Politsei tabas 189 km/h kihutanud tsiklinaise
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 778
- Tsikkel: Honda CBF 1000
Politsei tabas 189 km/h kihutanud tsiklinaise
Pühapäeval tabas politsei Tartumaal noore naise, kelle juhitud mootorrattta kiiruseks mõõdeti 189 km/h.
Pühapäeval kella 20.10 ajal fikseeris liiklusepolitsei patrull Valgjärve vallas Tallinna- Tartu- Võru- Luhamaa maantee 220. kilomeetril Tartu suunas liikuva mootorratta Kawasaki kiiruseks 189 km/h, teatas Lõuna prefektuur.
Sellel teelõigul on suurim lubatud kiirus 100 km/h. 24-aastase Kärdi sõnul soovis ta sõbrale sõitu teha. Politsei koostas liiklusrikkujale väärteoprotokolli.
Kes võtab omaks
Lugesin siin teema kohta kommentaare delfis ja postimehes... Jumal, Sa näed ja Sa ei karista!?!
Valgustan vähe seda olukorda - võiks isegi öelda, et olin sündmuste keskel.
Neiu on minu elukaaslane ja selleks "tapariistaks" oli Ninja 636.
Olukord oli äärmiselt lihtne - nagu ikka jaanipäeval tulevad sõbrad külla, kes tahavad ka kahel ratttal sõitu proovida. Teadagi lubadeta vennikesi ja preilasid oma masina lenksu ei usaldata. Nii juhtuski, et sõitma pidi neiu ise. Parandaks siiski selle sõbra sõidutamise sõbranna sõidutamiseks. Tegemist ei olnud hulljulge pikaajalise kihutamisega tundmatul, kurvilisel teel (mitte, et ma tegu püüaks õigustada), vaid orienteeruvalt 1,5 km pikkusel avatud maastikul ja hea nähtavusega teel kiirendamisega ja kohese mahapidurdamisega. Kiirus fikseeriti tagant, ehk siis škoda oli pargitud oskuslikult nurga taha (põhjus võib olla selles, et sama masinaga oli eelnevalt paar kiiremat ringi tehtud, kuid radarisse ei sõidetud). Mingit tagaajamist ega eest ära sõitmist ei toimunud, politsei jõudis tsiklini, kui see oli juba ringi pööranud ning alustas tagasisõitu.
Igaühel on oma arvamus, kas tehti surmasõitu või mitte! ...vähemalt peaks see väike jutt selgitama olukorda mõistmaks juhtunut!
NB! Neiu arvates oli luuasõidu vihje hästi sõnastatud!
Edu ja päikest ja trahvivaba suve kõigile!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.