precision'i pitbikede äriprojekt!!!

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

precision kirjutas:
Garantii, käib minu kaudu.Jah ma olen 15 ja mul on keskharidus(veel).Aga mu isa maksab kaardiga ja mul on endasse usku ja ei ole ka mingi pettur.MA annan teile lepingud(ost-müük) ja teie saate mulle helistada niikui miskit on.M avõin ka saksa numbri anda , siis kui ostetud, et saaksite talle helistada, öeldes mu nime või lepingult selle numbri, mille ma teile paljundan.
Ja mehed, vanuse pärast pole kpll vaja kritiseerima hakata.Ma nüüd nii loll ka pole.Kommionul pole ka ju mingit firmat.Ka saksast aga temalt te julgete osta, miks nii?
Vaata selles ongi probleem, et iga üksiku garantii juhtumiga tegelemine otse Saksamaaga muutub mõttetult kulukaks. Ja mina küll ei usu, et see sakslane minu kõne peale kohe siia lendab ja minu mopi korda teeb. Samuti puudub minul usk, et sina suudaksid kiiresti (meil ju sõiduhooaeg väga lühike) seda teha. Ehk minu soovitus - ära parem paku nendele moppidele garantiid. Su hind on garantiiga müüdavatest asjadest piisavalt odavam, et ka sel juhul huvilisi äkki oleks. Ehk - ära anna lubadusi, mida sa pärast ei suuda täita. Samuti on normaalseks ettemaksu protsendiks 10%-30%, mitte 85%.

Edu sulle siis äri alustamisel! Ja üks soovitus veel - ära tule siia ärplema ja mütsiga lööma. See ei tule kohe kindlasti su ärile kasuks...

I rest my case now

Mine “Fleim”