Treeninglaager Oota suve
Moderaator: Moded
Treeninglaager Oota suve
Idee: Korraldada Enduuro harrastajatele ja krossi harrastajatele laager, kevadises olustikus. Siis kui eestimaa manner on veel tihedasti jäine. Õpime sõitma, tsiklit valitsema, väikesed trikid nipid.
Koht: Hiiumaa, Malvaste küla kuskil 15km kärdlast.
Treeningplats: Liivakarjäär, kuhu on jäetud ruumi nii Enduuromeestele metsasõiduks pluss lihtsamad krossilõigud.
Missioon: Õpetada ja Õppida. Tundma mootorratta sisemust. Õpime mootorrattaga hädapidurdama vb ka kukkuma, tegema pisikesi lollusi et hädapidurdada. Kõike mida tarvis. Hüppama ning kargama samuti.
Kerge üldfüüsiline. kohal mees kes 30min kinniseotud silmadega võtab lahti ja paneb kokku KX 250 mootori.
Majutus: Kohalik Malvaste hotell, kuni 45 kohta.
Info: peeterkoval@hot.ee, 56915232 või es
Kärdla linnas kindlasti mingisugune ekskursioon mootorratastega.
Koht: Hiiumaa, Malvaste küla kuskil 15km kärdlast.
Treeningplats: Liivakarjäär, kuhu on jäetud ruumi nii Enduuromeestele metsasõiduks pluss lihtsamad krossilõigud.
Missioon: Õpetada ja Õppida. Tundma mootorratta sisemust. Õpime mootorrattaga hädapidurdama vb ka kukkuma, tegema pisikesi lollusi et hädapidurdada. Kõike mida tarvis. Hüppama ning kargama samuti.
Kerge üldfüüsiline. kohal mees kes 30min kinniseotud silmadega võtab lahti ja paneb kokku KX 250 mootori.
Majutus: Kohalik Malvaste hotell, kuni 45 kohta.
Info: peeterkoval@hot.ee, 56915232 või es
Kärdla linnas kindlasti mingisugune ekskursioon mootorratastega.
Viimati muutis KoVaL73, 31 Jaan 2006, 16:11, muudetud 2 korda kokku.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Arvan, et kukkumise õppe all on mõeldud tõepoolest kukkumise õppimist. Ja teades, et idee pakkuja krossiteemaline kodanik on, siis kaldun arvama ka seda, et väga tõsiselt ei ole mõeldud tänavasõidupillide peale. Krossiattale ei tee teatavasti kerge loopimine suurt s***agi. Arvan, et kutse ei sobi poolgondlis rasketele endukatele. Pigem on mõeldud ikka krossi seltskonda ja enduroseltskonda. Ja enduroseltskonda ka pigem sellises kontakstis nagu näiteks minu avataris nähtav enduroratas, mida võib ilma südametunnistuse piinadeta korduvalt külili visata.
On mul õigus Koval? Vaevalt, et sa poolgondlis ratta omanike linnaendumeeste plastikraapimise kurtmist kuulda tahad
Kui, siis võiks pakkuda midagi neile laenuks, mida saab külili visata.
On mul õigus Koval? Vaevalt, et sa poolgondlis ratta omanike linnaendumeeste plastikraapimise kurtmist kuulda tahad

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Poolgondel polegi õigeks loopimiseks mõeldud. Aga ütleme nii, et idee on rohkem sellistele kes linnatänavatelt ka metsa tihedamini kui kord kuus satuvad. Et teaks mida metsast oodata ja mida leida võib maast.
