YZF-R6 vs CBR 600 RR
Moderaator: Moded
YZF-R6 vs CBR 600 RR
oskab keegi nõu anda kumb oleks kasulikum valik või on keegi otseselt vastavate mudelitega kursis ja oskab mõned halvad ja head küljed välja tuua
honda:
http://www.bikeworld.ee/index.php?secti ... ductID=441
yamaha:
http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... uct_id=367
Uuendused uuel YZF-R6-el:
- Sportsidur
- Suurem võimsus (135hj @ 14500rpm)
- Võimas väändemoment ja veel madalamatel pööretel (69,1Nm @ 11 000rpm)
- Elektrooniliselt kontrollitav gaas ja sissepritse
hondal on uus mudel tulemas järgmiseks hooajaks, kas yamaha tegi nüüd oma "suurema" muudatuse või on neil miskit 09 tulemas samuti? ehk pikemas perspektiivis võiks see mingid rolli mängida
theres' a child in all of us, mine just likes to go fast
Suzumen kirjutas:Ja ja. Siis on tal veel sportpidur, sportiste, sporteeblid, sport jalaraud jne. Kuid neid lisasid Yamahal ei ole
![]()
Muidugi, Yamaha pole ju sportratas
See Yamu turundustekst kõlab väga seda moodi, nagu mingis Auto24 kuulutuses, kus lisavarustuse alla käis ka istmepolster ![]()
-
motoratsutaja
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: YZF-R6 vs CBR 600 RR
1. Mis asi on "sportsidur"?
Allikas: http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... uct_id=367
Sidur: sportsidur (libisev)
Võrratu konstruksioon, amordid, pidurid, stabiilne jne. Honda on lihtsalt kiire. Honda on selle aasta parim 600 superbike.
Misasi on võrratu ? Kas oled ka R6-ga võrrelnud hondat (ma ei mõtle silmaga poes) ? Kas R6 on ebastabiilne, sita konstruktsiooniga, amortideta ja trummelpiduritega ![]()
-
pesukaru
pesukaru kirjutas:Super-sport motikal sport sidur ? Ok kui oleks tehn. andmetesse kirjutatud libisev sidur poleks paljud asjast aru saanud kes asjaga kursis pole ja mis sa sellist nässakat ostad kui sidur libiseb
nad mõtlevad seal sportsiduri all libisevat sidurit... mis aga imelik on, et see ju 2006 ja 2007 rattal täiesti peal olemas. ... kuigi Velt kirjutab oma lehel, et nüüd on "täielikult libisev sidur" enne oli siis vähem... ju siis mingi vahe ikka on. ... kusjuures uus on ka 9kg raskem
ja tõesti Suzumen räägib õigust. Yamu on hea, kuid Honda on rinkal parem. vahe on marginaalne aga võistlusolukorras määrav.
Loodetavasti Madis mulle see aasta Hondaga ringiga tegema ei hakka...
muidu on minu R6 kiirelt müügis kah.
Ghost kirjutas:Kas oled ka R6-ga võrrelnud hondat (ma ei mõtle silmaga poes) ?
MUHHAHAAAA.... no comments.
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ja yamaha on täielik jama ning lihtsalt kohutavalt s*tt tsikkel ....?
aga kui me oleks võrrelnud suzukit ja hondat ?
Kumb oleks siis need kõik kiidu sõnad saanud
?
Suzumen kirjutas:Honda
Võrratu konstruksioon, amordid, pidurid, stabiilne jne. Honda on lihtsalt kiire. Honda on selle aasta parim 600 superbike.
Aga kiire küsimus...mis on parim 1000ccm superbike ..see aasta
?
-
harrastaja
manager2 kirjutas:nad mõtlevad seal sportsiduri all libisevat sidurit... mis aga imelik on, et see ju 2006 ja 2007 rattal täiesti peal olemas. ... kuigi Velt kirjutab oma lehel, et nüüd on "täielikult libisev sidur" enne oli siis vähem... ju siis mingi vahe ikka on.
minuarust see 2006 ja 2007 R6 libisev sidur päris õige asi ei olnud. olen võrdluseks proovinud "õige" siduriga tead-küll-kelle hondat ja hoopis teine tunne oli.
teemal R6 vs CBR600 on siin foorumis kõvasti arutelu olnud, kannatab otsingut kasutada.
