Kawasaki ZX10 1.0 R4 101 kW
Kui ratas korralik,siis miks mitte?Ainuke häda,mis tal on , et linnas kaarutamiseks veits raske ja kohmakas aga edasi läheb looma moodi.
Kõige paremini tunned ennast selle looma seljas maanteel ja veits suurematel kiirustel,siis ta on stabiilne ja ei karda eriti külgtuult ega auke.
See jutt,et kasuta 98 bensiini...ma ei julge küll pead anda,aga just sellega võid oma klapid ära küpsetada.Tehase soovitus siiski 95.Ma olen samasugusega 2 hooaega ära "ketrand" ja ei kurda küll vastupidavuse osas.
Seda kuuesajaste meeste ilkumist ära pane tähele,las koerad hauguvad,tonniseid tsikleid see aeglasemaks ei tee.
Edu ja kainet pead
Kõige paremini tunned ennast selle looma seljas maanteel ja veits suurematel kiirustel,siis ta on stabiilne ja ei karda eriti külgtuult ega auke.
See jutt,et kasuta 98 bensiini...ma ei julge küll pead anda,aga just sellega võid oma klapid ära küpsetada.Tehase soovitus siiski 95.Ma olen samasugusega 2 hooaega ära "ketrand" ja ei kurda küll vastupidavuse osas.
Seda kuuesajaste meeste ilkumist ära pane tähele,las koerad hauguvad,tonniseid tsikleid see aeglasemaks ei tee.
Edu ja kainet pead
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.