Reede õhtu õnnetus:(
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Reede õhtu õnnetus:(
Reedel siis juhtus tiskres suur õnnetus kaks poisi m6tlesid tiskre sirgel teel kiirendada yhel oli derbi 50 ja teisel aprilia 50 dietech nad s6itsid umbes 80km/h ja vastu tuli rula s6itja talle karjuti et tule eest aga tai kuulnud siis derbiga vend s6itis rulatajast m66da ja aprilia vend proovis kah m66da s6ita aga l2ks lenksuga ja peegliga vastu ja tal polnud kiivrit peas, n2gu oli verine ja igaltpool katkine ja sai peap6rutuse aga rulatajaga juhtus suurem 6nnetus tai m2leta midagi 6nnetusest ja on kaelaga probleem ja kopsudega kuna kiirus oli suur (80km/h) m6lemale poistele tuli kiirabi j2rgi ja viis mustam2e lastehaiglasse m6lemad poisid kes s6itsid olid 13 aastased ja lube muidugist neil polnud...
M6lemad olid mu s6brad
apriliaga vend ehk martin mu vana klassivend
ja rulas6itja Jaan mu hea s6ber just r22kisin taga 15min enne 6nnetust
...
M6lemad olid mu s6brad

ja rulas6itja Jaan mu hea s6ber just r22kisin taga 15min enne 6nnetust

Kui tahavad kiirendada siis võiks ikka vastavad kohad valida, kus kiirendada. Rolleriga 80-ga sõites võid karjuda kyll et tule eest aga seda ei pruugi teine kuuldagi.
Viimati muutis hellish, 08 Okt 2005, 12:01, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Pärnus eelminenädal sõitis Cpi Hussarile ette rullnokk oma bemmiga...Cpi kiirus oli ming 80-90 vahel, 2 inimest oli peal..mõlemad 14, lube polnud jne. Poistel jalaluud täiesti sodid, kaelaga probleemid, selgroog ühel katki, kopsudes ühel veri, juht oli koomas kah........Ja rollerist ma parem ei hakka rääkima..see sarnanes autoromulas kokkupressitud autoga...
Selline asi paneb mõtlema, kas tõesti on vaja riskida oma eluga sõites mingi rolleriga millel puudub igasugune turvalisus 80-90km/h linnas...
Selline asi paneb mõtlema, kas tõesti on vaja riskida oma eluga sõites mingi rolleriga millel puudub igasugune turvalisus 80-90km/h linnas...
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
Mul endal juhtus muide eile õnnetus.
Sõitsime paari tüübiga ringi, päike oli vastu, üks siis kellel oli pocket bike esimest päeva ja millel polnud tagatuld jäi lihtsalt seisma tee peal ja kuna mulle oli päike vastu ja ma aru ei saanud et ta seisma jäi sest ta enne lisas just kiirust, sõitsin talle tagant sisse.
libisesin umbes 10 meetrit mööda asfalti külg maas. Tulemuseks olid valutavad liigesed ja rolleril oli esi gondlis suur auk nii et võis rollerist läbi näha. Veel oli alumine gondel omadega läbi, kinnitus kohad kõik puru. Täna siis hakkan lappima
põnevust lisab veel see, et sain eile ostja, kuid mida ma nüüd veel teen
Sõitsime paari tüübiga ringi, päike oli vastu, üks siis kellel oli pocket bike esimest päeva ja millel polnud tagatuld jäi lihtsalt seisma tee peal ja kuna mulle oli päike vastu ja ma aru ei saanud et ta seisma jäi sest ta enne lisas just kiirust, sõitsin talle tagant sisse.

libisesin umbes 10 meetrit mööda asfalti külg maas. Tulemuseks olid valutavad liigesed ja rolleril oli esi gondlis suur auk nii et võis rollerist läbi näha. Veel oli alumine gondel omadega läbi, kinnitus kohad kõik puru. Täna siis hakkan lappima

