precision'i pitbikede äriprojekt!!!

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

6 kuud kestab meie väikses Eestis suvi ....

Et , tahad öelda oma raha eest ostad meile varuosi kui midagi puruneb tootja süül ning teed ise remondi ära ? Seda kõike kõigest 6 kuu jooksul ?

JA JÄLLE KÜSIMUS : MIKS SA EI AVALDA FIRMA NIME EGA INTERNETTI AADRESSIT KUST SA TELLID ? Miks sa viilid sellest küsimusest.

Muideks....helistasin sinu telefoni numbrile ,et uurida nende junnide kohta...aga näe ...kõnepostkast tuli mulle sealt hoopis. Ja tahad öelda ma tahan usaldada sellist inimest ????
precision kirjutas:
Muidugi võib katki minna, aga siis saate mult need varuosad(6 kuu jooksul muidugi).Vot nii,Ilusaim on küll jh. :roll: Aga tahtsin öelda,et ka need ATM-id on samad pm. aga maksavad 10 k rohkem!

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Kordan veelkord - asi on ju väga lihtne: paned oma 50k mängu ja tood masinad kohale ja hakkad neid siis müüma. Kui tegu on tõesti hedae asjadega ja sa suudad ka tõestada, et suudad neile ka garantiiremondi teostamist, hoolet ja kuluosi mõistliku tähtaja jooksul tranida, siis ei tohiks selliste hindade juures mittemingit probleemi sul tekkida.
hälvik

Teema algataja
precision

Lugemata postitus Postitas precision »

Teeme siis nii, kui ma telliks need ära, maksaks ära, siis kes oleks võtjad?NT ilma garantiita?ja hinnaga 9k
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

veelkord - tood masinad omal riisikol kohale ja hakkad neid alles siis müüma! See, kas siin keegi ütleb et tahab või ei taha on nagunii vaid jutumull.
hälvik
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Milleks lukku ?????????

Rahvas tahab tsirkust ja kui rahvas tahab siis ta peab saama seda !!!!

Pealegi praegu kõik uurivad kolektiivselt kõiki võimalusi ,et mis juhtub kui tsikkel läheb katki...kuidas käituda..kelle poole pöörduda...mis võimalused on .....jne :) Seega vara veel teema lukku panna.

Teemat solgib see sama teema algataja muideks ;)
Fazer kirjutas:
Moded - teema lukku ja kasutajale bänn!

E-pood

Teema algataja
precision

Fazer, näri võlli

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

precision kirjutas:
VArsti tuleb mail ka
Saadsa aru - mail ei koti ega kohusta kedagi mitte millekski!!! Selle jaoks on LEPING. Kui tahad siin ISE garantiid pakkuda, siis sõlmi tootjaga/sealse esindajaga vastav leping. Aga seda sulle ei anta ilmselt enne kui oled oma usaldusväärsuse ja pädevuse NEILE tõestanud.

Kõige õigem pakkumine sinu puhul: hulgihind on see, igaüks ostab ja vaatab edasi ise, vaid ühishange...
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

precision kirjutas:
Teeme siis nii, kui ma telliks need ära, maksaks ära, siis kes oleks võtjad?NT ilma garantiita?ja hinnaga 9k
Muidu on 8800 aga ilma garantiita on 9000 ???? :lol:
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

precision kirjutas:
Fazer, näri võlli
Fazer, ära solvu laste peale!
Aga see teema tuleb kindlalt lahti hoida, et näha, milline on tänapäeva noorte ärimeeste suhtumine potensiaalsetesse klientidesse ja ka konkurentidesse ja milline on nende PR tegevus üldse.
Näitliku õppevahendina parim teema.

Tõstan fleimi alla ringi.
Viimati muutis oldmoped, 25 Apr 2006, 13:50, muudetud 1 kord kokku.
hälvik

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

precision kirjutas:
Fazer, näri võlli
Järjekordne tühikargajast delfi kommentaator, kes umbisikulisena on internetis rambo ja reaalelus osutub elus kibestunud ja virtuaalmaailmas elavaks düstroofikuks.

