Lenksuamort
Mul on hea meel, et Eestis on nii palju kõvu sõidumehi. Jään põnevusega ootama sõiduõpikuid, kus lükatakse ümber praegused fundamentaalsed väärarusaamad, nagu "ära keera gaasi maha kurvist väljudes", "ära hoia lenksust kramplikult kinni" või "vaata suunda, kuhu keerata tahad, mitte suunda, kuhu liigud".
Jõudu teile, uued klassikud. Jään ootama teie võite ringradadel.
ahjaa,
Ah, õigus jah, nii kõvad sõidumehed ei vaja mingit napakat raamatutarkust. kuidas ma küll selle suutsin ära unustada....
Jõudu teile, uued klassikud. Jään ootama teie võite ringradadel.
ahjaa,
Raamatus tuleb siiski välja, et tõesti on rooliamordiga mugavam ja selles pole midagi halba, lihtsalt rooliamort ei ole ülimalt vajalik ja kohustuslik, saab ka õigete sõiduvõtetega võbeluse negatiivseid mõjusid vähendada. Raamatut on mõtet siiski enne lugeda, kui klähvima hakata.Ja sellepärast sõidavadki kõik võistlustel rooliamordiga, kuna nad on alles algajad ja pole lugenud Randmeväänet.
Ah, õigus jah, nii kõvad sõidumehed ei vaja mingit napakat raamatutarkust. kuidas ma küll selle suutsin ära unustada....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.