Kusjuures kukkuma õppimine on väga vajalik. Pool sõiduasendit sõltub sellest. Ma usun et ükski vend ei taha ennast vale sõiduasendi pärast leida tsikli alt sedasi, et üks jalg on tervenisti tsikli all ja teine on nii lollakalt peal et ei saa siklit pealt ära lükata. Istu siis seal paar tunnikest
Kusjuures kukkuma õppimine on väga vajalik. Pool sõiduasendit sõltub sellest. Ma usun et ükski vend ei taha ennast vale sõiduasendi pärast leida tsikli alt sedasi, et üks jalg on tervenisti tsikli all ja teine on nii lollakalt peal et ei saa siklit pealt ära lükata. Istu siis seal paar tunnikest
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Kui midagi pakkuda on, siis hea meelega tuleks ja teeks kaasa. Endal just siis poolgondlis endurokas ja eks ma ikka satun tsipa tihemini, kui kord kuus metsa alla. Pea iga päev või kui kütet ikka jätkub. Igatahes aeg tundub suht mõistlik ja panen selle plaani hetkel omal märkmikku kirja. Eks näis. Mõte igati pro. 

Teema selline
Põhiteema on meil ikkagi rõhutud kergele koosviibimisele, ja kergele treeningule. Siis otsustasin peale krossimeeste ka Enduka mehi kaasa kutsuda. Sest kus mujal kui krossimeeste kõrvalt nemad seda õppima peaksid. Hetkel on seis selline et on olnud tugevat kaasalöömis õnne, et ohh teeme ära kui ka rämedat mahategemist. Aga see selleks, idee on neile kellel pole muud teha ja kellel on soov sõitma õppida.
Igastahes lisan siia kergemat sorti päeva teema.
Kell 09:00 Äratus
Kell 10:00 hommikune sörkjooks (max. 5km) nagu öeldakse terves kehas, terve vaim.
10:30 Kergemad harjutused, venitused.
11:00 Hommikusöök (Hinna sees)
13:00 või 14:00 Tsiklisõit, õpime sõitma. Umbes tunniajaline selline vaata ja õpi teema. (Pidrudamised, kiirendamised, sõiduasend, jne.)
17:00 Sõidupäeva lõpetamine, kerge enduuro või krossivõistlusega rajal. (osa võivad võtta kõik)
19:00 Õhtune sörk. (min. 3km)
20:00 Õhtusöök.
Kindel on et kuidagi tuleb ka lõunasöök korraldada. Ärge kisa tõstke.
Kindlasti ei luba ilm meil äkki igapäev sõita, seepärast idee vahetada sõitmine mõnipäev kas jalgpalli, korvpalli või hoopis paintballi mänguga. Väike fun kulub marjaks ära.
Õhtuti toimub konverentsisaalis päeva kokkuvõte, vaatame videosi, kes kus mida hästi tegi ja mida valesti.
Hetkel on koostamisel krossiraja detailplaneering, sest karjäär on olemas, väga liivane nagu männiku tankodroom. Rada asub ööbimiskohast max 1km kaugusel, minu mäletamist mööda. Kuna ööbimiskoha omanik on tuntud vana krossimees minevikust, siis on traktor ja rajaehitamine seal väga kõva idee ja ta oli kahe käega juba rohkem kui poolt. Esialgu on plaan kokku saada vähemalt 20 tsiklimeest.
Ja enduuromehed ärge arvake et kogu päev veedetakse ainult rajal. Teile mõtleme kindlasti välja marsuudi metsas, et kõike õpitut järgi saaksite proovida, ning kasutada mõistust ja kõike muud.
Kindlasti on meil olemas mõningad survepesurid, et poriseid mootorrattaid pesta, pesemisvõimalused ööbimiskohas ning saun kohapeal. Üritus lõppeb meie jaoks arvatavasti reede või laupäeva õhtul, kuupäev on veel arvutamisel, sealsamas diskoteegis.
Loodan et põhilised tekkinud küsimused on nüüd lahendatud.
Mis seal ikka, nael kummi sõbrad.
Igastahes lisan siia kergemat sorti päeva teema.
Kell 09:00 Äratus
Kell 10:00 hommikune sörkjooks (max. 5km) nagu öeldakse terves kehas, terve vaim.
10:30 Kergemad harjutused, venitused.
11:00 Hommikusöök (Hinna sees)
13:00 või 14:00 Tsiklisõit, õpime sõitma. Umbes tunniajaline selline vaata ja õpi teema. (Pidrudamised, kiirendamised, sõiduasend, jne.)
