tosooli reservuaar ?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

tosooli reservuaar ?

Lugemata postitus Postitas matcho »

on vaja originaal topsik minema visata ja panna mingi custom made topsik kuhugi mujale . siit siis ka küsimus , kas topsiku ja radika korgi kõrguste vahe peab jääma samaks , või on tähtis ainult see et ülevool tuleks topsikusse põhjast sisse ???

parem kaks politseid ees kui üks taga ....
Kasutaja avatar

nark
Tsikkel: GSXXXR

Re: tosooli reservuaar ?

Lugemata postitus Postitas nark »

paisupaak?
Ei pea põhjast tulema, võib ülevalt ka tulla. tähtis, et põhja ulataks see toru.
ja see kuhu sa ta paned on ka suht savi.

Teema algataja
matcho
Tsikkel: hetkel rattatu

Lugemata postitus Postitas matcho »

paisupaaki jah mõtlesin

parem kaks politseid ees kui üks taga ....

Sims
Tsikkel: Kawasaki er-6n

Lugemata postitus Postitas Sims »

Mul kawakal Er-6n lekkis tosooli paisupaak, tellisin varuosana uue. (Kahjuks tuleb alles mingine 2 nadala jooksul) Kui ma selle kylge panen, siis mis oleks edasised toimingud? Peaksin täiesti uue jahutusvedeliku panema Või täidan ainult kuni paisupaagi maxini?

Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Kui sul vedelik ikka aastaid vahetamata, siis vaheta kõik ära. Kui eile vahetasid ja täna hakkas lekkima, siis vala ainult peale kui marki tead.

Sims

ilmselt siis tuleb uus panna.. Aga kunas algaja olen et siis kus mis (asukohast)ma selle vana valja saan lasta?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Sims kirjutas:

ilmselt siis tuleb uus panna.. Aga kunas algaja olen et siis kus mis (asukohast)ma selle vana valja saan lasta?

Jahutusvedeliku vahetuseks tasuks ikka service manual ette võtta. ER6N oma: http://mototh.com/files/kawasaki/ER6n/K ... ual-EN.pdf

Samas ainult paisupaagi vahetuseks ei ole mingit manuali vaja, kruvid maha, paned uue asemele ja kallad õige tasemeni vedeliku sisse. Tase on tavaliselt paagi peal kirjas (low ja high)

Sims

Vana on maha voetud aga uus tuleb alles kuskilt väljamaalt. Kohale jouab siis topin kylge ja yhendan vooliku .

Manuaal mul arvutis olemas, lihtsalt otsin täpsustust (teiste arvamusi)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”