KX250F '14
-
Karupoeg puhh
Olen sõitnud mõlemaga. Tänavale valiks R6, kuna see on lihtsalt ilusam. Honda on suht koleda välimusega minuarust
....aga kurat ringrajal sellega mulle sõita meeldib. Tal pole küll nii palju pöördeid kui R6-el, kuid väänet on juba madalalt. Kurvis on kuidagi stabiilsem kui R6...hoiab hästi joont. Ma ei teagi täpselt millest see tuleneb. Pidurid on ka väga head... pisut paremad kui R6-el(vähemalt paremad kui 2006a. mudelil).
Aga samas kindlasti ei saa väita, et R6 puhas jama on. Tegemist on ikkagi väga tegija pilliga. Tahaks veel 2008a. mudelit ka proovida...seal vist raam ka teine? Ja tõesti minuarust võiks 06 mudelil sidur vähe rohkem libiseda. Tegelt peaks seda originaal sidurit kuidagi seadistada ka saama...yamul isegi selle jaoks mingi komplekt olemas aga proovi seda kuskilt kätte saada.
harrastaja kirjutas:olen võrdluseks proovinud "õige" siduriga tead-küll-kelle hondat ja hoopis teine tunne oli.
teemal R6 vs CBR600 on siin foorumis kõvasti arutelu olnud, kannatab otsingut kasutada.
hehe... seda tead-küll-kelle hondat proovisin ka ise ... eks suurelt sellest mul see hea mulje ongi. eriti just kurvi sisse minnes oli teine tunne võrreldes R6-ga.
Supersport selle aasta tulemused räägivad ka pisut enda eest:
esimesel etapil R6 küll võitis, kuid seal juhtus nii mõndagi... ja esikümnes oli 2 yamut ning 6 Hondat
teise etapi pani Honda kinni ja esikümnesse mahtus jällegi 2 Yamut ja nüüd juba 7 Hondat.
seejuures osales üldse 35 võistleja hulgast lausa 22 Hondaga, mis on kindel näitaja selle ala tippude eelistuse kaldumisest Honda kasuks.
aga kui tavakasutusest rääkida siis on ikka maitseasi. ja igapäeva kasutamiseks on lisaks sõiduomadustele ka muidu kasutusmugavus ja miks ka mitte välimus oluline. ja minu maitse ütleb, et R6 on ikka sigasexy massin küll. honda on selline igavavõitu.
kuna mõlema ratta puhul on tegelikult tegemist väga hea asjaga, siis määravaks saavad enamjaolt ikka isiklikud eelistused.
-
tramm66
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
R6 vs CBR600 - alustuseks ilusat kevadet kõigile ja siis... Läbi aegade on Honda tuntud, kui kõva, ning vastupidav raske raud. Yamaha, kui uudismaade avastaja. Seda mõlemat ilukirjanduslikus mõistes muidugi, sest Yamu ei häbene "turuneegrijuttu" ja Honda progress käib väga aeglase sammuga... 2-3 konkurendi mudelit jääb vahesse, kus viimane oma sammukese tehtud saab. Sealjuures käib eriti närvidele just see Yamaha hämapoliitika - "seeriatootmises nüüd püss 17.000rpm shalalaa" ja nats aja pärast järgmine avaldus - "kui ei ole rahul, et üle 14.500rpm ei toimi siis ostame tagasi"... No selliste eksperimentidega peaksid välja tulema vaid top gear jt. inglise huumori kummardajad.
Isiklikult ei soovitakski neist kumbagi - vot pulli pärast
. Tegelikult ei olegi massipsühhoos mitte kuidagi tehniline argument.