17:00 Sõidupäeva lõpetamine, kerge enduuro või krossivõistlusega rajal. (osa võivad võtta kõik)
19:00 Õhtune sörk. (min. 3km)
20:00 Õhtusöök.
Kindel on et kuidagi tuleb ka lõunasöök korraldada. Ärge kisa tõstke.
Kindlasti ei luba ilm meil äkki igapäev sõita, seepärast idee vahetada sõitmine mõnipäev kas jalgpalli, korvpalli või hoopis paintballi mänguga. Väike fun kulub marjaks ära.
Õhtuti toimub konverentsisaalis päeva kokkuvõte, vaatame videosi, kes kus mida hästi tegi ja mida valesti.
Hetkel on koostamisel krossiraja detailplaneering, sest karjäär on olemas, väga liivane nagu männiku tankodroom. Rada asub ööbimiskohast max 1km kaugusel, minu mäletamist mööda. Kuna ööbimiskoha omanik on tuntud vana krossimees minevikust, siis on traktor ja rajaehitamine seal väga kõva idee ja ta oli kahe käega juba rohkem kui poolt. Esialgu on plaan kokku saada vähemalt 20 tsiklimeest.
Ja enduuromehed ärge arvake et kogu päev veedetakse ainult rajal. Teile mõtleme kindlasti välja marsuudi metsas, et kõike õpitut järgi saaksite proovida, ning kasutada mõistust ja kõike muud.
Kindlasti on meil olemas mõningad survepesurid, et poriseid mootorrattaid pesta, pesemisvõimalused ööbimiskohas ning saun kohapeal. Üritus lõppeb meie jaoks arvatavasti reede või laupäeva õhtul, kuupäev on veel arvutamisel, sealsamas diskoteegis.
Loodan et põhilised tekkinud küsimused on nüüd lahendatud.
Mis seal ikka, nael kummi sõbrad.
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Kõik minu lohisemised on JUST nii lõppenud. Mina seega kohal, kui ei lange kokku motoexotika nädalavahetusega. Favor Offroadiga kokkulangemist ei pea vist kartmaMa usun et ükski vend ei taha ennast vale sõiduasendi pärast leida tsikli alt sedasi, et üks jalg on tervenisti tsikli all ja teine on nii lollakalt peal et ei saa siklit pealt ära lükata.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Tegemist ei ole "ise kritiseerin" teemaga. Kohal on kindlasti peale minu veel mõned tegelejamad vennad. (Nimesid ei taha väga nimetada. Kindlasti mina, vb Lokotar, J.Koval) Ütleme nii, et oskajad mehed õpivad samuti koos teiega.
Kes vihkavad jooksmist, sellel tasub, kui muidugi võimalik on, kaasa võtta jalgratas, et kui joosta ei viitsi, teed samasuguse metsaringi jalgrattaga. Igastahes oleks ju hea ennast kevadel liigutama hakata. siis ei pea varsti enam häbitundega mööda linna sõitma kui kõik rannas kritiseerivad punnis kõhul olevat bensukorgi sissesurutud jälge. Ja mis puudub kroomi.
Kes vihkavad jooksmist, sellel tasub, kui muidugi võimalik on, kaasa võtta jalgratas, et kui joosta ei viitsi, teed samasuguse metsaringi jalgrattaga. Igastahes oleks ju hea ennast kevadel liigutama hakata. siis ei pea varsti enam häbitundega mööda linna sõitma kui kõik rannas kritiseerivad punnis kõhul olevat bensukorgi sissesurutud jälge. Ja mis puudub kroomi.
KRT, vanduma ajab
Mõlemad mu tsiklid kannavad austusväärset nime enduuro, aga kumbki neist ei ole selliseks ürituseks just kõige sobivam (R1100GS ja XTZ660).
Kas kellelgi oleks mingit äriideed, kust saaks mingiks ajaks laenata üht sobilikku Enduurokat? Päris endale nagu osta ei tahaks, aga sellest üritusest tahaks samas küll osa võtta.
