tosooli reservuaar ?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
tosooli reservuaar ?
on vaja originaal topsik minema visata ja panna mingi custom made topsik kuhugi mujale . siit siis ka küsimus , kas topsiku ja radika korgi kõrguste vahe peab jääma samaks , või on tähtis ainult see et ülevool tuleks topsikusse põhjast sisse ???
Re: tosooli reservuaar ?
paisupaak?
Ei pea põhjast tulema, võib ülevalt ka tulla. tähtis, et põhja ulataks see toru.
ja see kuhu sa ta paned on ka suht savi.
Mul kawakal Er-6n lekkis tosooli paisupaak, tellisin varuosana uue. (Kahjuks tuleb alles mingine 2 nadala jooksul) Kui ma selle kylge panen, siis mis oleks edasised toimingud? Peaksin täiesti uue jahutusvedeliku panema Või täidan ainult kuni paisupaagi maxini?
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Kui sul vedelik ikka aastaid vahetamata, siis vaheta kõik ära. Kui eile vahetasid ja täna hakkas lekkima, siis vala ainult peale kui marki tead.
ilmselt siis tuleb uus panna.. Aga kunas algaja olen et siis kus mis (asukohast)ma selle vana valja saan lasta?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Sims kirjutas:ilmselt siis tuleb uus panna.. Aga kunas algaja olen et siis kus mis (asukohast)ma selle vana valja saan lasta?
Jahutusvedeliku vahetuseks tasuks ikka service manual ette võtta. ER6N oma: http://mototh.com/files/kawasaki/ER6n/K ... ual-EN.pdf
Samas ainult paisupaagi vahetuseks ei ole mingit manuali vaja, kruvid maha, paned uue asemele ja kallad õige tasemeni vedeliku sisse. Tase on tavaliselt paagi peal kirjas (low ja high)
Vana on maha voetud aga uus tuleb alles kuskilt väljamaalt. Kohale jouab siis topin kylge ja yhendan vooliku .
Manuaal mul arvutis olemas, lihtsalt otsin täpsustust (teiste arvamusi)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.