Küsimused küünalde ja bensiini kohta?
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Proovi küünlad maha keerata, natuke leeklambiga üle,lase natuke peenema liivapaberiga elektroodi vahel, lapiga üle ning keera peale tagasi.Külmal käivitamisel ära gaasi näpi 
.Mina oma rattaga ei lähe enam kohe kindlasti tanklasse mõttega "95 on 20 senti odavam, kui 98"
Minul isiklikult langes kütusekulu 2 korda, peale seda, kui ma hakkasin kasutama 95'e asemel 98 euro ultimat
Vot siin tuleb üks pisiasi välja - see 95E pliivaba bläbläblä on kirjas ratta paberites jne.Ainuke häda on selles, et need kirjad pole Eestis kirjutatud vaid riigis, kus nimetet tehas asub - Jaapan, Itaalia, Saksamaa - ning nendes riikides oleva 95(E) saab võrrelda Eesti 98'gaValdav enamus tänapäevaseid mootorrattaid töötavad hästi 95E pliivaba bensiiniga. Väga üksikud, eriti võimsad mudelid, vajavad 98E bensiini. Kõrgem kütuse oktaanarv reeglina ei anna paremat mootori töötulemust, võib hoopis kroomitud leegitorud muuta näotult sinisteks ja isegi kahjustada väljalaskeklappe
Minul isiklikult langes kütusekulu 2 korda, peale seda, kui ma hakkasin kasutama 95'e asemel 98 euro ultimat
Challenge the Adventure.Ride The World
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.