Kindlasti on mul ka saatusekaaslasi. Kas kellelgi oleks mingi hea idee, kuidas lahendus leida?

Mõlemad mu tsiklid kannavad austusväärset nime enduuro, aga kumbki neist ei ole selliseks ürituseks just kõige sobivam (R1100GS ja XTZ660).
Kas kellelgi oleks mingit äriideed, kust saaks mingiks ajaks laenata üht sobilikku Enduurokat? Päris endale nagu osta ei tahaks, aga sellest üritusest tahaks samas küll osa võtta.
Kindlasti on mul ka saatusekaaslasi. Kas kellelgi oleks mingi hea idee, kuidas lahendus leida?
" OOotame SUVE "
Laagri nimeks saab siis " OOotame SUVE "
Toimumisaeg: 20-25.03.06
Soovitatav saabumisaeg Hiiumaale: 19.03.06
Lahkumine 25.03
Ööbimine Malvaste Hotellis. (7 ööd)
Sõitmine Malvaste Karjääris.
Paketi maksumus.
2100 krooni. HIND Sisaldab ööbimist, hommiku ja õhtusööki 7 päevaks, umbkaudseid praamipileti hindasi.
Ööbimine on mõeldud ühele osavõtjale, ehk ühe tsikli kohta on täpselt üks mees.
Üks ööbimine 200.-
(malvaste.hiiumaa.ee)
Küsimused:
Peeter Koval jun.
Peeterkoval@hot.ee
+37256915232
Registreerimine e-m@ilile.
Registreerimisel lisada:
Nimi
Telefoninumber
E-M@il
Vanus
Sõidu Staash u.
Inimeste arv, kes tulevad kaasa
Toimumisaeg: 20-25.03.06
Soovitatav saabumisaeg Hiiumaale: 19.03.06
Lahkumine 25.03
Ööbimine Malvaste Hotellis. (7 ööd)
Sõitmine Malvaste Karjääris.
Paketi maksumus.
2100 krooni. HIND Sisaldab ööbimist, hommiku ja õhtusööki 7 päevaks, umbkaudseid praamipileti hindasi.
Ööbimine on mõeldud ühele osavõtjale, ehk ühe tsikli kohta on täpselt üks mees.
Üks ööbimine 200.-
(malvaste.hiiumaa.ee)
Küsimused:
Peeter Koval jun.
Peeterkoval@hot.ee
+37256915232
Registreerimine e-m@ilile.
Registreerimisel lisada:
Nimi
Telefoninumber
E-M@il
Vanus
Sõidu Staash u.
Inimeste arv, kes tulevad kaasa
Viimati muutis KoVaL73, 31 Jaan 2006, 16:20, muudetud 2 korda kokku.
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Ja langeski kokku meie ainsa Eestimaa tsiklimessimoodi üritusega Motoexotika. Seega peab loobuma kahjuks. Lõhki ei saa end tõmmata20-25.03.06

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Mis sa teha mõtled siis. Sõidad igapäev tallinna tagasi. Kuigi võimalus on ka telgiga aga märtsi kuus võib veel veidi külm olla. Ja pealegi sooja maa laagrid algavad pea 10 korda suurtemate kulutustega, kui mitte rohkemmella kirjutas:hmm, 2100 on päris krõbe hind, kuigi selle eest saab 7 ööbimist ja söögid.
Kas ilma ööbimiseta paketti ka pakutakse?
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Ära nüüd nii äärmuslikuks ka mine. Vaevalt, et kellelegi selline tegevus mõnu pakuksMis sa teha mõtled siis. Sõidad igapäev tallinna tagasi. Kuigi võimalus on ka telgiga aga märtsi kuus võib veel veidi külm olla.

Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
streetmoto@streetmoto.ee
Oi Kurja
Selle peale ei tulnudki. Kerge ümberarvutus ja ma avastan, et seetuleb soodsam kõvasti. Aga hommikuses jooksus on kohustuslik kohal olla. Mis tähendab et ööbimine. Tegelikkuses on lood sellised, et see maksumus selgub kuskil veebruari lõpus või märtsi alguses. Kui on koos täpne nimekiri palju inimesi tuleb. Et lihtsalt hektel on teema selline. Et mina ei taha kedagi röövida kellegi pealt tulu ja raha teenida. Vaid omadega nulli tulla. Loodan et mõistate mu muret.
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Kahjuks on nüüd suht kindel, et ei saa end kohale vedada. Nimelt on siis endal sel ajal kool (kuna meil kutsekool, siis kevadvaheaega meil pole) ja kui väga tahaksin ka tulla, siis on koolist ametlikult eemal viibimiseks vaja ajada palju bürokraatiat. Juba Inglismaale minekuks (1 nädal) pidin pea kuu aega mööda maja ringi jooksma ja asju ajama.
Tahaks vägagi tulla, kuid kool ei luba. Kooliks Tallinna Polütehnikum.
Vabandan.
Tahaks vägagi tulla, kuid kool ei luba. Kooliks Tallinna Polütehnikum.
Vabandan.

Jooksmise teema ei ole mitte piinamises, vaid propageerime tervislikku eluviisi. Ei tea paljud teist suitsumehed on aga seda võin öelda, et seda ei takista keegi. Isa mul juba omalajal ütles, et üks priima sigarett võrdub ühe metsajooksuga (5km).
Kuna tegemist on ikkagi nn. treeninglaagriga, siis ainult sõitmisele pole rõhku pandud. Tegemist on ikkagi kogunemisega. Sõitmine, sörkjooks. Ütleme nii et see pole mingi mõisapeale jooks, kerge sörktempo, peaasi et punt koos tuleks. Ei ole mingi koonduslaagri disko, et kuulipildur Fritsil uued lindid.
Et tahaks et kõik kaasa tuleksid just selle jooksu poolega. Sest tuleb palju noori krossimehi kellele tuleks eeskuju natukenegi anda. Et kui 30+ mehed sellega hakkama saavad, miks ei peaks nemad saama??
Minu idee näeb ette et ikka tegeleks spordiga mitte ainult sõitma õppimisega.
Kuna tegemist on ikkagi nn. treeninglaagriga, siis ainult sõitmisele pole rõhku pandud. Tegemist on ikkagi kogunemisega. Sõitmine, sörkjooks. Ütleme nii et see pole mingi mõisapeale jooks, kerge sörktempo, peaasi et punt koos tuleks. Ei ole mingi koonduslaagri disko, et kuulipildur Fritsil uued lindid.
Et tahaks et kõik kaasa tuleksid just selle jooksu poolega. Sest tuleb palju noori krossimehi kellele tuleks eeskuju natukenegi anda. Et kui 30+ mehed sellega hakkama saavad, miks ei peaks nemad saama??
Minu idee näeb ette et ikka tegeleks spordiga mitte ainult sõitma õppimisega.
Igasugu treeninglaagrite puhul kus seltskond segane on hommikujooksude ja muu mõte ka selles, et tavaliselt kipub õhtuti igav olema. Ja siis teleka-keegli tibide jne . kõik see mida natuke näiteks 30-mne kanti seltskond kodus teha ei saa elatakse täiega välja. Hommikune jooks aga aitab meelde tuletada et tegu on spordilaagriga, samuti ehk paneb õhtul natuke mõtlema kas võtta viisteist õlut või üks.
Sellepärast hoitaksegi sportliku reziimi. Vanakooli krossimeestel kes eluaeg sõitnud on muidugi poogen, need võivad hommikul kella kuueni juua, siis joosta, sõita päev läbi jne.
Aga selleks on kulundu ka 20-30 aastat harjutamist tihtipeale

Sellepärast hoitaksegi sportliku reziimi. Vanakooli krossimeestel kes eluaeg sõitnud on muidugi poogen, need võivad hommikul kella kuueni juua, siis joosta, sõita päev läbi jne.
Aga selleks on kulundu ka 20-30 aastat harjutamist tihtipeale

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.