Too oma võll siia siis! JA võta parem kohe isa ka siis juba kaasa, ma saan talle kaastunnet avaldada, et poiss vähe aia taha läks... :?
Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

precision kirjutas:
Kommionul pole ka ju mingit firmat.Ka saksast aga temalt te julgete osta, miks nii?
Vaata, kulla noormees, erinevalt sinust Kommionu:
a) on täisealine
b) on foorumlastele tuntud
c) omab antud teemas kogemusi
d) riskib oma, mitte teiste (kaasaarvatud oma isa) rahaga
e) ei ülbitse potensiaalsete klientidega

/-----/

Mis sellesse pakkumisse puutub, siis TrendImport pakub 110ccm krossikat odavamalt kui sina oma 125seid. Ilma mingi riski või ooteajata, läbi reaalselt eksisteeriva firma.
Aivar
Kasutaja avatar

WR

Lugemata postitus Postitas WR »

Liiga hull, ma pole kaua nii kõvasti naerda saanud...ärikas saadab siin kutte nahhui ja võlli närima ja siis paari postituse pärast on jumala tõsine ja üritab jälle äri üles ajada...aga mine sa tea Fazer ta võib olla vabalt üks nendest kes rinnalt 160 surub ja 230ga kükke teeb nii et ärge alahinnake seda et ta kõigest 15 alles ;) väike aga tragi...nagu aatomik
SM

Teema algataja
precision

9000 oleks siis mkui ma tooks need ennem maale

Teema algataja
precision

Hi,
Your calculation is right.
5 x 499 EUR + 350 EUR = 2845EUR
We have some spare parts for our customer.
If you will break the part than you have to pay for the shipment and for
the
part if it will be something with the bike that depends on factory or
the
shipment, than we pay for the part and the shipment. Tuli servicist siis!

Service@netmaster24.com
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

We have some spare parts
hälvik

Teema algataja
precision

some on mitmus, mõned ja helistasin,et neil on igale jupile mitu spareparti
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Mul on sulle äriline ettepanek: löö kampa tegelastega aadressilt http://www.mcm50.com/ ja hakka kogu sealse sodi Eesti maaletoojaks. Vajutad laovarudesse mõned kümned tonnid alla, teed mõistliku turunduse ja tõenäoliselt saab su käive täitsa norm olema. Siis sa müüd nii tsikleid kui nende juppe, annad garantiid ja teed hooldust (pakud seega tööd mitmele oma klassivennale või naabripoisile). Esimesed kümme aastat saavad rasked olema, aga küllap varsti tulevad ka sull, feim ja respekt.

Praegust plaani hakkasid sa närima valest otsast. Õige jutt oleks olnud: "Kuulge foorumlased, tahan enda võrrilist osta, kui paar tükki veel kampa lööksid, saaksime toomishinna kõvasti alla. Mina olen nõus müüjaga kõik sebimised tegema, teie vaevaks jääb raha anda ja tsikkel vastu võtta." Siis oleks pilt natuke selgem olnud.

Ehk siis, mida me, lapsed, siis seekord õppisime? Räägi kõik ausalt ära, siis ehk tõesti pääsed kergemalt. Salamahti surkimine, vassimine ja varjamine ei vii sihile.
Kasutaja avatar

WR

Issi suure telefoniarve pärast sulle vastu kõrvu ei anna juba, oma krediitkaardi välgutamise asemel ? ? ?
SM

Teema algataja
precision

Ei anna, aga seda ma olengi plaaninud, kesw lööks siis kampa, sain oma litaka juba kirja teie poolt!
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ei, see on ikka absoluutne respekt teema.Eile vaatasin, et teema alles nooruke ja pool lehekülge ja nüüd siis hakkab seitsmes koitma :mrgreen: .
IRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW...
No ei saa lihtsalt naeru pidada.Kuid samas võtab kulmu kortsu see sinu ülbe suhtumine."mine p***i, pe***e, v**tu" ja kuhu veel...aa, näri võlli ka?Kakoi võlli?Käigukasti võlli?
Eks natuke saab veel naerda ja siis põletame su kasutaja nimekirjast maha ka :)
Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
precision

Käi v**u, mis teil kõigil viga on, mõtlesin ,et saaks ka mingiks baikeriks,aga saan aru,et tuleb issilt escalade välja nuruda suuremana, tehe aoma firma ja ajada teid sittasi kokkutulekul alla, oldmoped on normaalne ja see wr ning mõni veel.Karvane on ikka eriline kuradi ORAV!
Kasutaja avatar

