precision'i pitbikede äriprojekt!!!
sa vist ei ole väga kaua tsikilibusinessi ajanud? Tegemist ei ole baigiga ja tsikleid ei osteta eelkõige selle pärast, et nad on "kuradi ilusad".Vaata kui kuradi ilus see baik on.
Kui see oleks pask, siis miks pannakse neile mikuni karbussid 100euri kallimatele?
Ja mis on selle lause mõte? Ma ei saa aru, millele panakse ja mis raha eest mikuni karbusse.
isiklikult sinu vastu pole midagi, aga mõistlikele inimestele on iseloomulik mõningane kriitilisus säravalt üliheade pakkumiste vastu, mis on esitatud tundmatute isikute poolt.On teil midagi minu vastu, miks te ei saa aru, et ma ei taha tüngatada vaid proovin luua eestlastele pitbaike kättesaadavamaks. JA odavamalt
Ehk siis sinu mureks on praegu tõestada oma usaldusväärsust ja jätkusuutlikkust, sest tsikkel vajab müüja toetust ka pärast ostu. Passikoopia ja 75% ettemaks ei ole selleks piisavad, et ära tõestada odavama pakkuja eelis.
Ehk siis, vasta palun algatuseks küsimusele: mis on saksa firma nimi, kas tal on veeb? Kes oled sina ja millega sa suudad tõestada enda usaldusväärsust?