Odavam ja sealjuures kiirem ratas on näiteks 98-99.a Kawasaki 600cc ja vanamoodsaim uus on siiski 98-05 Suzuki (miks viimase ratta 7 aastat ühes vahemikus? - sest selle ratta progress jäi peaaegu nii, nagu 1998.a seeriast edasiseks olema sai... täpsemalt - loorberid tulid 1997..aasta... vist teisest kvartalist ja paistab, et jätkuski neetult kauaks). Kõigile tänastele vastastele kõvad pähklid mõlemad. Väänded ja hobujõud ja muud need asjad võtame eesti keeles kokku ikka nii, et Rossi, Marko, Velt ja Veber ühte, ning dragrace, ehk veerandmiil teise patta
Teisisõnu võib Hr.Velt, ka Quinquiga sulle, sõber R6-l, põske panna. Oi jummal - kuhu ma oma jutuga jõuda tahtsingi.. ahjah - mis krdi konstants see R6-vs. CBR olema pidigi? Minuarust (ja päriselt ongi) ühed sitad mõlemad. Rataste võimekus oli teemaks - lihtne, isegi pole vaja piltidelt mingeid erinevusi leida: http://bhra.ee/index.php/page,rekordid
Keegi vana tark ütles, et ajalugu on see mis kordub.... öelge mulle ka siis kui midagi muutub (no siis ikka kui mõni Honda või Yamu tabelisse satub)
Nn. Slipper (Antihopping-Kupplung) sidurid stock-ina on nagu hiina IPhoned - on ja samas ei ole ka... 08. mudelite kohal ei tohiks sõna võtta (pole käppinud) aga samas võib suht kindlalt oletada - seni kuni transmissiooni õlitus käib kolvigrupiga ühte... on mõlemad nagu labakinnastega klaverimäng... Ducati andis oma V2 põikpäisuses alla - andku märgsidurite kummardajad ka ometi kord alla seal, kus eduks ammu seda teha vaja olnuks. Minu ideaalvirtuaalmootor on ammu valmis aga füüsiline osa sellest ei taha järele jõuda... no nagu Yamaha r6 2007 mootoriga juhtus... sai valmis aga... mul ka sai valmis aga... läheb veel aega enne kui innovatiivsed ideed füüsilisse vormi majandatud saavad
Mul sai raha otsa, mis teiste vabandus on?
-
Karupoeg puhh
Suzumen kirjutas:Minul hoopis tekkis küsimus, mis see elektrooniliselt kontrollitav gaas on?
Kas ilma trossita, nii nagu uuematel autodel (resistoriga)? Kui jah, siis unustage kogu tuunimine ära. Kõik PC, sportpütad, õhufiltrid jne. Kui aju kontrollib gaasighoovastikku ja Co-d, siis peale sellist tuunimist läheb avariireziimi ja kõik. On see Euro3 normid teil 24h/7 otsaette löödud ja kogu armastus. Kui eksin parandage.
http://www.hardracing.com/STM.htm
See elektrooniliselt kontollitav gaas ei keera kohe lutti põhja, siis kui sina seda teed, sest tsikkel jookseks lihtsalt täis muidu. Ühesõnaga sina hoiad gaasi põhjas ja segusiiber avaneb vastavalt pööretele ja vajadusele. See vist kõigil uuematel tsiklitel juba peal usun. Asi toimib ikka trossidega rullikust mootori juurde.
-
Steelrider
- Kontakt:
Kuna teema on juba piisavalt OT, siis püstitan siin järgmise küsimuse:
Nii World Superspordis kui World Superstockis pole Suzu 600 eriti näha, enamasti kuskil teises kümnes. Ka Kawasid on vähe, kuid need mõnikord sähvavad ning jõuavad ka poodiumile. Küsimus ongi, et kas Suzu on lihtsalt konkurentsivõimetu või näeb nii nigel välja, et kuna sellega naisi ei saa, siis keegi sellega sõita ei taha ![]()
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
pesukaru
-
harrastaja
Suzumen kirjutas:Korke, see et Sa R6 ostsid on sinu traagika
Teadmiseks sulle, et Korke ostis seekord tõesti väga hea ratta.
KX250F '14
-
allan777
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
mhh...ei ole sellel yamul nii häda midagist, saab sõidetud küll. ei ole küll väga teemasse, kuid ise sõidan peaaegu, et jonni pärast just vana ratta ehk siis 2006 R1-ga rinkat edasi. ja see aasta siis SB-s. ja krt, ei kavatse kohe üldse olla seal kehvik. pealegi on seal suurem osa pille siis siinsete teemaarendute kohaselt minu pillist kohe väääga palju paremad. eks näis.
minu arvates pole asi margis, vaid sõitjas. täpsemalt selles, kui hästi mees ennast sadulas tunneb- kas on häppi tsikliga. kui on siis pole vahet kah on yamu, honda, kawa, suzu v miski muu.
kärss kärnas ja maa külmas, v kuda too ütelus läksi ![]()
ja üldse, see on täiesti ilma lõputa teema siin juba...
-
harrastaja
Suzumen kirjutas:Aga võrdluseks. Otsige palun mulle üks Yamaha, mis oleks nagu esiotsas kiirendusvõistlusel(kus ratta kaal ja mootori suutlikus on esmatähtis) või siis EM ringrajal (ja jätame palun Hanno Veldi 600 Yamu välja,
)
Kiirendusest ei oska ma kaasa rääkida. Ringrajal (ka Eestis) olen näinud küll kuidas R6 ja R1 eesotsas on.
Sinu patoloogiline "suzukifetish" hakkab juba natuke nalja juba tegema ![]()
KX250F '14
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.