-
Teema algataja
-
Re: Reede õhtu õnnetus:(
aerox001 kirjutas:Reedel siis juhtus tiskres suur õnnetus kaks poisi m6tlesid tiskre sirgel teel kiirendada yhel oli derbi 50 ja teisel aprilia 50 dietech nad s6itsid umbes 80km/h ja vastu tuli rula s6itja talle karjuti et tule eest aga tai kuulnud siis derbiga vend s6itis rulatajast m66da ja aprilia vend proovis kah m66da s6ita aga l2ks lenksuga ja peegliga vastu ja tal polnud kiivrit peas, n2gu oli verine ja igaltpool katkine ja sai peap6rutuse aga rulatajaga juhtus suurem 6nnetus tai m2leta midagi 6nnetusest ja on kaelaga probleem ja kopsudega kuna kiirus oli suur (80km/h) m6lemale poistele tuli kiirabi j2rgi ja viis mustam2e lastehaiglasse m6lemad poisid kes s6itsid olid 13 aastased ja lube muidugist neil polnud...
M6lemad olid mu s6bradapriliaga vend ehk martin mu vana klassivend
ja rulas6itja Jaan mu hea s6ber just r22kisin taga 15min enne 6nnetust...
Need kaks poissi on minumeelest kolmekordsed idioodid
1) Ise on kolmeteist aastased ja sõidavad rolleritega
2) Nad ei kanna kiivreid ja sõidavad 80 km/h
3) Nad pole kuulnud et rolleriga üle 45 km/h ei või sõita
No palun tulge mõistusele kõik kolmeteistaastasd ja oodake veel kuni saate neliteist ningi siis teheke load ja ALLES siis hakake mõtlema rollerite peale
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
cpi võttis 2kesi sisse 80-90?:Syammu kirjutas:Pärnus eelminenädal sõitis Cpi Hussarile ette rullnokk oma bemmiga...Cpi kiirus oli ming 80-90 vahel, 2 inimest oli peal..mõlemad 14, lube polnud jne. Poistel jalaluud täiesti sodid, kaelaga probleemid, selgroog ühel katki, kopsudes ühel veri, juht oli koomas kah........Ja rollerist ma parem ei hakka rääkima..see sarnanes autoromulas kokkupressitud autoga...
seega üksi mingi 90-100+?
-
Teema algataja
Ise oleks ka paar nädalat tagasi mõnusa paugu pannud. Pea teel sõites ca. 50'nega keeras kõrval teelt lambist üks auto mulle risti ette ja jäi keset teed seisma. Pidurid ei suutnud peata rollerit (kahekesi peal jne.) kuid viimasel hetkel keersin paremale ja möödusin autost ca. 20 cm kauguselt. Päris haige tunne oli.
Aina paremax läheb varsti laibad ka :S:S:S ,kas sellist eestit me lootsimegi rollerdajatega 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
Pocketil oli tuli, aga sa sõitsid selle küljest ära juuDasbOOt kirjutas:Mul endal juhtus muide eile õnnetus.
Sõitsime paari tüübiga ringi, päike oli vastu, üks siis kellel oli pocket bike esimest päeva ja millel polnud tagatuld jäi lihtsalt seisma tee peal ja kuna mulle oli päike vastu ja ma aru ei saanud et ta seisma jäi sest ta enne lisas just kiirust, sõitsin talle tagant sisse.![]()

-
Teema algataja
cpi võttis 2kesi sisse 80-90?:Syammu kirjutas:
seega üksi mingi 90-100+?[/quote]
Jah..räägitakse, et seal pidi vähe võimsam mootor peal olevat..70cm3-100cm3.[/quote]
Tere
Räägitakse jah, et tegemist isegi 125ccm ja kiirus mõndadel andmetel 100 km/h. Mainimata vist jäi see, et nad sõitsid politseilt eest ära. Eelnevat teksti olen kuulnud ainult teistelt, nii et ärge jalage näkku lööge kui mõni fakt ei pea paika.
Mm.. Mu arust see rulavend oli suht möks,kuna miks ta läks üle tee ilma vaatamata(ei kuule ega näe)
Ok, need rollerivennad tegid ka väga valesti(ma ei tea täpset olukorda, äkki niisama tegid oma kodu juures kiirendust, ka mina ei pane siis kiivrit pähe kui ma kodu juures sõidan), kuid ei ole mõtet kohe kiruma hakata.. Minu jaoks jääb süüdlaseks see rulavend..
Igatahes, kiiret paranemist rolleristile..

