy masinameeskonna poolt.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Üks minu arust hea kommentaar Postimehest, natukenegi vastukaaluks üldisele tsiklimeeste mahategemisele:
"Kui hukkub inimene,on see väga kurb,on see siis hooletus või ohutunde puudumine. BMV,REKKA,VANAMEES,TSIKKEL,KOLLANE AUTO,LAPS,RASE NAINE - no milleks üldistada,hukkus inimene ja las politsei teeb nüüd oma tööd.
Arvatavasti meie kliimas ei ole tsiklimehi,vaid on autojuhid,kes harrastavad aeg-ajalt tsiklisõitu."
RIP
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Rigo
Tsikkel: Intruder 1500LC,HD

Lugemata postitus Postitas Rigo »

Kaasatunne omastele R/L Galaxy tsiklimeeste poolt.
Kasutaja avatar

Velkus

Lugemata postitus Postitas Velkus »

Juhtusin ka eile sündmuskohalt mööda sõitma ja seda koledust näha. Minule küll paistis et tsiklimees oleks just kui hakanud sooritama vasakpööret tallinna poole ja auto sõitis paldiski, aga kuna nägin kõike vilksamisi, siis sain asjast valesti aru. Eriti õudse tunde tekitas kilega kaetud ratturi nägemine tee ääres.
Sügav kaastunne lähedastele!

annelik

Lugemata postitus Postitas annelik »

:cry: hull lugu....
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

R.I.P

Kui ei eksi, siis ka kasutaja N tegi sattus samal ristmikul samasugusesse olukorda ja tegi raske avarii. Olen ise ka seda ristmikku ületanud, kuid ei näe sellel ristmikul midagi ohtlikku, mis võiks autojuhti vaatevälja segada. Mis küll võiks olla selliste koledate õnnetuste põhjuseks?
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee

tiger

Lugemata postitus Postitas tiger »

Sügav kaastunne omakestele!
Sellised sagenevad õnnetused muudavad kohe kurvaks ja panevad sügavalt mõtlema ja ka tekitavad hirmu minus. Võiks tulevikus ikka olla nii, et autode kui ka tsiklite jaoks jagub teed ja need jubedad numbrid hakkavad kahanema. Lootma peab.
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Eelkõige kaastunne hukkunu omastele.
Olgu tal paremad teed rataste all seal...

Läbisin eilse päeva jooksul ca. 400km oma tsikli seljas. Olen põhimõtteline kiiruse ületaja. Ja seda just nimelt tsikli seljas. Sõidan kiirusega 110-130km/h. Ja kavatsen sedasi ka jätkata. MIKS? Sest sõites eile Rakverest Jõgevale sattusin kokku uute tuttavatega tsikli seljas ja otsustasime selle vahemaa läbida koos kruiisides. Viisakusest teise mehe vastu, sõitsin tema tempoga, mis jäi täpselt lubatud piiridesse. JA MIS TOIMUS? Ma kogesin selle 74km jooksul rohkem surmahirmu, kui oma tavapärasel sõidul, sest hetkega olin muutunud autojuhtide jaoks täiesti tühjaks kohaks maanteel. Möödasõidud pimedates kurvides on ju minu arvates ikka täiesti mõistusevastane. Ja seda mitte üks kord vaid korduvalt ja mitte isegi üksikute autode kaupa, vaid lausa kolonnides. Mis juhtub, kui sellest pimedast kurvist tuleb vastu teine sarnane juhmakas. Kindel on, et mind rammitakse kiirelt kraavi ja, jah, mul ei ole ümber plekk kuubikut ning kaitsvat turvavööd.

SAMAS. Mitte mingil juhul ei õigusta ma mehi kes lendavad ringi mööda teid 200km/h ja seda nii auto kui tsikliga. Konkreetse õnnetuse asjaoludega sooviks aga tutvuda peale politsei uurimise lõppu.

:nono:
ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Puhka rahus Maarif...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”