Mootorrattad vanalinnas (sissesõit ja parkimine)

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Mootorrattad vanalinnas (sissesõit ja parkimine)

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Kellel on kogemusi rattaga vanalinnas liiklemisega? Mõtlen see aasta rattaga tööl käima hakata ( Vanalinn siis) aga pole eriti kindel kuidas lugupeetavad Falck-i ja Politsei ametimehed asjale vaatavad.

Vajadus siis lisaks sissesõidule ka parkida :(
Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

Vot päevasel ajal parkimise kohta ei oska öelda, aga õhtuti Hella Hundi ees paar tundi ratast hoides ei ole probleemi mul kunagi tekkinud.

Sverre
Tänatud: 15 korda

sissesõit vanalinna

Lugemata postitus Postitas Sverre »

vanalinnas on vastavad liiklusmärgid üles pandud ja kui sa ei ela ise vanalinnas, siis teatud piirkondadesse on sissesõit mootorsõidukiga keelatud. lisatahvlitel on kellaajad kirjas, mis vahemikul see keelatud on ja muud juhendid samuti.
kui sa mendile ei meeldi, võib ta sulle kuni 3 tonni trahvi teha. mina vabandasin kenasti ja pääsesin 150 krooniga.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ma ikka salaja olen ennast sinna nihverdanud.... õhtul kohvi joomas käinud, sõbranna töötab ühes baaris keset vanalinna, no ei jäta ma reede õhtul oma ratast kuskile hollywoodi ette üksinda.

üldiselt on sama lugu tsikliga kui autogagi - liiklusmärgid
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Vanalinnas parkimise kohta öeldi politseist kunagi, et kui ratas autodele mõeldud parkimis kohta ei hõiva ja teisi liiklejaid ei sega siis parkimistasu pole tarvis maksta..... Kui selline suhteliselt vaba tõlgendus teha siis võiks ju saada ka vanalinna sisse sõita rattaga ???

kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Kameeleon kirjutas:
kui ratas autodele mõeldud parkimis kohta ei hõiva ja teisi liiklejaid ei sega siis parkimistasu pole tarvis maksta.....
See on normaalne inimlik suhtumine, aga piisab ühest egovigasest inimesest, kellel on õnnestunud ennast pagunite alla tööle saada ning lähebki jamaks lahti :!:
Mnjah... ja pärast loeme siin, et kõik pollarid on napakad ja kõik falklased on idikad :)

Mootorratas allub liikluskorrale ;) lihtsalt mõne koha pealt võiks ametimehed silma kinni pigistada. Võiks... ;)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Suures osas Euroopa riikides on selline kord et kui tsikkel ei hõiva autole mõeldud kohta (loe: pargib kõnniteel) siis parkimise eest maksma ei pea.
Aga endal on just sellise tegevuse eest Ungarist maksmata parkimistrahv ... närin siiani küüsi et millal maksnõue postkasti potsatab :-(

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Muide, kunagi ammu-ammu oli mootorrattur mootorsõiduki juht täpselt nii kaua, kuni ta oma aparaadil sadulas istus. Kui seisva mootoriga tsiklit käekõrval lükkasid, siis muutusid liikluseeskirjade mõistes jalakäijaks. Seda kõrval-lükkavat-mootorratturit nägi üsna tihti ka eksamipiletites....
Noh sealt edasi sai hea demagoog aretada seda temaatikat, et kas jalakäija jättis käsipagasi seina äärde või mootorrattur parkis mootorsõiduki kõnniteele.
Huvitav, kuidas tänane seadusandlus selliseid asju tõlgendab?

Ja loomulikult : eks seo elevandile kummagi külje peale leivaviil ja siis hakka politseile keset tänavat seletama, et tegelikult on see su enda asi, mis sul võileva vahel on..... :twisted:
Suzuki GSX 750 Inazuma

NB

Lugemata postitus Postitas NB »

Kuu tagasi helistasin Falcki ja uurisin parkimise kohta. Parkimine tasuta niikaua, kui autode parkimiskohtasid ei hõiva. Kui autode parkimiskohal seisad, siis maksad nagu autojuhtki.
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

olen nüüd 2 päeva tsikliga liigelnud ja parkinud harju tn-vabaduse platsi nurgale kõnniteele ühe posti juurde 8) seal ruumi, 2 sammu saan jala ka käidud. aga muidu on jah nii, et kuni sa ei takista ühtegi liiklejat oma parkimisega (auto, jalakäija, rattur, lapsekäruga liikleja jmt), siis parkimise eest kõnniteel ei tehta trahvi. aga seda tõesti kuni mõneni, kellel on "pahad päevad". vanalinna sissesõiduga on nii, et LE kehtib kõigile selles osas, aga kui sa just politseiniku silme all sead sissesõitu ei tee, siis ei näe probleemi. eraldi saab siit hoopis aretada, et ok, sisse lükkad, aga edasise suhtes ei ole minu teada sõitmine keelatud :wink:
igatahes kuni esimese sellise trahvini on kõik ilus ja kena 8) :lol:

mumm@targutamas
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

mumm kirjutas:
olen nüüd 2 päeva tsikliga liigelnud ja parkinud harju tn-vabaduse platsi nurgale kõnniteele ühe posti juurde 8) seal ruumi,
Ah sinu ratas seal seismas..... sõidan mööda vaatan, et päris kena kroom tekkinud :D

Eelmine suvi parkis keegi päris raekoja platsis. Punane bike oli.
Keegi meie omadest ?
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

mina ajan päevad läbi töö asju tsikliga juba kolmas aasta. pargin igalpool välja arvatud siis autodele ette nähtud sinistes kastides, need on reeglina autosid täis. eriti meeldib panna tsikkel [s i k k e l, arvuti parandas tsikkel, aga keeleabi lubas kasutada ka s i k k e l ]kuhugi seina äärde nigust jalgratas. olen seda ka falcki ja politsei nina all teinud ja see ei ole kordagi kedagi seganud ja keegi pole midagi isegi ütlema tulnud, trahvist rääkimata.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

NB kirjutas:
Kuu tagasi helistasin Falcki ja uurisin parkimise kohta. Parkimine tasuta niikaua, kui autode parkimiskohtasid ei hõiva. Kui autode parkimiskohal seisad, siis maksad nagu autojuhtki.
Ongi nii või? Kurat ma maksin viimati Vanalinnas kahe tunni eest 96 eeki moblaga :( oleks aimanud :/
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”