Tavaliselt kui politsei eest ära hakatakse põgenema, siis lõppeb sõit hunnikus... MUl oli siin kodu juures üks juhtum, kui baigi vend hakkas politsei eest põgenema (260km/h) ja kustutas veel tuled ka ära ning hakkas ristmikult ära pöörama ja pani vastu ristmikul olevat saart... Bike oli juppideks ja mees lendas 30-40 m eemale kraavi(rangluu murdus;D kusjuures ma olin ise seal samas)Mikulaine kirjutas:Tere
Räägitakse jah, et tegemist isegi 125ccm ja kiirus mõndadel andmetel 100 km/h. Mainimata vist jäi see, et nad sõitsid politseilt eest ära. Eelnevat teksti olen kuulnud ainult teistelt, nii et ärge jalage näkku lööge kui mõni fakt ei pea paika.
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

Ega kohust ei saagi mõista! Üks loll, et ei vaadanud ega midagi ei liigu ja teine loll, et kihutavad seal kus on inimesed. Mõlemad süüdi ja usun, et mõlemad tegid omad järeldused, aga politsei eest ära sõit on tulutu, sest tsikliga on suurem oht laksu lasta kui autoga, olen kuulnud, et tsikli vennad saavad põgenema ka tänu sellele, et sõidavad kuhugi metsa rajale vms.Hyper kirjutas:Mm.. Mu arust see rulavend oli suht möks,kuna miks ta läks üle tee ilma vaatamata(ei kuule ega näe)Ok, need rollerivennad tegid ka väga valesti(ma ei tea täpset olukorda, äkki niisama tegid oma kodu juures kiirendust, ka mina ei pane siis kiivrit pähe kui ma kodu juures sõidan), kuid ei ole mõtet kohe kiruma hakata.. Minu jaoks jääb süüdlaseks see rulavend..
Igatahes, kiiret paranemist rolleristile..
Tavaliselt kui politsei eest ära hakatakse põgenema, siis lõppeb sõit hunnikus... MUl oli siin kodu juures üks juhtum, kui baigi vend hakkas politsei eest põgenema (260km/h) ja kustutas veel tuled ka ära ning hakkas ristmikult ära pöörama ja pani vastu ristmikul olevat saart... Bike oli juppideks ja mees lendas 30-40 m eemale kraavi(rangluu murdus;D kusjuures ma olin ise seal samas)Mikulaine kirjutas:Tere
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
kahju sellest rulavennast ...vms
Ja loodan ,et politsei karistab korralikult seda rolleriga sõitjat
Ja loodan ,et politsei karistab korralikult seda rolleriga sõitjat

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Triip, ära näe vaeva! See on tuuleveskitega võitlemine. Heal juhul saadetakse sind kuskile ilusasse kohtaTriip kirjutas:Eesti keeles kirjutatakse "baigivend" ja "sealsamas". Emakeel longab?Hyper kirjutas:kui baigi vend hakkas .....0-40 m eemale kraavi(rangluu murdus;D kusjuures ma olin ise seal samas)

Ilusates kohtades käin ma alati hea meelegaholma kirjutas:Triip, ära näe vaeva! See on tuuleveskitega võitlemine. Heal juhul saadetakse sind kuskile ilusasse kohtaTriip kirjutas:Eesti keeles kirjutatakse "baigivend" ja "sealsamas". Emakeel longab?Hyper kirjutas:kui baigi vend hakkas .....0-40 m eemale kraavi(rangluu murdus;D kusjuures ma olin ise seal samas)

