Variaatori taldrik kinni
Moderaator: Moded
Variaatori taldrik kinni
Tegemist Gilera runneriga 125cm. rolleriga.Otsustasin rullid vahetada ja ei saa tagumist taldrikut kuidagi kätte, kus rullid sees.Muttri keerasin lahti,esimese taldriku sain kätte,torujupi mis teise taldriku ja võlli vahel sain ka kätte,tagumise taldriku kaan kust rullid välja tulevad on väntvõlli otsas kinni,ei taha just puru tõmmata aga isegi kruvikeerajate abiga ei saa isegi liikuma.Vist on nuutide peale ennast kuidagi risti keeranud ja ei tule otsast.Olen neid 50 kuubikulistel rolleritel vahetanud küll aga sellist jama pole olnud.Äkki käib 125-stel mingi teise nipiga ta otsat?
Selliste probleemide vältimiseks peaks iga kord üle vaatama nii väntvõlli otsa kui ka taldrikute sisenuudid. Peab jälgima kui palju saab seal nuutide otsas loksuda jne. Kui veel mutter halvasti kinni olnud siis pole imestadagi et selline asi juhtuda sai. Igaljuhul sellise asja vaste peaks nii saama et üritad kuidagimoodi selle sinna otse nuutide suhtes ajada ja siis jõuga kangutmama hakata.
Endal oli sarnane probleem kui ostsin rolleri, kuna mutter oli küll kinni aga seibi polnud vahel pandud ja taldrikuid polnud korralikult kinni pigistatud. Selle tulemusel oli väntvõll uhe koha pealt sile. Selle parandamiseks keevitasime esimese taldriku ja puksi ningi tagumise taldriku ja mingi vahepuksi kokku ja nüüd korras. Poole suurema maaga toimub veda ja pole muret et selline asi toimuda saaks.
Endal oli sarnane probleem kui ostsin rolleri, kuna mutter oli küll kinni aga seibi polnud vahel pandud ja taldrikuid polnud korralikult kinni pigistatud. Selle tulemusel oli väntvõll uhe koha pealt sile. Selle parandamiseks keevitasime esimese taldriku ja puksi ningi tagumise taldriku ja mingi vahepuksi kokku ja nüüd korras. Poole suurema maaga toimub veda ja pole muret et selline asi toimuda saaks.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
mul oli kh mingi nädal tagasi selline jama. turkisin ja jamasin ja lahti ei saanud. siis läksin õhtul netti ja rääkisin teiste rolleristidega ja sain vähe targemaks, et tohib kangutada küll, et puruks ei tohiks minna midagi seal..Nii siis läksin järgmine päev rolleri juurde, keerasin uuesti mutri maha(eelmine päev panin varios kõik omale kohale tagasi, et ära ei unustaks, mis kuhu käib) võtsin teised jubinad eest ära ja tõmbasin ime õrnalt ja tuli nagu ise enesest ära
Et kas mul kas seal selle mutri all peab seib olema tingimatta?? sest mul polnud kui lahti võtsin ja masin on ostetud kasutatult!
Ehk keegi sai minu jutust aru kh

Et kas mul kas seal selle mutri all peab seib olema tingimatta?? sest mul polnud kui lahti võtsin ja masin on ostetud kasutatult!

Natuke loogilist mõtlemist võiks omaltpoolt olla! Seib on vajalik siis kui mutter ei keera korralikult sul taldrikuid kinni, st kui sa keerad mutri küll kinni aga esimene taldrik annab liikuda ikka veel.factory kirjutas:Et kas mul kas seal selle mutri all peab seib olema tingimatta?? sest mul polnud kui lahti võtsin ja masin on ostetud kasutatult!
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Nu loogilist mõtlemist peaks mul küll piisavalt olema, kuid jh ei seibi värgi lükkasin teksti kribades sisse ja ennem polnud üldse selle peale mõelnud..kuid leian ka, et bikeri foorum on selle jaoks, et kõsida abi siit teistelt masina meestelt enda probleemide lahendamiseks.Raul90 kirjutas:Natuke loogilist mõtlemist võiks omaltpoolt olla! Seib on vajalik siis kui mutter ei keera korralikult sul taldrikuid kinni, st kui sa keerad mutri küll kinni aga esimene taldrik annab liikuda ikka veel.factory kirjutas:Et kas mul kas seal selle mutri all peab seib olema tingimatta?? sest mul polnud kui lahti võtsin ja masin on ostetud kasutatult!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.