precision'i pitbikede äriprojekt!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
precision'i pitbikede äriprojekt!!!
Siin üritas tüüp inimestele algselt ratast pakkuda!!! Aga kuna asjast välja ei tulnud läks asi isiklike solvanguteni ja kõigi igalepoole saatmiseni. Kuna ta muutis ka pealkirja ära ja kustutas algse esimese posti sisu, siis panin teema lukku, et see üülejäänu näitliku õppevahendina teistele ärimeestele säiliks.
Viimati muutis precision, 25 Apr 2006, 17:31, muudetud 2 korda kokku.
-
Teema algataja
aga kus on tagatised, garantii?
Ma arvan, et kui võtta ühendust http://www.trendimport.ee või http://www.atmracing.ee tegelastega ning ajada kokku viis või rohkem inimest, saaks umbes sama hinnaga pitbiked kätte, samas aga on müüjaks reaalselt eksisteeriv firma, kellelt saab vajadusel ka mingit tuge ja neilt saab midagi nõuda.
Ja pealegi, pigem maksaks mõned tonnid rohkem kui et ostan sellise tundmatu tootja ja tundmatu kvaliteediga tsikli ilma garantiita.
Ma arvan, et kui võtta ühendust http://www.trendimport.ee või http://www.atmracing.ee tegelastega ning ajada kokku viis või rohkem inimest, saaks umbes sama hinnaga pitbiked kätte, samas aga on müüjaks reaalselt eksisteeriv firma, kellelt saab vajadusel ka mingit tuge ja neilt saab midagi nõuda.
Ja pealegi, pigem maksaks mõned tonnid rohkem kui et ostan sellise tundmatu tootja ja tundmatu kvaliteediga tsikli ilma garantiita.
Viimati muutis sang, 24 Apr 2006, 20:34, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Kui hoolikalt jälgi ajada, siis masin on sama, mis siin ATM ja JAWA nime all müüdavad. Sealne letihind on muidugi tunduvalt parem aga ametlik garantii ja hooldepunkt asub muidugi müüja asukoha tõttu kaugel kaugel... eks igaüks teeb oma valikud ja riskhindamised ise.sang kirjutas:... pigem maksaks mõned tonnid rohkem kui et ostan sellise tundmatu tootja ja tundmatu kvaliteediga tsikli...
300 euri toomisraha... kui tuua 5 masinat - st kokku üle 22k transale... huvitav, kas minnakse takso või väikelennukiga järgi?
hälvik
Lisaks veel ühe mõtte: pakkumise tegija liitus foorumiga vahetult enne pakkumise postitamist
. Onud majanduspolitseist ei soovitaks antud tingimustes ülekannet teha.
LIsaks veel juurde, et kaubalised pakkumised peaks tehtama Müügi alafoorumis ja sellised kampaaniad oleks viisakas ehk kooskõlastada foorumi omanikuga.
no offence, aga paranoikutel ja näpugajärjeajajatel on mõtlemisainet

LIsaks veel juurde, et kaubalised pakkumised peaks tehtama Müügi alafoorumis ja sellised kampaaniad oleks viisakas ehk kooskõlastada foorumi omanikuga.
no offence, aga paranoikutel ja näpugajärjeajajatel on mõtlemisainet

-
Teema algataja
No Hinnavaatluse foorumis olen ma küll repekteeritud kui ausa kauba müüjana...http://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.p ... le&u=17601 vaadake sinna allapoole! Ja ma ei tea, saadan enda passi koopia koigile?
Kas seda ratast tegelikult mitte ~350 EUR'iga ei müüda? Sai just ise uuritud neid ja ostuplaane peetud.
Edit: tegelikult oli see jah siiski ~350 naela
sorri http://www.netmaster24.com/
Edit: tegelikult oli see jah siiski ~350 naela

