Seadus paneb päitsed noortele rollerijuhtidele

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kirs

Seadus paneb päitsed noortele rollerijuhtidele

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Teema algataja
mats

Lugemata postitus Postitas mats »

Oled rahul nüüd endaga? :?

Teema algataja
Kirs

Ma arvan,et see on lugemiseks mitte sinusugustele vihapunnidele,et pärast poleks ütlemist,ei mina ei teadnud või midagi sarnast.Ja muideks olen VÄGA rahul!

Teema algataja
raiq

Lugemata postitus Postitas raiq »

(w) Lõpuks ometi saab inimese moodi liiklema hakata.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ma nagu ei saanud sellest aru:
Põhja politseiprefektuuri liiklustalituse ülemkomissari Villu Vane sõnul võidakse uude liiklusseadusesse lisada ka nõue, et mopeede, mis oma võimsuselt meenutavad juba väikseid mootorrattaid, võidakse hakata liiklusregistris registreerima.
Väga ümbernurga jutt - "meenutavad väikseid mootorrattaid". Kui mul on mingi punnvõrr, mis MEENUTAB võimsuselt harleyd, siis pean kohe registrisse panema. See peaks ju konkreetsete numbritega juba praegugi kirjas olema? Mu tolmuimeja meenutab raketti aga ei lenda :(
Mopeedide kiirus ei tohi ületada 45 kilomeetrit tunnis ja mootori maht 50 kuupsentimeetrit.
ka see on juba vana tõde. kuhu jäi see jutt, et varsti lähevad kõik rollerid registrisse nii et koliseb? vot seda asja oleks vaja vaat et rohkemgi, kui mingeid kursuseid. (ärge seda üks-ühele võtke, loomulikult on vaja liiklust tunda) Fakt, et ma saan teada, kes see rollerihunt must sotaga just mööda kimas, on olulisem, kui see, et mehel pole näiteks lube taskus.

Teema algataja
Kirs

Seal ikka mingi lõik on,et vist tahetakse registrisse ka registreerida.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Inimesed, raske ei ole otsida informatsiooni algandmetest, ehk antud juhul uue liiklusseduse eelnõu projektist, mis juba üle aasta vana ja sellest ajast ka avalikult maj-kom ministeeriumi lehelt saadaval. Antud leheartikkel lihtsalt mainis ära, et see ei ole kuhugimaale omadega edasi jõudnud ja enne paari aastat ei jõua kah, kuna kõigepealt vaja ära oodata euroopa liidu analoogsete üldnomide kinnitamine, millega meie liiklusseaduse eelnõu tuleb koostamisel vastavusse viia.
Ka kõik need euroopa liidu aktid ja eelnõud on vabalt netist saadaval.
Sellepärast ma olengi koguaeg siin foorumis kurja häält teinud, kui mõni järjekordne kuulujutulevitaja on hakkanud oma mingist konkreetsest kuupäevast algava kohustusliku regamise juttu rääkima.

Mopeediklassi sõidukil 14-15aastasel juhil lubade nõue ja 45kmh/<50cc on kehtinud juba peaaegu samakaua, kui praegune eesti vabariik!
hälvik

Teema algataja
rolero

Lugemata postitus Postitas rolero »

Mis siin ikka põdeda 2 aasta pärast alles ju :D

19Martinez79
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 19Martinez79 »

OK, üks asi mis veel oleks suhteliselt oluline, on see, et mobosid võiks saada registreerida. See teeks kõikidel elu lihtsamaks. Samas peaks moppidel olema ka mingi kohustuslik liikluskindlustus.
Bakuhatsu! Bosozoku!
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

19Martinez79 kirjutas:
Samas peaks moppidel olema ka mingi kohustuslik liikluskindlustus.
See rohkem kindlustusseaduse pärusmaa
hälvik

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Iga tahes sa saad teha enda rollerile kindlustude, aga mitte liiklus kindlustuse..

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Seadusemuudatus ei puuduta neid, kes on seaduse vastuvõtmise ajal üle 16 aasta vanad.
Nii, et pole probleeme :roll:
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

tueleb v2lja, et neil kes on preega alla 16 aasta ja on mopi load siis need kanatavad?? loodame et seda ei juhtu enne j2rgmise aasta aprilli :D
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Mind see ei puuduta sest olen 16 aga selle seaduse vastu mul küll midagi ei ole. Ikka väga närvi ajab kui kõrval sõidab mõni 14 tattlõug ilma kiivrita ja kahekesi oma honda dioga liikluseeskirju täiesti tähele panemata. Neid 14 aastaseid mopeedijuhte tuleks vähendada, kasvaks ka veidike meie maine. Liikluse õppimine võiks juba koolis alata ja 9klassi lõpueksamitest üks võiks liiklus eksam olla, kes läbi kukub peab sügisel uuesti tegama või jääb istuma, nagu ka teiste eksamitega.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

Ise kah ei ole selle vastu ,sest mopeediload juba ära tehtud aga minu arust oleks soovitav ennem rattaload teha ja siis mopeediload ,sest siis tuleb odavam.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Lauri23 kirjutas:
Mind see ei puuduta sest olen 16 aga selle seaduse vastu mul küll midagi ei ole. Ikka väga närvi ajab kui kõrval sõidab mõni 14 tattlõug ilma kiivrita ja kahekesi oma honda dioga liikluseeskirju täiesti tähele panemata. Neid 14 aastaseid mopeedijuhte tuleks vähendada, kasvaks ka veidike meie maine. Liikluse õppimine võiks juba koolis alata ja 9klassi lõpueksamitest üks võiks liiklus eksam olla, kes läbi kukub peab sügisel uuesti tegama või jääb istuma, nagu ka teiste eksamitega.
Ega vanus ju ei sõida.
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

MOMO kirjutas:
Lauri23 kirjutas:
Ega vanus ju ei sõida.
See on õige jutt et vanus ei sõida, kes teab kindlasti on tallinnas selliseid kõlupäid kes vanemad nimetatud vanusest. vanus ei loe!
ÜLDISELT KASVAGE 14; TEHKE LOAD ja OLGE LIIKLUSES VIISAKAS!!!
Pilt
Suletud

Mine “Rollerid”