-
- Tänatud: 1 kord
Kui ma 1992 aastal endale Stella hankisin, sai ikka omajagu hullu pandud, praegu küll mõtlen, et mida kuradit, mis mul mõttes oli. Tavaline hullus oli peateele väljasõitmine põhjagaasiga, nimetasime seda tundekateks, no et kas tuleb kedagi või ei tule....... tundevärk. Õnneks ei tulnud ja olen siiani elus.
Tol ajal kütsime kõik kiivriteta ringi, kiivriga mopo-venna naersid kõik välja. No ja matse sai ikka selliseid pandud, et hoia ja keela. Ma ei saa aru kuidas pea kunagi viga ei saand,,,ju siis joppas.
Ja ega need lollused seepärast veel ei lõpend!
Eriti punk oli tol ajal selline variant, et tuled paraja hooga, paned vaba käigu, lülitad mootori välja ja siis karjud eesolevale inimesele möödasõites mindagi kõrva...raisk kuidas ehmatasid..No täielik idiootsus meie poolt muidugi.
Sõbra Jafiga sõitsime tavaliselt kolmekesi, ekstreemjuhtudel ka neljakesii. Kui Jawaga Võsule peole mindi pandi kiivrid ka pähe. Ühekorra sai kamraad jaffi kolmekesi peal olles isegi tagarattasse (kohapealt läks siduriga). Vot sellised lood siis üheksakümnendate alguses.
Aga lõpetuseks soovitan sellise sitaga mitte tegeleda - Pole palju vaja, et oma edaspidine elu täielikult tuksi keerata. Lendad 80 km/h linnas, sõber peal, keerab keegi sulle ette ja sõber jääb näiteks eluks ajaks ratastooli. Tulemus on see, et sa pead kogu seda koormat siis endaga elu lõpuni kaasas kandma, parem mõelge enne sada korda kas ikka tasub riskida. Kuigi ma tean, et mu soovitusest on enamusel suht savi, meenutan, et meil on üks LAHE elu elada ja seda katkisena, ratastoolis, on väga kurb teha.
Rockenroll!
Martinez
Tol ajal kütsime kõik kiivriteta ringi, kiivriga mopo-venna naersid kõik välja. No ja matse sai ikka selliseid pandud, et hoia ja keela. Ma ei saa aru kuidas pea kunagi viga ei saand,,,ju siis joppas.
Ja ega need lollused seepärast veel ei lõpend!
Eriti punk oli tol ajal selline variant, et tuled paraja hooga, paned vaba käigu, lülitad mootori välja ja siis karjud eesolevale inimesele möödasõites mindagi kõrva...raisk kuidas ehmatasid..No täielik idiootsus meie poolt muidugi.
Sõbra Jafiga sõitsime tavaliselt kolmekesi, ekstreemjuhtudel ka neljakesii. Kui Jawaga Võsule peole mindi pandi kiivrid ka pähe. Ühekorra sai kamraad jaffi kolmekesi peal olles isegi tagarattasse (kohapealt läks siduriga). Vot sellised lood siis üheksakümnendate alguses.
Aga lõpetuseks soovitan sellise sitaga mitte tegeleda - Pole palju vaja, et oma edaspidine elu täielikult tuksi keerata. Lendad 80 km/h linnas, sõber peal, keerab keegi sulle ette ja sõber jääb näiteks eluks ajaks ratastooli. Tulemus on see, et sa pead kogu seda koormat siis endaga elu lõpuni kaasas kandma, parem mõelge enne sada korda kas ikka tasub riskida. Kuigi ma tean, et mu soovitusest on enamusel suht savi, meenutan, et meil on üks LAHE elu elada ja seda katkisena, ratastoolis, on väga kurb teha.
Rockenroll!
Martinez
Bakuhatsu! Bosozoku!
no ma ei saa aru
yks asi on sõita kuskil linnas 80-90km/h ja kuskil linnnast väljas ,mina igal juhul küll enam linnas nii kiiresti ei sõida algul kui rollu sain siis jah aga nyyd vahest aint ja siis kah linnast väljas. Ja kurat küll ole siis 13 sõida aga mitte ilma kiivrita olgu siis kas või mingi muna koor peas. Ja ma ei saa aru miks on vaja osta endale mingi roller mis läheb 90 välja kui ise ei oska sõitagi ja oled veel nii noor. Enne kuis a 14 pole siis ära sõida kiiremini kui 50 sest sealt maalt hakkavad kogemused tulema. Aga nagu ma näen et teil tuli vaid halbu kogemusi ja ma arvan et mõni ei istu nüüdsest üldse rolleri selga, mõtle enne kui midagi teed!!!
Yamaha Neo's