Viimati muutis remy, 24 Apr 2006, 23:53, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
esmase kiirotsinguga leidsin selle konkreetse masina
hinnaga 499eur
ja asukohaga
NET MASTER , EUROPEAN UNION LOGISTIC CENTER
Email: service@netmaster24.com
Tel. 0048 510718970
Tarned olenavalt riigist, kui saata 1 masin, siis 95 eur saksas, 99euri tsehhi, holland, belgia, 149 eur prants jne kuni 239 euri itaaliasse.
Selle järgi tundub antud teemas olev pakkumine igati korrektne!
hinnaga 499eur
ja asukohaga
NET MASTER , EUROPEAN UNION LOGISTIC CENTER
Email: service@netmaster24.com
Tel. 0048 510718970
Tarned olenavalt riigist, kui saata 1 masin, siis 95 eur saksas, 99euri tsehhi, holland, belgia, 149 eur prants jne kuni 239 euri itaaliasse.
Selle järgi tundub antud teemas olev pakkumine igati korrektne!
hälvik
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ma jätkaks tigeda ja õela tarbija mängimist (ise vasaku varrukaga ila suunurgast pühkides)
kuidas selle garantiiga ikka on? Ütleme, et saan oma tsikli kätte, sõidan 50 meetrit ja selgub, et raam vajub all kaheks või et äsja sissevalatud õli soriseb mingite imeliste aukude kaudu välja ehk siis tegemist selgete tootmisvigadega. Kuidas ma sellise olukorra lahendan, kas saadan vraki postiga saksamaale tagasi ja jään lootma mõistvale suhtumisele?
Või kust ma saan mudeli-spetsiifilisi kuluosi, näiteks õlifilter, nukaketi pinguti või väljalaskeklapp?
Mul pole vähimatki sellise businessi vastu, aga sellised kitsaskohad selle mängu puhul kahjuks ju on.

kuidas selle garantiiga ikka on? Ütleme, et saan oma tsikli kätte, sõidan 50 meetrit ja selgub, et raam vajub all kaheks või et äsja sissevalatud õli soriseb mingite imeliste aukude kaudu välja ehk siis tegemist selgete tootmisvigadega. Kuidas ma sellise olukorra lahendan, kas saadan vraki postiga saksamaale tagasi ja jään lootma mõistvale suhtumisele?
Või kust ma saan mudeli-spetsiifilisi kuluosi, näiteks õlifilter, nukaketi pinguti või väljalaskeklapp?
Mul pole vähimatki sellise businessi vastu, aga sellised kitsaskohad selle mängu puhul kahjuks ju on.
-
Teema algataja
Kuule Karvapall, tõmba udu siit teemast enda sooduspakkumistega...Garantiiga ma räägin selle vennaga nii kui tööle tuleb, kell 10
EDIT:GArntii- 6 kuud, telefoni või meiliteel profesionaalne nõuandmine
, varuosad saab , kui pole ise katki tehtud.Selle kohta, kas nad ka katkise baigi shippingu kinni maksavad, saan ma kohe ise teada.
EDIT:GArntii- 6 kuud, telefoni või meiliteel profesionaalne nõuandmine

Aga täpsustaks siis maaletooja kehandit: kas tsikleid vahendab füüsiline või juriidiline isik ehk kes on garantii andja? Või sa tegeled otse saksa osapoolega ja kogu support tuleb sealt?
Ma pole küll jurist, aga kas mitte selliste kaupa puhul ei pea garantii olema minimaalselt aasta?
Õigemini, täpsustaks ostuprotsessi: kellelt ma tsikli ostaksin, kas Eesti füüs./jur. isik või Saksa füüs./jur. isik?
Ma pole küll jurist, aga kas mitte selliste kaupa puhul ei pea garantii olema minimaalselt aasta?
Õigemini, täpsustaks ostuprotsessi: kellelt ma tsikli ostaksin, kas Eesti füüs./jur. isik või Saksa füüs./jur. isik?
-
Teema algataja
Oota, mina ostan saksast, ja see füüsiline ja juriidiline mis neil vahet on, siis oskaks küsida ka nagu..
Edit: Ratta koguhinnaks koos transpordiga tuleks 570 EUR/8892EEK tükist.
Sest toomine on 350 eur mitte 300eur, 300oleks siis kui telliks 10 + inimest.

Edit: Ratta koguhinnaks koos transpordiga tuleks 570 EUR/8892EEK tükist.
Sest toomine on 350 eur mitte 300eur, 300oleks siis kui telliks 10 + inimest.
Viimati muutis precision, 25 Apr 2006, 10:16, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Seda küll, sorri, aga tellimisega ja sellega saan hakkama ning garantiiga ja ingliskeel on ka v'äga hea!Tegin endale selgeks selle füüsilise ja juriidilise isiku vahe. MUIdu kas füüsiline isik on FIE?
EDIT: Kui on probleeme usaldamisega siis teeme nii, et annate ettemaksu
7500eek ja annate ülejäänud pärast kui ratta kätte annan.Näiteks nii võib teha+ annan teile oma passi koopia+ MA olen ennemgi netist suuri tellimisi teinud, no näiteks rulaasju sõpradega+ samas usaldavusega oleks ettemaks hea, et kui keegi nüüd ei maksa pärast ,siis ma päris nii ka ei saa... Näiteks ettemaksuga kui 3 ei maksa, siis ma peaks köhima mingi 1600*3 eeku enda taskust
, ilma ettemaksuta siis 8892 eeku...
7500eek ja annate ülejäänud pärast kui ratta kätte annan.Näiteks nii võib teha+ annan teile oma passi koopia+ MA olen ennemgi netist suuri tellimisi teinud, no näiteks rulaasju sõpradega+ samas usaldavusega oleks ettemaks hea, et kui keegi nüüd ei maksa pärast ,siis ma päris nii ka ei saa... Näiteks ettemaksuga kui 3 ei maksa, siis ma peaks köhima mingi 1600*3 eeku enda taskust