WR

Palun muuda oma post ära ja muuda et WR on kaa ebanormaalne...ei ole just suur au sinu silmis normaalne näida :(
Aga mina arvan, et sinust kui suurest businessman-st me veel kuuleme, seniks kena põhikooli lõpetamist sulle ;) ja peale keskkooli mine kindlasti ärijuhtimist õppima või tegelikult milleks sinusugusel juba ärikal seda paberitki vaja...nahhui see kool kohe raha tegema!
SM

Teema algataja
precision

MÕtttttttetud vennad olete, aga ega siis kui ma rollereid tooks, siis ju ei kritiseeritaks.Sest ma toon paska, aga hea et need rollerid mingid föönid pole silmarõõmu!
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

precision kirjutas:
Käi v**u, mis teil kõigil viga on, mõtlesin ,et saaks ka mingiks baikeriks,aga saan aru,et tuleb issilt escalade välja nuruda suuremana, tehe aoma firma ja ajada teid sittasi kokkutulekul alla, oldmoped on normaalne ja see wr ning mõni veel.Karvane on ikka eriline kuradi ORAV!
Noormees. Teil pole ikka raasikestki austust kaaskodanike vastu. Selle asemel, et siin plõksida ja issi escaladega kokkutulekutel baikereid alla ajada, võiks sa natsa nagu endasse süüvida ja mõelda natuke oma suhtlemisstiili üle. Oravad on igati buenod loomad, isegi siis kui nad karvased on ;) Nii et jätame fauna siit välja eksole.
Ja inimesed näevad vaeva ja teenivad raha. Seetõttu nad seda vasakule ja paremale ei loobigi, tahtes teada mida nad oma raha eest saavad.

Peatset paranemist.
Psihh
Royal Einfield 350 Classic

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

precision kirjutas:
Äkki NÜÜD aitab???
t*** täitsa lõpp, nagu mingit Wremjat vaataks, kus Põldroos ja Uuspõld selliseid issi rahadega kõvatavaid rullnokki mõnitavad... Aga ei! See tont täitsa siiralt esineb selliste avaldustega siin! Ja siis imestame, et kust see rolleristide maine nii alla on käinud...

Primo lõpeta ta piinad. Ja mõistlik oleks vist kohe ka IP bän panna kui saab. Tundub, et muidu ujub s**t ikka jälle vee alt välja...

Üleskutse kõikidele arvutiga rohkem sina peal olevatele bikerlastele - uurige välja, kes ja kus see jobu on. Saadaks õige ta thread'i ta isale näha ja laseks ta arvuti pange. Nüüd viskas küll lõplikult kopsu üle maksa raisk!

Head meelt teeb see, et oma pildil näitas ta oma tuleviku ära.

Teema algataja
precision

Karvane kirjutas:
http://www.smartmotorcycle.com/page/dir ... 125gyb.asp

Ma võin selliseid pakkuda :) hind soodsam :)
KÕik see sai alguse sellest p***, kuna tema uli teemat solkima, mitte kritiseerima, jah SOLKIMA!
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

precision kirjutas:
Karvane kirjutas:
http://www.smartmotorcycle.com/page/dir ... 125gyb.asp

Ma võin selliseid pakkuda :) hind soodsam :)
KÕik see sai alguse sellest p***, kuna tema uli teemat solkima, mitte kritiseerima, jah SOLKIMA!
Vaba maa vabad võimalused.
Näiteks: Sul on tänaval burgeriputka. Tuleb mees ja teeb üle tee ka burgeriputka. Mis sa lähed paned selle põlema? Või katsud pakkuda paremat kaupa, et kliendid sinu juurde tuleksid?

Bänni poisile, bänni.
Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

tommy
Tsikkel: Yamaha FZR100,Kawasaki Tengai

Lugemata postitus Postitas tommy »

ärge jumala pärast bännige!!! Sellist kino on kontoris igavleval töötajal vahelduseks tõesti kosutav lugeda. Ma olin juba unustanud, et sellised tegelased meie hulgas ringi liiguvad....
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ei Psihh, ta sõidab sellest Escalade'ga üle :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

aga minu issi ostab mulle suure ja võimsa hayabusa turbo tsikli millega lähen ajan kõik kiirendus võistlusel alla :wack:

E-pood

Suletud

Mine “Fleim”