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
üks varjant oleks ju ....kui kõik tahtjad annavad raha Motopaksu kätte. Ning kui tsiklid käes siis Motopaks aga annab omakorda edasi raha.
Motopaks on ju meil kõige usaldatavam isik siit foorumist
Motopaks on ju meil kõige usaldatavam isik siit foorumist

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
nohjah
küsiks siis nii: kes garanteerib garantii? Ehk kelle poole ma saan õigustatult pöörduda nõudmaks garantii täitmist? Kas garantii annad sina või garantii annab sakslane?
Kellega sõlmub ostu-müügi leping, kes kirjutab välja tšeki, et raha on omanikku vahetanud, seega tehing toimunud ja raha saanule jääb kohustus tagada kauba töökindlus teatud aja jooksul?
Ja samuti, (mitte kõige vähemolulisem): kuidas tasutakse maksud, ehk ka sa punnitad siin varimajandust või saad sakslaselt palka või oled lihtsalt heatahtlik vahendaja? Kas sa maksu maksad?
Ma ei nori pahatahtlikult, aga juhin tähelepanu, et tsiklimüük võib (tegelt suisa peaks) osutuma keerulisemaks, kui mälukivide või rulajuppidega hangeldamine.
küsiks siis nii: kes garanteerib garantii? Ehk kelle poole ma saan õigustatult pöörduda nõudmaks garantii täitmist? Kas garantii annad sina või garantii annab sakslane?
Kellega sõlmub ostu-müügi leping, kes kirjutab välja tšeki, et raha on omanikku vahetanud, seega tehing toimunud ja raha saanule jääb kohustus tagada kauba töökindlus teatud aja jooksul?
Ja samuti, (mitte kõige vähemolulisem): kuidas tasutakse maksud, ehk ka sa punnitad siin varimajandust või saad sakslaselt palka või oled lihtsalt heatahtlik vahendaja? Kas sa maksu maksad?
Ma ei nori pahatahtlikult, aga juhin tähelepanu, et tsiklimüük võib (tegelt suisa peaks) osutuma keerulisemaks, kui mälukivide või rulajuppidega hangeldamine.
-
Teema algataja
Nii, rääkisin siis selle sakslasega ja see on firma, sealt saaab osta nii varuosi, kui ka juhul kui miskit katki läheb ja see garantii alla kuulub, saadavd nad teile täiesti tasuta uue jupi.Minu kaudu siis käiks see!Ostu-müügi lepingu võime ju teha ning raha ülekandmine nt. Motopaksule oleks täiesti sobiv.Nad on saksas päris suur firma ning garantiiga on jh kõik hästi.
Viimati muutis precision, 25 Apr 2006, 12:00, muudetud 2 korda kokku.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Jeerum, mida kõike silmad siin foorumis ka ei näe!MUIdu kas füüsiline isik on FIE?
7500eek ja annate ülejäänud pärast kui ratta kätte annan

Kas füüsiline isik on FIE? Sa ise oled füüsiline isik ju! FIE on füüsilisest isikust ettevõtja. Ja ettemaksuks tahad "usaldamatuse" korral 7,5k ehk ca 85% koguhinnast? Kuule kui vana sa oled? Ja halb ei oleks ka oma hariduslik taust siia lisada...
Kõigile: Raudselt ostke selle venna käest! Elu ongi selline, et raha vedeleb igal pool maas, ainult ole mees ja võta üles! Ja sakslase antud garantii on kindlasti kehtiv! Kõik Säästumarketid võtavad selle mopi teilt garantii korras tagasi või teevad korda! On väga tõenäoline, et sellest vennast tuleb järgmine Bill Gates...
-
Teema algataja
Mida sa vingud, kes sa oma arust oled, nimi juba ütleb ,et sa oled mingi paks leivapätsike.Nii pea, kui asjad korda saan, võin saata ka tahtjatele need lepingud.Ja garantii on tõesti.Keegi ei pea andma ettemaksu, vaid annab kogusumma MOtopaksu kätte ning kui asjad siia "ei tule , mis on sita*s tõenäoline
" siis saate oma raha tagasi ju.

-
- Kontakt:
Jajah, paks leivapätsike loomulikult... Oskad veel midagi vaimukat öelda, või püsime teemas?precision kirjutas:Mida sa vingud, kes sa oma arust oled, nimi juba ütleb ,et sa oled mingi paks leivapätsike.Nii pea, kui asjad korda saan, võin saata ka tahtjatele need lepingud.Ja garantii on tõesti.
Tee siis palun minule lollile leivapätsile selgeks, kes sinu moppide garantiiprobleemidega tegelema hakkab? See sakslane või???

Lihtne näide ostan sinult mopi ja järgmine päev enam ei käivitu. Kelle poole pöördun??? Teatavasti pakuvad asjadele garantiid nende ametlikud esindajad Eestis. Suurte ostude puhul, kus kohapeal esindaja puudub, suheldakse otse tootjate või esindajatega välismaal. Kellega sinu mopi ostja suhtlema peab???
Leivapäts
PS. Sa ei vastanud mu küsimustele vanuse ja hariduse osas...
Mis on selle saksa firma nimi? Kas saab näha ka veebi?
Kas sa tegutsed lihtsalt füüsilise isikuna või on su taga mingi juriidiline kehand, pood, asutus? Küsin seepärast, et mis siis juhtub, kui mul läheb juppi vaja, aga sa oled parasjagu kreekas puhkusel või lihtsalt ei viitsi sel hetkel tegeleda? Füüsilise isiku kaudu saab kindlasti odavamalt samas kui firmas on õhkõrnalt rohkem stabiilsust ja jätkusuutlikkust.
Fazer: ei maksa noormehe entusiasmi kohe niimoodi maha tampida
Las noorus areneneb, saab kogemusi, tunnetab raskusi ja ületab keerulisi väljakutseid, nii juriidilisi kui suhtlemispsüholoogia-alaseid.
Eks lõpuks paneb kõik paika ju turg. Kui meite seas keegi sellistel tingimustel ja sellise pakkuja käest tellida ei soovi, siis ta kas muudab tingimusi või otsib sobivamaid kliente kuskilt mujalt.
muide, palju soovijaid on seniseks kogunenud?
Kas sa tegutsed lihtsalt füüsilise isikuna või on su taga mingi juriidiline kehand, pood, asutus? Küsin seepärast, et mis siis juhtub, kui mul läheb juppi vaja, aga sa oled parasjagu kreekas puhkusel või lihtsalt ei viitsi sel hetkel tegeleda? Füüsilise isiku kaudu saab kindlasti odavamalt samas kui firmas on õhkõrnalt rohkem stabiilsust ja jätkusuutlikkust.
Fazer: ei maksa noormehe entusiasmi kohe niimoodi maha tampida

Eks lõpuks paneb kõik paika ju turg. Kui meite seas keegi sellistel tingimustel ja sellise pakkuja käest tellida ei soovi, siis ta kas muudab tingimusi või otsib sobivamaid kliente kuskilt mujalt.
-
- Kontakt:
Ei ole mul noorte ettevõtjate vastu midagi. Lihtsalt algteadmised võiks ikka enne omandada, kui inimestelt raha hakkad korjama. Ja bravuuri võiks vend ka veits maha võtta. Tundub selline klassikaline mina ja maailm suhtumisega rullnokk olevat...sang kirjutas:Mis on selle saksa firma nimi? Kas saab näha ka veebi?
Fazer: ei maksa noormehe entusiasmi kohe niimoodi maha tampidaLas noorus areneneb, saab kogemusi, tunnetab raskusi ja ületab keerulisi väljakutseid, nii juriidilisi kui suhtlemispsüholoogia-alaseid.
-
- Kontakt:
Ühest asjast ei saa veel aru - kui sa raha oma käibekapitaliks ei vaja, vaid oled nõus Motopaksu kätte jätmise variandiga, miks sa siis mingit hulka neid moppe ära ei osta ja siia ei too? Siis saaksid ju kõik ostuhuvilised asja vaadata ja huvi korral ka osta. Mis mõtet siis selle ettemaksuga jahmerdamisel on? Või on su eesmärk äri müügipoole riskid kohe 100% maha võtta?precision kirjutas:Mida sa vingud, kes sa oma arust oled, nimi juba ütleb ,et sa oled mingi paks leivapätsike.Nii pea, kui asjad korda saan, võin saata ka tahtjatele need lepingud.Ja garantii on tõesti.Keegi ei pea andma ettemaksu, vaid annab kogusumma MOtopaksu kätte ning kui asjad siia "ei tule , mis on sita*s tõenäoline" siis saate oma raha tagasi ju.